https://ibb.co/KV9x92P
Može li prevod haha pise prolazna za 2 poprečna prsta a jedan otvorena i ovo za Cerviks
Sorry al ja se ne razumijem ni u sta od ovog
Kety nemam pojma 🤦♂️😑, samo govori budete jos malo pili terapiju, da mi sad ide smanjivati terapiju onda bi do kraja pila 😂😂😂😂
Pitala sam i privatnika on isto kaze ne moze vam skoditi ali cemu vise takva doza 😬
Pa valjda zna ona sta radi, zato si ja znam misliti kako ce biti bez njega, vec mi se organizam navikao, valjda nece biti neki sok. Nisam u zivotu tablete pila osim brufena dok sam mengu dobila.
Nadajmo se da me nece nesto satrti dok mi makne terapiju, ona je bas flegma po tim stvarima, samo pij i gotovo.
Jelena a sta su ti rekli za sukrvicu? S obzirom da sve stima, jel to od kontrakcija?
.
Hmmm onda ne znam sta da radim s tim aspiratorom, mogu usisavac promijeniti jedino.
Ili cu probati s ovim na baterije pa cemo vidjeti.
Jednom kad montiraš nastavak aspiratora na usisavač, smanjuje se sam usis. Tako su meni objasnili. To je mala rupica.
Kety nemam pojma 🤦♂️😑, samo govori budete jos malo pili terapiju, da mi sad ide smanjivati terapiju onda bi do kraja pila 😂😂😂😂
Pitala sam i privatnika on isto kaze ne moze vam skoditi ali cemu vise takva doza 😬
Pa valjda zna ona sta radi, zato si ja znam misliti kako ce biti bez njega, vec mi se organizam navikao, valjda nece biti neki sok. Nisam u zivotu tablete pila osim brufena dok sam mengu dobila.
Nadajmo se da me nece nesto satrti dok mi makne terapiju, ona je bas flegma po tim stvarima, samo pij i gotovo.
Pa žena stvarno luda 🤣🤣🙈 velim ti...ja sam prestala jer kao nebi imalo neku funkciju...dobila sam naputak u bolnici diazepam i magnezij svaki dan..i to do 36.tj i dalje nikako ne...iako nisam ni to svaki dan(diazepam) jer mi je nekad bilo isto s njim i bez.a nahodala se kilometara uloživa i prohodna ...a vjerujem da ti nece bit nis drugacije kad prestanes pit...samo sto ti tjedni su ti zadnji sad i naravno da ces osjetit cari zadnjeg mjeseca 🤣🙈 al to nece bit zato sto si prestala pit...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Slažem se s Petrom za usisavac...taj sto kupis za usisavac ima automatski regulator na sebi...i ne gura se to bebi u nos pa da se nesto dogodi...tak da..ja sam uvijek za usisavac.
Lala - nesto si prohodna do bebe...al sto i kolko 🙈🙈🙈 ne mogu shvatit nalaz uopce...ugl super je nalaz...
Ovdje kod nas se napuhalo i opet snijeg 😑😑😑😑
Pa žena stvarno luda 🤣🤣🙈 velim ti…ja sam prestala jer kao nebi imalo neku funkciju…dobila sam naputak u bolnici diazepam i magnezij svaki dan..i to do 36.tj i dalje nikako ne…iako nisam ni to svaki dan(diazepam) jer mi je nekad bilo isto s njim i bez.a nahodala se kilometara uloživa i prohodna …a vjerujem da ti nece bit nis drugacije kad prestanes pit…samo sto ti tjedni su ti zadnji sad i naravno da ces osjetit cari zadnjeg mjeseca 🤣🙈 al to nece bit zato sto si prestala pit…
Ona bi mene samo da lezim i gutam tablete. Ja zujim vec ko pcelica, ne vjerujem da si neko zlo radim sto se secem po kuci, malo po ulici i sto si pospremam nesto tipa od odjece itd., slazem ormar itd. Dok osjetim bol i pritisak ja legnem na lijevi bok, tako provedem neko vrijeme i onda idem dalje.
Ima dana dok sam bas slomljena pa ne radim nista.
