Je Bebolinka, to je prvorođeni predložio i još uvijek ga se drži 🙈
Rekao je da će on njemu biti George i gotovo! 🤣
👌👌
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
ružice ja sam bila sigurna da si ti iz Pule hahaha neznam zastoo
😱
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Drage drugarice hvala na svim lijepim rijecima i zeljama,nas forum je Najjaci..
U zivotu me nisu ovoliko noge bolile,dode mi da zaplačem uzas jedan nemirne su ajme i bole da bolee😳..vani pusee bura a ja zaspat od nogu ne mogu...ovo nisu istine.popila sam magnezij ali dzaba🤢
Mislim da me ceka jos jedna neprospavana nocc aaaaa.. Sve zbog menstrualnih bolova koji me pocinju plasit.. Gledala sa dragim film 2h i nis me nije bolilo i baaaaaam samo bol pocela..moram od jada jest...🤷🏻♀️🤦🏻♀️ Nadam se da ce ovu noc manje boljet..bas sam u strahu od bolova.. A doktorica mi ukinula magnezij koji bi mi fkt malo olaksao 😐
Kroz cijeli dan osjecam bolove... Vec danima... Bas postaje... Ne znam.. Bojim se i ne znam do koje granice da trpim da nejdem u bolnicu 🤔
EmEn9 guram nekako. Kao da mi je prvi put🤦🏻♀️😄.
Kako ti sa hranom? Je li ti se malo vratio apetit?
Elly94, ne znam šta da ti kažem. Jesu li ti menstrualni bolovi puno jači od onih koje si imala prošlih dana ili...
EmEn9 guram nekako. Kao da mi je prvi put🤦🏻♀️😄.
Kako ti sa hranom? Je li ti se malo vratio apetit?
A onako, kao da malo je ali nije to nista sad da imam neku želju da bi nešto fino pojela, više budem gladna i pojedem samo da mi ne kruli u želucu i to je to. Ful čudno jer sam prije ful voljela jest sve tako da mi je sad ovaj osjećaj samo pojest da zadovoljim tu potrebu za hranom totalno novi i nepoznat 🤣🤣 Ali nema veze navikla sam se. Pretpostavljam da ću kao i ti na kraju rodit i nastavit i dalje s ovom prehranom bar jos neko vrijeme da ne krenem odmah sve jest pa da mi bude slabo na želudac i da mi se povraća da moram i na to mislit uz bebu jos.
.
Ružice ja ti imam sve simptome da bi mogla ići svaki čas i ono nikako da krene. Znači kontrakcije bar 4 puta u danu po sat vremena na nekih 6-10min razmaka i jos uz to par puta ovako nevezano uz vrijeme odjednom dođe i to dosta jake i onda taman mislin evo sad ce to krenut i uskladit se i ono nista krenem nesto radit jer me to pocne zivcirat i prestane. Boli me dole sve, boli me kičma, bole prepone, sva sam umorna ali eto nece da se pokrene. Trbuh tvrd isto kao sto ti kazes nekad od kontrakcija a nekad samo zato sto je bebač velik pa se tako namjesti da se sav nagura. Bebač ful gura da me cijeli trbuh boli uopce se nije smirio a kao kazu da se smire pred porod, mislim da to bas ne drži vodu jer je on puno aktivniji od kad su mi te kontrakcije nego inače. Bas jako lupa i gura da me sve boli pogotovo dole kad gura glavom i skroz gore kad lupa u rebra. 😉
Jutro cure, mene isto probudili menstrualni bolovi i boli me desna noga onako iznutra, curka mi se vrti izgleda da se probudila pa malo i mene zeza da nebi slucajno spavala 😏
Danas sam 37 tjedan juhuu idemo prema cilju , ne znam kak vas al mene kukovi trgaju valjda od premjestanja s boka na bok 😒
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Ja odspavala u komadu od 23h do sad, uspjeh 😁 al posto je i dalje vani mrak, pozdrav 🦉🦉
Jitro curke, mene nocas oko pola 1 probudio neki grc (bol) skroz nisko da sam mislila da beba izlazi. I sad kad sam se htijela.okrenut na lijevu atranu bol u ledjima. Jucer smo po dvoristu imali akciju tako da sam opet pretjerala. Ali ti bolovi budu bas jaki, kad se sjetim sta me ceka strah me
Sortiraj odgovore
Najstariji