Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    27. Veljača 2021. 23:23

Petra982

Je Bebolinka, to je prvorođeni predložio i još uvijek ga se drži 🙈
    Rekao je da će on njemu biti George i gotovo! 🤣

👌👌

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    27. Veljača 2021. 23:29

bebolinka

ružice ja sam bila sigurna da si ti iz Pule hahaha neznam zastoo

😱

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

mom_of_4
    27. Veljača 2021. 23:39

Drage drugarice hvala na svim lijepim rijecima i zeljama,nas forum je Najjaci..
    U zivotu me nisu ovoliko noge bolile,dode mi da zaplačem uzas jedan nemirne su ajme i bole da bolee😳..vani pusee bura a ja zaspat od nogu ne mogu...ovo nisu istine.popila sam magnezij ali dzaba🤢

Elly94
    28. Veljača 2021. 00:24

Mislim da me ceka jos jedna neprospavana nocc aaaaa.. Sve zbog menstrualnih bolova koji me pocinju plasit.. Gledala sa dragim film 2h i nis me nije bolilo i baaaaaam samo bol pocela..moram od jada jest...🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Nadam se da ce ovu noc manje boljet..bas sam u strahu od bolova.. A doktorica mi ukinula magnezij koji bi mi fkt malo olaksao 😐
    Kroz cijeli dan osjecam bolove... Vec danima... Bas postaje... Ne znam.. Bojim se i ne znam do koje granice da trpim da nejdem u bolnicu 🤔

Emmie
    28. Veljača 2021. 01:15

EmEn9 guram nekako. Kao da mi je prvi put🤦🏻‍♀️😄.
    Kako ti sa hranom? Je li ti se malo vratio apetit? 

Emmie
    28. Veljača 2021. 01:16

Elly94, ne znam šta da ti kažem. Jesu li ti menstrualni bolovi puno jači od onih koje si imala prošlih dana ili...

• EmEn9
    28. Veljača 2021. 04:11

Emmie

EmEn9 guram nekako. Kao da mi je prvi put🤦🏻‍♀️😄.
    Kako ti sa hranom? Je li ti se malo vratio apetit?

A onako, kao da malo je ali nije to nista sad da imam neku želju da bi nešto fino pojela, više budem gladna i pojedem samo da mi ne kruli u želucu i to je to. Ful čudno jer sam prije ful voljela jest sve tako da mi je sad ovaj osjećaj samo pojest da zadovoljim tu potrebu za hranom totalno novi i nepoznat 🤣🤣 Ali nema veze navikla sam se. Pretpostavljam da ću kao i ti na kraju rodit i nastavit i dalje s ovom prehranom bar jos neko vrijeme da ne krenem odmah sve jest pa da mi bude slabo na želudac i da mi se povraća da moram i na to mislit uz bebu jos. 
    .
    Ružice ja ti imam sve simptome da bi mogla ići svaki čas i ono nikako da krene. Znači kontrakcije bar 4 puta u danu po sat vremena na nekih 6-10min razmaka i jos uz to par puta ovako nevezano uz vrijeme odjednom dođe i to dosta jake i onda taman mislin evo sad ce to krenut i uskladit se i ono nista krenem nesto radit jer me to pocne zivcirat i prestane. Boli me dole sve, boli me kičma, bole prepone, sva sam umorna ali eto nece da se pokrene. Trbuh tvrd isto kao sto ti kazes nekad od kontrakcija a nekad samo zato sto je bebač velik pa se tako namjesti da se sav nagura. Bebač ful gura da me cijeli trbuh boli uopce se nije smirio a kao kazu da se smire pred porod, mislim da to bas ne drži vodu jer je on puno aktivniji od kad su mi te kontrakcije nego inače. Bas jako lupa i gura da me sve boli pogotovo dole kad gura glavom i skroz gore kad lupa u rebra. 😉

Rita88
    28. Veljača 2021. 05:44

Jutro cure, mene isto probudili menstrualni bolovi i boli me desna noga onako iznutra, curka mi se vrti izgleda da se probudila pa malo i mene zeza da nebi slucajno spavala 😏 
    Danas sam 37 tjedan juhuu idemo prema cilju , ne znam kak vas al mene kukovi trgaju valjda od premjestanja s boka na bok 😒

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Tea2807
    28. Veljača 2021. 06:23

Ja odspavala u komadu od 23h do sad, uspjeh 😁 al posto je i dalje vani mrak, pozdrav 🦉🦉

• avama
    28. Veljača 2021. 06:40

Jitro curke, mene nocas oko pola 1 probudio neki grc (bol) skroz nisko da sam mislila da beba izlazi. I sad kad sam se htijela.okrenut na lijevu atranu bol u ledjima. Jucer smo po dvoristu imali akciju tako da sam opet pretjerala. Ali ti bolovi budu bas jaki, kad se sjetim sta me ceka strah me

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.