Dobro jutro, drage trudnice!
Lose sam spavala nocas, probudila sam se valjda 30 puta. 😑 Zelim svima ugodan vikend
Baby P 03/21 💙
Evo mene opet s Nextom al tam ima neutralnih 😅 ja kupila bijele sa detaljima, bez, retro.. i dobro da jesam jer ovo sto su drugi kupili ne ostavlja prostora za razmisljanje jer je sve plavo, tirkizno ili pise nesto tipa baby boy 🤦♀️
Mene neka faza gladi lovi. Ne znam sta mi je. Nisam dobila ni grama u 10 dana a mali pola kile al imam osjecaj da bi mogla jest svakih sat vremena. Tak da AnaAn, neces vjerovat, ali ja ogladnila dok sam vidjela tvoj dorucak.
.
Pitanje odmah za suncano jutro: trne mi i malo otice desna ruka a nisam primjetila isto na lijevoj. Dogadja se po noci zadnja 3, 4 dana. Noge isto oticu malo. Znam da je malo pticanja normalno al kak da znam dok vise nije? I na problem s cim to upucuje? Hvala vam ako netko zna.. 😘😘
Dobar jutaaar!👋 kod nas opet predivan, suncan dan iako malo hladniji nego jucer 😏 sto se tice spavanja - klasika - spavanje od 23hnesto do 04h10 - pis pauza - budenje kad decku zvoni alarm za posao u 05h20 do 08h30 odspavam jos rudnu🥱
Mislim da je izvanredna priprema za nadolazece nocina bebicom 😉
.
Ines - svaka cast na herojski odrađenom porodu 🦸♀️💪drago mi je da ste ti i Nea dobro, da hvatate ritam i da sve ide svojim tokom🙏
.
Bubica - pa tebi i dragome je danas veeelikiii dan, vjencanje lod maticara, zar ne?🥰🤗 gle kakvo predivno vrijeme imate, zelim vam oboje divan dan i posalji koju slikicu kad se javis😉😘
.
Ja idem lagano ustat i odradid svoju jogu. Nakon toga dorucka i idem se uhvatit nekog posla. Iskreno se nadam da je dragi danas ranije gotov, da mozemo po kolica 🤞🙏 i do C&A...😏
.
Svim curama u bolnicama - drzte se, hrabro i uskoro ste opet domeka🤗
.
Lijepi pocetak vikenda vam zelim 🥰🤗
Pitanje odmah za suncano jutro: trne mi i malo otice desna ruka a nisam primjetila isto na lijevoj. Dogadja se po noci zadnja 3, 4 dana. Noge isto oticu malo. Znam da je malo pticanja normalno al kak da znam dok vise nije? I na problem s cim to upucuje? Hvala vam ako netko zna.. 😘😘
Slicno je kod mene. Jucer sam pisala da me lakat boli, ali u biti nije da me boli, nego oni misici iznad lakta (samk desnog u mom slucaju) mi trnu. Kao da sam previse vjezbala, pa imam lagani musklfiber. Isto mi lagano noge oticu, spomenula sam to doktoru, kaze da pratim tlak (tlak uredan hvala Bogu) i vise noge na povisenom odmarati. Valjda isto jedna od "cari trudnoce"🤷♀️
Hahaha AnaAn daj nam sliku doručka!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ines hvala na detaljnom opisu poroda, mislim da bismo si ga svi pozelili 😁
Drage mame zelim da imate sto manje grcica, da bebe spavaju sto duze i bitno da napreduju na kilazi neovisno o kojem je mlijeku rijec.
Palonkica moj muz ti je zavidan, on govori da bi samo decke, a tebi svaka cast na 6trudnoca, odgajanju svih. Ja nebi mogla izdrzati do rodenja da znam spol. 🙂
Bubice zelim vam divan dan pun ljubavi i veselja, i svakako posalji slike kad stignes
Dobro jutro, drage mamice i buduće mamice! 😊🌞 I ja sam danas loše spavala, valjda zbog uzbuđenja oko današnjeg dana, a i Sara mi se nešto primirila jučer cijelo popodne pa sam bila malo zabrinuta i onda vjerojatno psiha radila cijelu noć. 🤷
Ines draga, i ja sam plakala ko kišna godina čitajući tvoj post. 😭 Hvala ti što si podijelila to iskustvo s nama i hvala na svakoj riječi pozitive koju unosiš u ovaj forum. 😊❤️ Želim i sebi i svim ostalim curama ovakvo divno iskustvo. Vidjet ćeš da će se i dojenje začas uspostaviti onako kako treba. A do tad, neka Nea samo papa i raste. 😊 Hvala na čestitkama, today is a big day! ❤️
Mi smo jučer bile na pregledu, nemam nešto novo za prijaviti, osim još jednog novog doktora. 🤣 Fakat ih više nemrem sve pohvatati. 😁 Uglavnom, sve isto, i on kaže da je beba manja, ali sve je to OK, kontrola opet u utorak. Jedino sam morala ponavljati CTG jer je curka toliko divljala da su joj otkucaji non stop bili na 150-160. Valjda se i zato kasnije primirila jer se toliko izludirala kod doktora, bila žena umorna. 😁
Sve cure koje su stavljale slikice jučer, divne ste i vi i vaši trbuščići! 😍
Blossom, to su već zbilja komedije, ali tvoji bar ne drame oko toga. Ma ne obaziri se, meni to sad već ide kroz jedno uho unutra kroz drugo van. 🤭
Ninnach, kako je kod tebe, jel idete danas domeka vas dvije?
NevaEva, super za pregled i čestitam na 34. tjednu! 👌
Ridja, bravo i za tvoj pregled, bit će to pravi beban! 😁
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Hvala cure, da danas je taj dan, baš sam uzbuđena iako je samo kod matičara. ❤️ Polako počinje pripremanje, idem sad u kupaonu pa lakiranje noktića pa frizerki pa onda lagano i šminkanje i pripremanje za grand finale. 😊 Šaljem navečer i slikice, ugodan vikend želim svima! 🤗😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubice docekala si ti svoj dan 😊 sigurno si uzbudena 😊🥰
Ines zelim sve najbolje tebi i tvojoj obitelji, hvala ti na podijeljenom iskustvu 🥰
.
Cure ja imam toliko energije da bi mogla na planinu, sve u meni vristi da izadem i idem negdje tako da mislim da napadam muller 😂
Cak me i zelja za seksom uhvatila 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji