Lucky,preslatke ste🥰
Mar,sobica je zaakon. Kad se sjetim da moj ima jednu ladicu zasad sve mi neugodno😂
Bravo Girl, izgledaš suuuupeeeeer!!!
Lussi, ❤️❤️❤️
Mar, sviđa mi se krevetac!
Mar divna sobica i krevetic, bas ste super opremljeni 👍😊
Meni je drago da sam dosta rano krenula sa kupnjom svega jer kad vidim sada kako ne mogu dugo setati i klatiti po ducanima, nedaj boze da sam pustala kupovinu za kraj.
Neke sitnice fale ali nista kljucno...
Jedino nosiljku/maramu bi voljela kupiti tokom prva dva tjedna, ali nakon sta isprobam par modela od prijateljica i vidim ako ce se maloj to uopce svidjeti, da ne kupujem bezveze unaprijed.
A dobro ce mi doci kad se dragi vrati raditi a ja ostanem kod kuce sa malom i Švrćom kojeg treba izvest van u setnju...
Baby gym isto nismo jos kupovali, mozda dobijemo na poklon, fali mi svjetlo neko priguseno za u krevetic, igracka za kolica...
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Super mi je da ste i dalje aktivne, sad tek uspjela sve pohvatat 🥰 moj savjet, pripremite torbe, cak i ranije, ja sam otisla na KONTROLU, na kraju taj dan rodila 🙈 ne javljam se često jer sam non stop sa bebicom i danas me pita patronažna jel jedete i onda skuzim da i ne baš 😂😂 stalno sam uz bebolinu... I chicco ulosvi su zakon!! U bolnici su cure imale vir i podijelila sam im chicco jer im se vir petljao sa šavovima... Muža sam poslala po jos jedan paket 😂😂 i brufen samo ide za bol, nista drugo... Prije otpusta cete morati obaviti nuzdu 2,uz dulcolax, bez toga vas nece otpustit... I u Merkuru je bebač uz vas i samo dojiti, meni cicke bile prazne, nakon 24 h sam bila krcata i doma imala rucnu, al otpadnu ruke tako da je muz otisao po elektricnu danas 👍👍 kad dođete doma, zovete patronažnu.. Mi jucer stigli doma, danas je vec bila... Ak trebate info jos, napišem vam moje iskustvo.. 💋💋💋💋
Mar i Iva, patronažna mi je jučer rekla da u našem rodilištu mijenjaju politiku iz dana u dan što se tiče pratnje. Navodno, mogu ići ukoliko imaju negativan pcr test, da su joj to rekle neke babinjače koje obilazi.
U Merkuru nema setnje po hodnicima, pozvonis i sestre dolaze odmah ako trebas bilo šta... Imala uputnicu za vovid al nisu mi radili jer nemam simptome, eto 🤔
Napisala san post od kilometra i nesto krivo stisla i sve mi se izbrisalo. 🤬🤬🤬
Idemo opet:
Petra, maloprije san sa stranica kbc rijeka, stalno gledan oce objavit kakve novosti. Muz je nekidan testiran, al sta, priznaju valjda 3 dana star test, pa necu ga valjda slat svako malo? 🤣🤣 Samo da mi tu pratnju ne ukinu, bas san se veselila da skupa vidimo bebicu isti, prvi cas... Na zoom cu ga upalit inace 😂😂
NevaEva, je je Pax Ikea, i sve kako si napisala :) sigurnost bebe na prvom mistu, al nekako se nadam da u ri ni nece tako jak potres, em smo nedavno uselili u zgradu '87.godiste, em placamo i osiguranje od potresa za ako slucajno bude...
Imamo isti pax u nasoj sobi i meni je to za tu lovu top ormar, em hrpa organizatora i sve pregledno, em nije pretesko za slozit.
Stavit cu sliku ormara od maloga unutra posli :D ok je zasad.
Nikac, imas super grupu na fb Nosenje djece (Babywearing) i ja san se jos uclanila u lokalnu Babywearing Rijeka, a na temelju visemjesecnog guglanja, citanja recenzija i skupljanja iskustava od prija, odlucila nam uzet nosiljku Tula Explore, 3.2kg do 20 kg, bez potrebe za kupovinom umetka na novorodjence, em je tkana i udobna, em imaju super uzorke (Marble sam uzela jer je decko, za cure ima jos lipsih cvjetastih), i to direkt sa tula.eu stranice najjeftinije moguce :D na tula.hr su bile puno skuplje. Prezadovoljna sam, nadan se ce se mali tit nosit, jer ja kolica prezirem, kupili smo i nadam se to sta manje koristit, a sta vise nosit se. I muz se veseli nosenju.
Ugl sad kad imamo sve, sad san u problemu kad me ljudi pitaju sta da uzmu za babine, al ja san to sve tila sama istrazit i kupit sta si mi zelimo bas 🤣🤣
Ja sna se mislila uzimat mu komodu ili ormar, al sad kad vec imamo praznu sobu za njega i kad tad nas ceka kupovina tog ormara, reko ajde, peglaj karticu i sastavljaj.
Krevetic smo odlučili uzet "putni", a ne drveni, isto po preporukama zena sta imaju vise dice, em ne lupaju glavom o drvo, em ne triba ogradice kupovat, em ga se lako sklopi i ponese sa sobom, a opet ce malom bit uvik poznato okruzenje. Zove se Kinderkraft Joy sa dodacima, ide do 25 kg, na dvi razine, ima vrtuljak koji piva, pleše, svitli, ovu prematalicu, mrezu za komarce, otvor za macku 😂, dodatke da moze bit i ljuljacka, kola za laksi transport... Sve mi se svidja zasad. Madrac sta dobijes s njim je neka sugava ploca, i posto nisu letvice ispod madraca, uzeli smo mu madrac Hespo Smile sa oprugama. I nadam se da ce tit u ovu vricu za spavanje, i to mi se pari turboprakticno. Valjda ce mu sve bit ok, ako ne bude, minjat cemo 🤣🤣🤣
Nosiljke su super stvar! Ja sam prvo posudila maramu Bobu wrap I kad sam vidjela da mala unutra uživa, kupila sam i Bobinu nosiljku. Sad mi nude za probu neke tkane marame jer je nosiljka tek od 6 mj,valjda će i Bebo bit za nošenje. Nisam toliko nosila po vani koliko po kući, al kad imaš više djece, dušu dalo. Ona u marami, a za njega slobodne ruke.
Joj Mar, baš me nervira ta nedosljednost! Obzirom da može krenut kadgod, sigurno ga neću slat na test svaka 3 dana... Ma baš me to naljutilo jučer kad sam čula 😔
Rijeka je na prilično zafrknutom mjestu što se tiče potresa. Sad se tješim da sam na brdu ipak sigurnija neg u centru, pogotovo one zgrade na nasipanom dijelu u centru.
Sortiraj odgovore
Najstariji