Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    27. Veljača 2021. 21:28

Ružice ja u pmsu užas teški, nez dal sam vise nadrkana ili plačem 🤣🤣
    .. 
    Petra- jel kod tebe ono bio prijedlog George? Hahahagaga

Lonmi
    27. Veljača 2021. 21:46

Cure moje i mene vam znaju hormoni pucati pa samo kvocam i sve me smeta i zivcira i trazim razloge za svađu. Tu i tam si zamisljam scenarije u svojoj glavi i vec sam sad ljuta za nesto sto bi moglo biti tek za 2,3 mj, a svjesna sam da ce i onda biti ok i tako kako si ja poslozim itd. 😂. Znam sanjati nesto pa sam ujutro divlja, svega ima, primi me nervoza i mislim da je sve po kuci razbacano itd. Sta ces 😂.
    Mene u pravilu najvise razivciraju ljudi. 

Ja sam se danas prenajela svega, sad mi je malo zlo, ne mogu si mjesta nac na kutnoj 😬

mom_of_4
    27. Veljača 2021. 22:13

ružica

EmEn9, ako zatreba tu sam🤗.
    Uostalom kad je tebi termin?
    Mom, oprosti u moru naših nervoza zaboravila sam komentirati. Sigurno je sve u redu s bebom.
    I liječnik to je rekao da ne brineš samo da se prati, ali oni ne razumiju što nama prolazi glavom radi nečega što oni spomenu samo onako usput.

😘

danica85
    27. Veljača 2021. 22:26

AnaAn, drago mi je što ti je napokon razjasnio situaciju. Rekla sam ti neki dan kako mislim da je preventivno, jer znam zašto su ga meni dali. 
    Boje se jer te kontrakcije mogu početi i otvarati a još mi imamo za gurati. Samo odmaraj, nemoj sjediti, ja i jedem u krevetu.
    Nadam se da ćeš kroz koji dan u svoj krevet!

Emmie
    27. Veljača 2021. 22:56

AnaAn nadam se da ćeš kući u ponedjeljak.
    Uvijek provjeravam tvoj ticker i ticker od Lonmi i sretna sam da kad vidim kako se lijepo pomiču. Još malo pa 30 tt 🙂

Petra982
    27. Veljača 2021. 22:58

Je Bebolinka, to je prvorođeni predložio i još uvijek ga se drži 🙈
    Rekao je da će on njemu biti George i gotovo! 🤣

Petra982
    27. Veljača 2021. 23:01

Drago mi je anaAn da napokon imaš neke odgovore. Nevjerojatno mi je to da si ih toliko čekala, al bolje ikad nego nikad! 

bebolinka
    27. Veljača 2021. 23:01

Petra982

Je Bebolinka, to je prvorođeni predložio i još uvijek ga se drži 🙈
    Rekao je da će on njemu biti George i gotovo! 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 vrh

• EmEn9
    27. Veljača 2021. 23:07

Ružice 8.3 mi je termin.
    .
    AnaAn baš mi je drago da si konačno porazgovarala s njim i bome beba je već velika 1.700kg nije više ni tako malo. Lijepo napreduje🤗🤗
    .
    Mom znam kako ti je uvijek razmišljamo ali bit će sve dobro, nema razloga da ne bude. 🤗🤗
    .
    Emmie i Ines vi ste super kako hendlate s bebicama. Svaka čast. 🤗🥰😍🤩😘
    .
    Cure hvala Vam svima na svemu, stvarno je lakše kad imaš ovakvu podršku i kad te netko razumije. 🤗🤗

• ružica
    27. Veljača 2021. 23:22

I ja uvijek pratim AnaAn i Lonmi, i jedva čekam dan nam budu kukale da umiru od straha pred porod🤗.
    Niste ni svjesne kako će to brzo biti.
    Cure u mojim tjednima EmEn9, Ridja, Bebolinka imate vi kakve naznake da bi moglo biti ranije od termina ili su to samo želje? Sluzni čep itd?
    Ja kontrakcije, bolna leđa, menstrualni bolovi kako koji dan ali to ništa ne znači...
    Jeli vam trbuh jako tvrd? Meni jest ali je i beban velik pa kako ne bi bio...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.