A zna on to tako je bilo i kad sam rodila prvu curu al sto me ovo sad pere prije poroda to je koma, valjda se nece nastavit kao i sa prvom curom nakom poroda jer cu poludit i on i ja. Rekla sam mu ja to ali sad to vec ne pomaze jer sam koma kaze i on odi vise rodit da se odmorim🤣🤣, poludit ce i on samnom vise kad stalno trazim razlog za svadu. Sad mi je vec lakse kad je i tebi ruzice tako. 🙂 A valjda ćemo izdržat još to malo i ja i on.😉
Iva ne brini mene baš šarafe kontrakcije da mislim da ću svaki čas krenut i ono ništa prestane samo od sebe, na zadnjem pregledu ništa zatvorena skroz, tako da ti nemora to značit ništa. Dok nema nečeg čudnog npr plodne vode, krvi ili jake ali bas jake boli trudova na pravilne razmake ništa ne brini, samo bitno da se beba miče i to je to.
EmEn ja nisam nervozna. Nama je prošla godina bila koma od stresa i problema i dosta nas je to oboje primirilo. Češće prešutimo stvari za koje bi si inače prigovarali a i ja sam većinu vremena sama ili s curkom, on radi ili na poslu ili gradilištu pa ni ne stignem ispaliti nervozu na nikoga... Inače imam izražene pmsove i budem ko zvjer ali u trudnoći ne, u trudnoći samo plačem na gluposti 🙈
Sve je to normalno i ljudski, a bome i trudnički 😁 btw, meni došla mama, koji predah 😁
Ridja, hvala ti. 💗Baš mi je zadovoljstvo biti ovdje na forumu, pa planiram da i nastavim. Znam da nam se dinamika malo promjenula odkako su bebice rođene, ali kad se sve mame porode bit ćemo sve opet na isto.
.
MareiKate, hvala ti na lijepim riječima za malenu. Čini mi se da je bolje sada, mirnija je dosta, ali dalje je više budna po noći nego što spava. Babica mi je rekla da je noć bebama vrijeme za hranjenje, i da samo nastavim da hranim malenu onoliko koliko ona to zahtjeva 🥰.
.
Bubice1, čestitam vam od srca i želim vam mnogo sreće i ljubavi u budućnosti! ❤❤❤❤❤❤.
.
Mom_of_4 i AnaAn hahahaha taj tlakomjer je moj friend, iako izgleda strašno. Onaj digitalni i ja se nikako ne možemo. 😄😄😄.
.
Ninnach, MissGraz i Ivančica, mislim na vas i nadam se da ste vi i bebice zdrave i sretne..
.
Kolač izgleda predivno, a i ti NevaEva! Mnogo mi se sviđa tvoj top, a njegova boja i boja tvoje kose idu super zajedno. Uživaj u šetnji🌷.
.
AnaAn, doručak je bio legendarni, pitam se šta je za ručak/večeru🙂
EmEn ja nisam nervozna. Nama je prošla godina bila koma od stresa i problema.
Aime bas mi je drago da ti je stigla mama, sad malo odmori i uzivaj ovih zadnjih par dana. 😉🙂 E pa to je to moj ti isto inace puno radi i onda u tjednu vecinom uspijem presutit jer dođe kasno doma ali kad dode ovako vikend ubijam 🤣🤣🤣
EmEn sve je to normalno, ispusi se negdje kako ti odgovara i polako disi. Mene hvata na dane, ali rjede me zivciraju ljudi, pojave i ponasanje, cesce se rasplacem zbog nekih svojih umisljenih situacija. Al kazem sama sebi da je sve to prirodno, odradim sesiju plakanja, upalim neku seriju za opustanje i za pola sata budem ko nova
Iva i mene danas cijeli dan zateze trbuh, doslovno se nikako ne mogu namjestiti. Sto god da napravim nije ugodno. Al mene to ne boli kao da je tipicna bol, vise osjecam zatezanje i pecenje koze na tom mjestu, i da mi se trbuh stvrdnuo. Samo sto se meni tako mali namjesti cudno pa mi bude nelagodno. Ne znam vise ni sama jel ista dobro prepoznajem
Ines drago mi je da je Nea vec uhvatila neki ritam, to je stvarno super i za vas i za nju
Baby P 03/21 💙
EmEn9, odakle si? Bila bi fora da možemo na kavu🤗🤦🏻♂️.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ružice ja sam ti iz Rijeke. A ti? Vjerojatno ste sve vec napisale odakle ste ali moj mozak zapamtio samo za dvije tri cure 🤣🤣🤣
Curke, ja podignula naaapokon kolica 🥳 posaljem sliku kad sastavimo nas vozicek🤗🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji