Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    27. Veljača 2021. 09:26

Jutro svima🤗
    NevaEva,mislim da je to normalno. Meni su ruke pocele trnuti prije 2 mjeseca i vise mozda. Po noci,prvo desna,pa lijeva. Sad se probudim valjda i 10 puta nocu i bole me gleznjevi na rukama kao da sam ih ne znam kako zalezala. Po danu je ok,osim sto vec neko vrijeme imam osjecaj da desni kaziprst ne osjecam skroz,kao da je malo utrnuo. Spomenula sam to gin,samo je slegnula ramenima i rekla da ce proci kad rodim. 
    Idem sad za poslom,pisem kasnije😘

• ružica
    27. Veljača 2021. 09:26

Bubice, sretno vam od srca!!!!❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    27. Veljača 2021. 09:28

thera

Jutro svima🤗
    NevaEva,mislim da je to normalno. Meni su ruke pocele trnuti prije 2 mjeseca i vise mozda. Po noci,prvo desna,pa lijeva. Sad se probudim valjda i 10 puta nocu i bole me gleznjevi na rukama kao da sam ih ne znam kako zalezala. Po danu je ok,osim sto vec neko vrijeme imam osjecaj da desni kaziprst ne osjecam skroz,kao da je malo utrnuo. Spomenula sam to gin,samo je slegnula ramenima i rekla da ce proci kad rodim.
    Idem sad za poslom,pisem kasnije😘

NevaEva normalno je, mislim da sve to imamo netko malo manje, netko više, naravno spomeni ginu ali mislil
    da nemaš brige!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

mom_of_4
    27. Veljača 2021. 09:37

anaAn Uff nije mi ni to nesto primamljivo iskreno ..ahhaha kod nas je najcesce maslac med,dzem,pekmez,caj,divka biras sto zelis piti,ponekad sir il namaz abc ...meni najdrazi dan kad je maslac i dzem 😛
    Ugl jutros sam se probudila sva ljuta sanjala da me muz vara,civik se budi ide me poljubit prije ustajanja ja ga za dlaku samarcinom odvalim 🤭😂 kad am mu rekla sta je odvalio od smijeha..mislim se smij se smij doc cu ti glave...
    Sad moj nogometaš ima utakmicu pa idemo na izletić jedan posli malo...😀 

mom_of_4
    27. Veljača 2021. 09:38

https://ibb.co/N2JrXPS

Petra982
    27. Veljača 2021. 09:51

Jutro drage žene!
    Ja od silnog umora, zaspala u 3. Pred spavanje stavila neku seriju koja me navukla i tako odgledala 5 epizoda! Spavala bih još, al dolaze nam gosti na kavu pa idem napravit brzinske američke palačinke. 
    Tako sam i ja bila uvjerena da ne želim znat spol trećeg jer mi je svejedno, no opet, jedva sam dočekala jer sam se htjela riješiti viškova robice.
    Bubice, sretno danas! Uživaj u svakom trenutku!!! 🤗

Rita88
    27. Veljača 2021. 09:54

Dobro jutro cure, ja sam napokon sinoc dobro spavala,par puta isla na pis pauzu al me nista nije boljelo 🤗
    Losa stvar sto mi je muz poceo kasljat i nesto ga grlo muci pa.se.nadam da je samo obicna viroza.
    Sto se tice medjice, ja imam gel koji se daje u radjaonu i oni omeksavaju porodjajni kanal da beba klizne.Saljem link https://ibb.co/pnmj0mL

Bubice sretno danas, ne sumnjam da ce vam biti predivno, ocekujemo slikice kasnije 🥰
    Palonkice svaka cast sto mozete izgurati do kraja a da ne znate spol, meni je to fora al ja sam previse znatizeljna 😁 
    AnaAn dobro ti dorucak izgleda, samo sto ja moram pojest 3 sendvica da bi se najela 🤣 i kak kaze NevaEva da je stalno gladna, tako sam i ja, samo bi nesto zvakala al po mogucnosti da sama ne pripremam 😅

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

27. Veljača 2021. 10:29

Bubice nasa nek vam je sa srecom💗💗💗💞

27. Veljača 2021. 10:52

Hvala cure! 
    Idem u setnjicu sa svojim deckima :* https://ibb.co/0MwGtY5

Girl1234
    27. Veljača 2021. 11:02

Bubice, sretnooo 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.