Ja sam u prošloj trudnoći od 12. tjedna pila Novalac, doktorica preporučila... A skup, brate mili...
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Ja pijem sve pojedinačno, pijem tako uvijek pa sam nastavila. Natural elements, solgar i vimergy. Isto folat pijem, samo što je moj sa b12. Magnezij glicinat pijem, taj se oblik najbolje iskoristi. D3 isto pijem, selen, jod, cink pikolinat, c vitamin i b kompleks
👍👍👍
Mislim da ovaj magnezij nema kupiti u ljekarnama? Je li ga naručuješ?
💃38
🐥2020.
NIPT uredan, očekujemo dječačića 💙
Termin 15. 3. 2022.
Ja pijem sve pojedinačno, pijem tako uvijek pa sam nastavila. Natural elements, solgar i vimergy. Isto folat pijem, samo što je moj sa b12. Magnezij glicinat pijem, taj se oblik najbolje iskoristi. D3 isto pijem, selen, jod, cink pikolinat, c vitamin i b kompleks
👍👍👍
Mislim da ovaj magnezij nema kupiti u ljekarnama? Je li ga naručuješ?
Imate za kupit u ljekarnama,ja sam ga kupovala u ljekarni od firme KAL (SOLARY).
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja pijem samo folnu. U prosloj trudnoci sam pitala gin za elevit pa je rekla da nema potrebe da je folna dovoljna.
Uživaj slobodno ionako se u većini slučajeva prije 6 tjedna me vidi ništa tj ne čuje se srce.
Dobrodošla i sretno 🍀🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure hvala puno na info o Novalac. Super, ja sam ga pocela piti malo prije trudnice, ali sam se zabrinula tek kad sam ostala trudna. Sad sam happy nakon vaših objašnjenja. Tnx 🎉
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure, da li mislite raditi prenatalni test i koji?
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Raniplusici cestitam, ja isto mislim da nema potrebe jos za pregledom da je prerano, ja sam prvo dogovorila pregled s 4 tjedna i nesto sitno i ipak ga prebacila kad cu biti 6 tjedana i sitno jer bi se samo zbedirala kad mi nebi nista uspjela vidjet..
TeaB nisam jos o tome razmisljala, cekam da vidim sto ce ostale curke napisat.
Mene muci sto ponekad zaboravim jesam popila folnu ili ne, ne znam je li previse ako popijem ponekad 2 tablete dnevno no totalno sam zbunjena i zaboravna otkad sam u drugom stanju -.-
Curke jeste li vi napravile neke radiklane promjene u prehrani i opcenito nacinu zivota? Pokusavam jesti sto zdravije, tu i tamo popijem bijelu kavu i pojedem neki slatkis jer si ne mogu pomoci 😅
Iako smo "stari" i muž i ja, neću raditi nikakve testove, jedino ako me prisile. Nisam radila niti u prvoj trudnoći.
To sad govorim dok mislim da je sve uredu! 🤪
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pa ja isto ne znam ni sama...
Ja popijem folnu odmah ujutro prije odlaska na posao, jedino tako ne zaboravim :P A što se tiče prehrane, jedem normalno, pokušavam zdravo ali nista ekstra...teško je uz posao sve mi izbalansirati, ali trudim se svaki dan malo voća i slaatu ugurati uz ostalo. A kavu sam smanjila na cca 2-3 puta tjedno, makar sam čitala da jedna šalica dnevno ne može štetiti bebi.
👩🏼 27g
🧔🏻♂️27g
Pokušavamo od 05/21 za 👶🏻 no.1
💦 Lh trakice od 7/21
💊 Folna solgar
20.07. ➕(Clearblue & Cyclotest)
02.08. 👶🏻 3mm, ❤️ nam kuca
16.8. Bebica veća, dobila Duphaston za relaksaciju maternice i Folbellu.
22.09. Nifty uredan, dolazi nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji