Dobar jutaaar!👋 kod nas opet predivan, suncan dan iako malo hladniji nego jucer 😏 sto se tice spavanja - klasika - spavanje od 23hnesto do 04h10 - pis pauza - budenje kad decku zvoni alarm za posao u 05h20 do 08h30 odspavam jos rudnu🥱
Mislim da je izvanredna priprema za nadolazece nocina bebicom 😉
.
Ines - svaka cast na herojski odrađenom porodu 🦸♀️💪drago mi je da ste ti i Nea dobro, da hvatate ritam i da sve ide svojim tokom🙏
.
Bubica - pa tebi i dragome je danas veeelikiii dan, vjencanje lod maticara, zar ne?🥰🤗 gle kakvo predivno vrijeme imate, zelim vam oboje divan dan i posalji koju slikicu kad se javis😉😘
.
Ja idem lagano ustat i odradid svoju jogu. Nakon toga dorucka i idem se uhvatit nekog posla. Iskreno se nadam da je dragi danas ranije gotov, da mozemo po kolica 🤞🙏 i do C&A...😏
.
Svim curama u bolnicama - drzte se, hrabro i uskoro ste opet domeka🤗
.
Lijepi pocetak vikenda vam zelim 🥰🤗
Pitanje odmah za suncano jutro: trne mi i malo otice desna ruka a nisam primjetila isto na lijevoj. Dogadja se po noci zadnja 3, 4 dana. Noge isto oticu malo. Znam da je malo pticanja normalno al kak da znam dok vise nije? I na problem s cim to upucuje? Hvala vam ako netko zna.. 😘😘
Slicno je kod mene. Jucer sam pisala da me lakat boli, ali u biti nije da me boli, nego oni misici iznad lakta (samk desnog u mom slucaju) mi trnu. Kao da sam previse vjezbala, pa imam lagani musklfiber. Isto mi lagano noge oticu, spomenula sam to doktoru, kaze da pratim tlak (tlak uredan hvala Bogu) i vise noge na povisenom odmarati. Valjda isto jedna od "cari trudnoce"🤷♀️
Hahaha AnaAn daj nam sliku doručka!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ines hvala na detaljnom opisu poroda, mislim da bismo si ga svi pozelili 😁
Drage mame zelim da imate sto manje grcica, da bebe spavaju sto duze i bitno da napreduju na kilazi neovisno o kojem je mlijeku rijec.
Palonkica moj muz ti je zavidan, on govori da bi samo decke, a tebi svaka cast na 6trudnoca, odgajanju svih. Ja nebi mogla izdrzati do rodenja da znam spol. 🙂
Bubice zelim vam divan dan pun ljubavi i veselja, i svakako posalji slike kad stignes

Dobro jutro, drage mamice i buduće mamice! 😊🌞 I ja sam danas loše spavala, valjda zbog uzbuđenja oko današnjeg dana, a i Sara mi se nešto primirila jučer cijelo popodne pa sam bila malo zabrinuta i onda vjerojatno psiha radila cijelu noć. 🤷
Ines draga, i ja sam plakala ko kišna godina čitajući tvoj post. 😭 Hvala ti što si podijelila to iskustvo s nama i hvala na svakoj riječi pozitive koju unosiš u ovaj forum. 😊❤️ Želim i sebi i svim ostalim curama ovakvo divno iskustvo. Vidjet ćeš da će se i dojenje začas uspostaviti onako kako treba. A do tad, neka Nea samo papa i raste. 😊 Hvala na čestitkama, today is a big day! ❤️
Mi smo jučer bile na pregledu, nemam nešto novo za prijaviti, osim još jednog novog doktora. 🤣 Fakat ih više nemrem sve pohvatati. 😁 Uglavnom, sve isto, i on kaže da je beba manja, ali sve je to OK, kontrola opet u utorak. Jedino sam morala ponavljati CTG jer je curka toliko divljala da su joj otkucaji non stop bili na 150-160. Valjda se i zato kasnije primirila jer se toliko izludirala kod doktora, bila žena umorna. 😁
Sve cure koje su stavljale slikice jučer, divne ste i vi i vaši trbuščići! 😍
Blossom, to su već zbilja komedije, ali tvoji bar ne drame oko toga. Ma ne obaziri se, meni to sad već ide kroz jedno uho unutra kroz drugo van. 🤭
Ninnach, kako je kod tebe, jel idete danas domeka vas dvije?
NevaEva, super za pregled i čestitam na 34. tjednu! 👌
Ridja, bravo i za tvoj pregled, bit će to pravi beban! 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Hvala cure, da danas je taj dan, baš sam uzbuđena iako je samo kod matičara. ❤️ Polako počinje pripremanje, idem sad u kupaonu pa lakiranje noktića pa frizerki pa onda lagano i šminkanje i pripremanje za grand finale. 😊 Šaljem navečer i slikice, ugodan vikend želim svima! 🤗😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubice docekala si ti svoj dan 😊 sigurno si uzbudena 😊🥰
Ines zelim sve najbolje tebi i tvojoj obitelji, hvala ti na podijeljenom iskustvu 🥰
.
Cure ja imam toliko energije da bi mogla na planinu, sve u meni vristi da izadem i idem negdje tako da mislim da napadam muller 😂
Cak me i zelja za seksom uhvatila 😂😂😂

Jutro svima🤗
NevaEva,mislim da je to normalno. Meni su ruke pocele trnuti prije 2 mjeseca i vise mozda. Po noci,prvo desna,pa lijeva. Sad se probudim valjda i 10 puta nocu i bole me gleznjevi na rukama kao da sam ih ne znam kako zalezala. Po danu je ok,osim sto vec neko vrijeme imam osjecaj da desni kaziprst ne osjecam skroz,kao da je malo utrnuo. Spomenula sam to gin,samo je slegnula ramenima i rekla da ce proci kad rodim.
Idem sad za poslom,pisem kasnije😘
Bubice, sretno vam od srca!!!!❤️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Jutro svima🤗
NevaEva,mislim da je to normalno. Meni su ruke pocele trnuti prije 2 mjeseca i vise mozda. Po noci,prvo desna,pa lijeva. Sad se probudim valjda i 10 puta nocu i bole me gleznjevi na rukama kao da sam ih ne znam kako zalezala. Po danu je ok,osim sto vec neko vrijeme imam osjecaj da desni kaziprst ne osjecam skroz,kao da je malo utrnuo. Spomenula sam to gin,samo je slegnula ramenima i rekla da ce proci kad rodim.
Idem sad za poslom,pisem kasnije😘
NevaEva normalno je, mislim da sve to imamo netko malo manje, netko više, naravno spomeni ginu ali mislil
da nemaš brige!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji