Ma ne zelim plašiti nikoga kad sam u istoj kaseti brokava ka i sve vi.Al to znamo sve sta je moguce sta ne i naravno da se ne desava svaki dan i svakome bit ce sve ok..Boze priteci nam u pomoc..evo snig i splitu ko je reka da ga nema

Palonkice nisam ni ja fala Bogu imala probleme nikakve ni s posteljicom ni s icim eto od velicine bebe se rastegla valjda sta ja znam nadam se da sad nece pa bumo videli 🤭😂 moj dr bi mi u sali znao reci ti si stvorena da budes “inkubator” velike bebe sve ok i zatvorena i dodes do kraja pa eto nema veze nek je sad sve ok i beba je bila super sve u redu s njom to mi je najvaznije samnom je lezala zena koja je rodila palčicu malu vise sam plakala s njom jer nije lako joj bilo gledat mene i bebu a ona u neizvjesnosti svaki dan kako je njena i kako ce se odvijati sve imala sam potrebu svaki dan tjesit nju koliko god sam se raspadala Al eto i njoj na kraju sve ok fala Bogu njom prijevremeni porod iz cista mira ko ce ga znat..kako to i zbog cega...sad je opet rodila i sve pet cujemo se ponekad 🙏🏻
Ma kako je svaka zena za sebe tako je i svaka beba i svaki porod za sebe..ta imam ih troje sve izasli iz iste “rupe”sta se laze od istih roditelja i gena,pod istim krovom i na isti nacin se odgajaju pa su opet svi različiti i na svoj nacin posebni tako i to..sve je dobro sta se dobro zavrsi...najgore je pustit daj strah da vlada situacijom i da preuzme kontrolu nada nama,istina je sta je napisao netko strah paralizira i sve staje... na prvi porod sam isla kao da idem na kavu pa kad me oplelo bolit toliko sam se pripala da sam gubila svijest ali ne od bola nego od straha,pocela hiperventilirat i gubit se,kompletno luda zena taj moj dr me zamalo ošamaria da se dozovem pameti...ta svaki cas zene rađaju a ja drama stoljeca.on me posla jos da setam kaze setaj lipse ti je nego lezat eto me odmah tebi samo da obavim neke preglede pa cemo se zabaviti tobom jer sam dosla tri prsta otvorena..ma jok cim je on se izgubia ja se sakrila u neku kapunjeru placuc kao ne mogu ja ovo ne zelim,zelim kuci bla bla...jedva me nasa lik i naravno da je podivlja jer sam svojim strahom i dramom stvorila sebi blokadu i nisam se makla s mista grcila se stiskala i revala..😂😂😂😂😂😂 Aj zamislite te sramote ahahhahahah Al jbga 22 god pa dite sam bila doslovno a bojim se krv izvadit tako da hahahah ne virujem ni sama da sad me to ceka cetvrti put...

NevaEva sretno, drzimo fige da je to to i da sve prode u najboljem redu ❤
Baby P 03/21 💙
Vidjet cemo kak ce se razvijat, ne mislim ic u bolnicu dok ne bude bas jaka bol. Sad me stisnulo na wc.
Boli me donji dio ledja, lijeva noga i gdje je inace lijevi jajnik. Nemam krvarenja, cepove, plodne vode, grceve.. 😂😂
Ma na kraju cu otic spat. Al sutra mi je dr.dezurna pa ako i stane ovo mozda se zaletim do nje da skicne jel.me ovo otvorilo dodatno tak da znam da je to to ak krene opet.
Pricala sam mami da nemam u naletima kao grceve pa je rekla da nije ni ona imala nego je mislila da je pokupila virozu pred porod. Dosla je u bolnicu u 6 a u 6:20 je puknuo vodenjak i rodila me u 6:28. I svake godine na rodjendan me usred ljeta zove u 6:28 da mi cestita rodjendan 😂😂😂
Odi spavat i odmori NevaEva, da budeš odmorna ako krene nastup! A možda ponoviš mamin scenarij... 🤞🤞🤞
Ja se odjednom razbudila...
NevaEva sretnooo nek krene da se sto prije mazite i ljubiteee 🥰🥰🥰🥰🙏🏻

mom ti si bas slikovito i rjecito sve docarala...ja sam isto prvi put isla nonsalantno roditi kao ja cu to oddisati i super..je mos mislit...pocela se gubit u trudovima na sest cm a da ne pricam dalje...sest sati radjaone...vikala ko luda svakim trudom umisto da sam disala..babica se derala na mene i to s pravom...jer nisam nikog slusala...drugi put sam isla nakon tri god rodit i vec sam bila zaboravila tu bol...ali islo je ipak brze...dvi ure boxa uz max sabranost koja mi je olaksala stvar...nisam se derala nego naucils da disem i izguram trud slusajuci babicu...i da tako sad ne pricam dalje...treci porod slicno...cetvrti dogovoren carski zbog poprecnog polozaja bebe....i nakon pet godina tj lani rodils opet vaginalno...malo su me zezsli trudovi sad oce sad nece...pet u sat vrimena uru ipo nista pa opet i tako...ugl tako mi nije prije bilo, pa nisam skuzila kad cu ic u rodiliste...shou...pa isla pa se vratila..pa oko podne pocelo ipak zesce ps isls dosls 4cm...pa setala hopsala na loptido tri ipo i onda isla u box...u pet ipo rodila..sve na svoje trudove...
i sad me skrpa strah od tog sjecanja jer mi je jos sve relativno frisko...iako ka sta i tipalonkice kazes kakvih sve prica ima ovo je skolski...dvi ure boxa je skroz ok....mislim da su bas rihetke one koje doslovno dodju samo na izgon...to mi je ono bas filmski😄
meni isto nikad nije voda sama iscurila,nego bi mi oni na nekih sest cm probusili...
porod bi uvik doma krenija s trudovima i to navecer kad legnem u krevet😆
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Neva Eva odmori koliko mozes,trebat ce ti snaga..
Samo nek krene prirodno i ucinkovoto💞💞💪💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Trudnicice i meni dva puta krenilo od doma i to navecer evo ovako kad svi zaspu ja nastupam po kuci se kotrljajući i privijajuci 😂Al ja bi potpisala sad i ovaj put tako lakse je od doma pa nek rastura nego dole lezat i u sebi jaukat..
Bdw jel imala koja od vas herpes na usni u trudnoci,ja jesam Al
Tamo na pocetku pa idiot sad se toga sitila jer sam naletila na glupom fejsu na post od neke zene lako ima herpes pa se boji za trudnocu ...mislim se ma kud te ja sad pročitah odma mi mira nedas samo nek se imam cime zamarat 🔫🔫 pucat cu 😂😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji