Ajd da vas pitam nesto Al nemojte se rugat…jel vam onako prode kroz glavu jao idem na pregled naravno da se nadam vratiti doma i da je sve ok ali pitanje visi sta ako?? Ne dao Bog dr te salje u rodiliste iz ovog ili onog razloga a niti je krevetac spojen niti roba oprana nista jos..Mislim opralo bi se sve i složilo i bez nas ali ipak grrr to mi je nocna mora kao ufff,jesam ja jedina cudakinja ili vam prode kroz glavu..Jel idete na pregled onako ziheraški sve je top nema sta ili ipak malo vam se 💨 od muke😂😂✌🏻
Naravno da mi prođe kroz glavu. Pogotovo jer sutra nakon pregleda mislim produžiti na otok. I sad pitanja, nosit sa sobom i torbu od rodilišta ili mi to muž lako donese?!!? sa sobom nosim uvijek dokumentaciju u jednoj fasciklici kao i trudničku, otkad prvi put prokrvarila.
Kad su me uhvatili trudovi s njom, morala ja namjestiti plahtice na krevet, jer eto, tko bi to umjesto mene 😂😂😂
Nikac moguće da će gledat otvorenost, makar ja mislim da meni nebi da nisam rekla da me boljelo jedan dan. Čak me sad manje bolio pregled dok sam 2 prsta otvorena nego dok je bilo "uloživo za vršak" u 30.nekojem tjednu na početku. Smeđarila sam 2 dana nakon pregleda dok sam bila prst otvorena. Sad ništa, ni krv ni sukrvica nit je bolelo ne znam kak..
Btw koooolaaaaač
Mislim da je super što se krećeš i slušaš tijelo dok treba radit pauze ali ipak jesi dost aktivna. Ja se isto još nedam.. sad sam za Uskrs radila i kolače i pisanice i baš planiram sutra isprobat neki novi receptić ali da me boli i da se brinem zašt moja bebica još nije tu.. to da..
E i žao mi je šta nisam kupila pilates loptu ranije nego tek jučer, udobno je sjedit na njoj!
Kety ljubomorna sam.. i ja bi da nemam strije. Baš sam jadna zbog toga, plakala sam valjda već 10 puta. Sve sam radila kako treba i mazala se i pila puno vode i genetika mi je dobra ali čini se da sam baš popušila Isprike na izrazu ali ne znam kak da drukčije velim, al ono, trbuh mi je prošaran sad i ja sam užasno jadna zbog toga jer sam fakat imala lijep trbuh..
Sad još beba nije u rukama pa je teško pretrpit taj gubitak, vjerujem da će mi postat svejedno dok njega vidim
Mom,hvala na rijecima ohrabrenja❤️ Ja se stvarno nadam da ce krenuti naglo jer kod mene ocito drugacije osim naglo ni nece😂 Svi me zezaju da cu se ja sama dovesti na porod,roditi i odvesti doma😂 I mozda koje instrukcije usput odraditi😂
Btw, mene ti pregledi u bolnici niti bole niti naravno,ne otvaraju. Danasnji ko i svaki drugi do sad u trudnoci. Mozda sam toliko zacementirana da ne moze ni gurnut prst dublje😅
Kaj se tice osjecaja da se necu vratiti doma,jutros sam ga vec drugi puta imala. Prije tjedan dana prvi. Objasnila dragom di je sta,uzela za svaki slucaj punjac za mobitel i onda ga nakon pregleda,naravno,nazvala da dodje po mene😂
A probava i br.2 kod mene svaki puta rade punom parom prije pregleda. Onda imam ciscenje a nakon toga 2-3 dana ne moram uopce. Tako da znam da je iskljucivo nervoza.
NevaEva,za 3 dana? To je subota? Moze,ali predvecer,otisli bi na jos jedan rostilj ako bude lijepo vrijeme😂 Pa moze nakon toga😊
Lucky,i ja se nadam❤️
Ajoj Lala, sad si vidjela kak izgleda taj pregled iz "prve ruke"Sori, meni ti je sve smiješno dok sam na mukama. A na mukama sam. Beba velika, ja mala, otvaram se, nemam trudove, svi šalju poruke a ja bi ih najradije poslala u pm, duuuuugo je zadnjih mjesec dana.. Mene ne brine hoću li se otvorit dok krene nego da neće ni krenut pa će inducirat pa će to boljet, kod nas nema epiduralne, pa ću dramit, onda će ić radit hitni carski rez pa će skužit da mi ne mogu dat spinalnu radi lumbalne skoliozice i na kraju ću morat ostat trudna zauvijek.
Ertzui i drugi put :*
Isti smo i tjedan i dan haha ja sam samo prst otvorena a od pregleda imam bolove
I meni je sad smijesno kako mu je ruka nestala u meni hahah isto kao da je gospođa progutala uglavnom nista neugodnije nisam iskusila do sadaa
Sjetila sam se odmah drugarice koja kaze da su joj na porodu svi gurali ruke osim portira 😂😂😂😂
Cure pozdrav svima, evo da se i ja malo javim.
Ja ne paničarim prije pregleda, nekako samo čekam da vidim da je sve ok, i to je to.
U ponedjeljak otišli na izlet 200 km od kuće, ja kažem dragom a da ponesemo kofer za svaki slučaj, kaze on, ma neće danas sigurno, reko ok, ti ćeš se vraćati po njega 🤣 ne planiram ga niti stavljati u auto jer ja idem svom gin na kontrolu do kraja vjerojatno, a on mi je u drugom smjeru od bolnice, sad sam 38tj i opet me naručio k sebi za tjedan dana.
Ne mogu pomoći s bolovima, nemam ih baš, ali kao i Nikac primijetim da sam ipak pri kraju, i brze se umorim.
Neva Eva i meni se čini da ću zauvijek ostati trudna, nemam još ni Bh kontrakcije, zatvorena skroz, čep nije ispao 🙍 kaze mi mama da je vani hladno pa mali neće van 😁
A što se tiče pregleda zatvorenosti ajme, svaki put mi je sve gore, gurne prste pa vrti lijevo-desno, a ja samo što ne jaučem, a fakat se trudim opustiti, no na sreću nemam nikakvog krvavog iscjetka poslije.
Drzite se, još malo i svi smo na novoj temi 🤗
Lonmi- ja iskreno nezz zasto si ti i dalje na 6 duphastona dnevno...po meni previse...ja sam bila na 3 dnevno do 17 tj valjda...poslije toga na diazepamu...al meni je dr rekla da duphaston nema vise bas neku ulogu u kasnijoj trudnoci...pa nije bilo potrebe da pijem...i kako sam popila zadnju tako i prestala...nisi ni otvorena ni nis...ta mala ulozivost je nis za tvoje tjedne...tak da stvarno nezz 🤷♀️🤔
NevaEva s moje strane, seke obje prosarane,mama isto...mamine seke...njihove kceri...ja stvarno nezz cije sam gene pobrala 🤣🤣🤣🤪 al ajd stignem jos puknut 🙈🙈 javim ti se kad rodim 🤣 mogu ti samo savjetovat da mazi i dalje jer ih je lakse tretirat nakon trudnoce...neka dobra kremica s kolagenom...istrazi...popravit ce se...izblijedit ce..nece bit isti kao prije al opet sto nebi probala.
Lopta...samo ti sjedi i hopsaj...pomogni sama sebi 🤟
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Lala Ma nama možda bude i portir, ipak treba provjerit smijemo li uć u bolnicu. Kod nas je barem tako zbog korone, pita te na ulazu što trebaš, ja si mislim, pa evo, idem malo slikat pluća.. a trbuh već na prvoj stepenici dok ja pričam s njim jer je fakat ogroman.
.
Thera kod tebe na prepreku naiđe pa ne može dublje gurnut ahahah, bome smo poludile već. Ti ćeš prva od nas tri, vidjet ćeš. Odi na roštilj, zabavi se i poslije roštilja bolnica. Makar ja bi radnije u petak ili nedjelju jer nisam baš u ovom 10.4. điru
LalaMa nama možda bude i portir, ipak treba provjerit smijemo li uć u bolnicu. Kod nas je barem tako zbog korone, pita te na ulazu što trebaš, ja si mislim, pa evo, idem malo slikat pluća.. a trbuh već na prvoj stepenici dok ja pričam s njim jer je fakat ogroman.
.
Thera kod tebe na prepreku naiđe pa ne može dublje gurnut ahahah, bome smo poludile već. Ti ćeš prva od nas tri, vidjet ćeš. Odi na roštilj, zabavi se i poslije roštilja bolnica. Makar ja bi radnije u petak ili nedjelju jer nisam baš u ovom 10.4. điru
Nisam znala da je simptom korone sraćka hahah kaze danas ova sestra moraju se testirati svi koji imaju proliv 😂 ne smijes se ni čistiti pred porod ko čovjek
Ma daj! Meni još nitko nije spominjao testiranje. Jel se kod vas po bolnicama mora obavit testiranje dok se ide rađat? Od sveg tog guranja, još me i u mozak moraju piknut!
Ma daj! Meni još nitko nije spominjao testiranje. Jel se kod vas po bolnicama mora obavit testiranje dok se ide rađat? Od sveg tog guranja, još me i u mozak moraju piknut!
Kazu na prijemu kad dođeš roditi oni rade neki brzi test aa ako je dogovoreni carski onda moras uraditi prije test
Sortiraj odgovore
Najstariji