Ma znas da svaki doktor ima svoje teorije. Meni je bilo bitno da cujem da on ne steti, sad cu ga jos do srijede piti i gotovo. Samo sto nemam pojma o tabletama i prestanku jer kazem nikad pila 😂😂
Jos su od tog Dupahstonea biti zacementirana do kraja 😂😂😂😂😂😂😂. Rekao je privatnik da on opusta misice maternice pa da ne skodi.
Ja sam ugl toliko slomljena od onog mirovanja da 100m ne mogu normalno prohodati jos uvijek. Kaze ona sve cete to nadoknaditi cim rodite 😂
Slažem se s Petromza usisavac…taj sto kupis za usisavac ima automatski regulator na sebi…i ne gura se to bebi u nos pa da se nesto dogodi…tak da..ja sam uvijek za usisavac.
Lala - nesto si prohodna do bebe…al sto i kolko 🙈🙈🙈 ne mogu shvatit nalaz uopce…ugl super je nalaz…
Ovdje kod nas se napuhalo i opet snijeg 😑😑😑😑
Viša matematika za nas haha
I kod mene zasivilo i narogušilo se, valjda neće opet snijeg. Ne paše mi sad nikako. Još mi je bura ok i malo niže temp, al snijeg nakon 1.3. no thnx.
Nikac, super tene, al čoksa me više mami!!! ☺️
Otvorenost moja gleda od 35. tj, kao i ctg od 32. Mene to niš ne boli. Jedino me bolilo kad su me čačkali za vrijeme trudova i onda sam reagirala pa su imali obraza pogledat u pauzi između.
Sad me baš zanima pregled kod zamjene.
Lonmi, meni je davno privatnica objasnila da Duphastone ili Utrići gube smisao nakon nekog tjedna, a moja soc je to potvrdila. Isto tako skinula sam se od danas do sutra, doduše ja sam koristila samo 1 utrić ujutro i 1 pred spavanje. Svaki gin vodi neku svoju politiku pa tako i s tim.
Mazanje- kad se sjetim, dobila 2 strije nove, al tako me zaboli, imala ih par i prije trudnoće i po par nakon svake trudnoće... Ne zamaram se! Niš me ne svrbi, a na sreću nemam nit goruća stopala više. To mi je ful smetalo.
Hormoni me pucaju jer bih ja svašta nešto, al tijelo kaže hop stop, odmori...
🙈🙈 ma nadoknadit ces al ono gubis kondiciju za bzvz...ugl...prodi kontrolu i kreci se kolko osjetis da mozes..sto bi mirovala do poroda...pa nije ti u pravilu nis...bolje ces se osjecat u svakom slucaju.
Lala- pa sto kombinacija tu na tvom papiru 🤣🤣 moglo je i jednostavnije pisat..tipa prohodna za vrh prsta do glavice i pl.ovoja...cerviks smeksan 1/2 clanka i to je to..🙈🙈🙈
Petra - ja sam mislim 10g ispod tebe al isto me puno vise tijelo trazi odmor...muz je odlutao na teren..i sad ja s klincima cijeli dan šaram po kuci jer je vani tak kak je 🤮 i svasta nesto bi htjela a rijetko sto mogu sama...osim peglat,kuhat i prat sude 🤣🤣 s obzirom da ga nema, danas pizza na meniu..klinci odusevljeni 🙈☺
Curke, samo sa vas kratko pozdravim ☺️
Jagodice čestitke od srca i brz oporavak!
Čitam vas letimično, nemam vremena, koncentracije, ne nalazim se više u temama 🙈 ali mi stalno u oko upada NevaEva 🤣 post o slikanju pluća me natjerao da vas dođem pozdraviti 🤣🤣
Cure držte se! Još malo i sve će tegobe biti iza vas. Moja srećica je jučer napunila mjesec dana. Ja sam skroz fit, trčim po dvorištu, radim sve kao prije. Krvarenje je gotovo u potpunosti prestalo, nije skroz ali ne nosim više uloške jer mi ih je dosta više, pa makar sve gaće pobacala😅
Puse i sretno svima ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji