Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nikac
    27. Veljača 2021. 20:15

Ma mi smo davnih dana prosli tu fazu izlazenja, neprospavanih noci i gubljenja dana dok dodjes k sebi... Ja sam se naizlazila u srednjoj i na faxu, a vec i na faxu smo krenuli sa kucnim okupljanjima i intimnijim festicama.
    Sada nemamo neko veliko drustvo i najvise volimo podruziti se sa nekolicinom prijatelja uz obavezno dobru klopu i koju casicu, ali sve umjereno.
    Ja se uopce ne brinem da ce dragi pretjerati u slavlju jer zna svoje granice a mislim da ce biti previse euforican da bi se napio 🤣 Iako mu nebi zamjerila jer znam da cak i da se napije sutradan bi odradio sve sto i inace a stan bi bio besprijekoran za nas dolazak 😊 tako da sam sto se toga tice skroz opustena.

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

mom_of_4
    27. Veljača 2021. 20:17

Ja se ne mogu požaliti na raspolozenje sva sretna cekam termin i porod maloo su mi lađe potonule nakon prošlog pregleda iskreno😔 iako ne zelim davati tome previse na značaju i stvarati paniku na momente me ”odnese”pa sad samo molim Boga da na iducem pregledu sve bude ok jer mi je previse da se do kraja gušim u stresu .. sve radim samo da sam sta manje doma i da nemam slobodnog vremena za zamišljanje scenarija i google..

nikac
    27. Veljača 2021. 20:20

Ines super vi to sve sa Neom hendlate 👍😊
    Da li ti se vec cini kao da je oduvijek sa vama i pitas li se kako ste zivjeli dosad bez nje? 😍

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

bebolinka
    27. Veljača 2021. 20:23

Ines - znaci citam ono o porodu i suza suzu stiže, mislim da ću se tako i ja rasplakat i prije nego je vidim ❤️❤️❤️ Drago mi je da si uspjela sve uskladiti sa bebicom i da si se javila 🥰
    ..
    Bubice - čestitam tiiiii ženiceeee 🥰🥰🥰🥰 da budete sretni do kraja zivota ❤️
    ..
    Kod mene se ništa ne desava, danas čak lagana probadanja u donjem dijelu trbuha ali nis strašno 🤷🏽‍♀️ Neće ona vani 🤣
    ..
    Mom - nemoj se stresirati, sve će biti uredu ❤️ Znaš da oni uvijek nešto vide nadu komentiraju a već drugi put sve normalno. Sve će to biti uredu 🥰
    ..
    Fešta - ma ja mislim da će moj napraviti feštu dva dana dok me nema hahahah ne pije alkohol, sportaš je ali obozava druženja i voli uvijek počastiti prijatelje kojih ima puno tako da sigurna sam tad neće štediti 😁 

blossom
    27. Veljača 2021. 20:24

Prosla stranice i vecinu zboravila...nadam se da ste  uzivale danas
    AnaAn nadam se da ces brzo doma...ko sto cure kazu ne propustas nista, jer vani kaoklijepo lijepo ali kad zapuse brrrrr
    MareiKate stigla mama, sad ce sve bit lakse
    Bubice nadam se da uzivate u danasnjem danu....zelim vam puno ljubavi i razumijevanja
    Momof4 <3 i dobar ti tek
    Ines drago mi je da ste dobro i da imate svoj ritam
    Netko je pekao tortu super izgleda ali cvijece u vazi mi je prekrasno
    Ja danas bila kod frizera malo i tako fino sredena cistila, pa rucak, onda zaspala i evo idem dalje cistiti
    Festa - ko sto je netko pisao kod nas je obicaj sipanja, iskreno se nadam da ga ne bude, tko bude cekiram i vracam duplo...festu cemo radit za 2-3 tjedna od poroda kad se malo oporavim, tipa u petak prijatelji, subota najuza robina...svaki dan 20tak ljudi max....da nema korone strah me i pomislit koliko bi ih bilo

• ružica
    27. Veljača 2021. 20:24

Daleko smo nažalost😔.
    Ja sam Split.
    A baš bi mi pomoglo porazgovarati s nekim ludim kao ja trenutno.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

bebolinka
    27. Veljača 2021. 20:29

ružice ja sam bila sigurna da si ti iz Pule hahaha neznam zastoo

• ružica
    27. Veljača 2021. 20:32

Bebolinka, gdje si nam ti?
    Kako ti i tvoji živci, si bolje od mene i EmEn9?😱

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

bebolinka
    27. Veljača 2021. 20:33

Ja sam u Puliii 😁
    Ma ja sam super, cijelu trudnoću stvarno. Gora sam inače u pmsu 😏

• EmEn9
    27. Veljača 2021. 20:36

Ružice baš bi, bili bi olaksanje kad znas da se netko osjeca kao i ti u biti imam osjećaj da me nitko ne razumije 🙃🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.