Mar puno hvala za preporuku za nosiljku 👍
Cula sam pohvale sa vise strana za tu Tula explore, jest da su malo skuplje ali vjerujem s razlogom.
Znam za grupu i koliko god sam angazirana oko sto drugih stvari za malu i sve volim sama istraziti, taako mi se nije dalo istrazivati za tu nosiljku, citati sve te silne recenzije. Najradje bi da mi netko kaze uzmi tu i gotovo. Tako ce na kraju i biti 🤣
Marame preporucuju za novorodjencad i znam da to sve ide kao od sale kad savladas tehniku ali puuno prakticnije mi izgleda nosiljka, pogotovo ako ce je i dragi i recimo moja mama nositi... A i mislim da mi svakako treba nesto tkano s obzirom da su pred nama topli dani, sa elasticnom maramom bi zakuhala.
Bas cu pogledat na toj EU stranici....
Joj i mi skoro sve pokupovali, necu znat ljudima reci sta da donesu za poklon 🤣 iskreno, najprakticnije bi mi bilo da dodju sa bonom za DM ili neki djecji ducan a razmisljala sam kako bi bilo super maloj po rodjenju otvorit neki stedni racun i da bilo tko moze uplatit koliko zeli na racun i onda mi kupujemo sta treba za nju.
Ali to je naravno neka moja utopija i naravno da ce ljudi dolazit sa masu stvari koje nam ne trebaju, vec me sada strah silnih plišanaca i di cu sa njima u stanu u kojem smo podstanari i nemamo mjesta niti za sve nase stvari 😮🤣 Ali to je tako i svjesna sam toga... A ako me bas netko otvoreno pita spremna sam otvoreno i reci da nam uzmu neki bon....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Evo Nikac, vidi ove:
https://babytula.eu/collections/explore-baby-carrier/products/french-marigold-tula-explore-baby-carrier
E ja se ježim na te skupljace prasine plisance, al poklonjenom konju se ne gleda u zube, hvala svima koji nesto poklone malome. Ja bi najradije pitala pelene, to ce sigurno tribat 😂 ili mozda nesto za kad pocne kasice jest, nije to tako daleko, a za to nisam nista uzimala 🤣 imate li vi mame s vise dice preporuku za nesto sta olaksava kasice, tipa neki blender, smoothie maker ili ona cuda za kuhanje na pari?
Hvala, cure. Jedva čekam neku zajednicku kavu s bebamaaa. 😊
I drzim fige da vrijeme proleti i da svima dođu bebice sto prije
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ma vidi, ova nasa jos vise snizena!!! Navali, narode! :D
https://babytula.eu/products/coast-marble-tula-explore-baby-carrier
Joj cure drage...ja sam mislila da nas ovdje nece nikad nista...bas sam se osjecala sigurnom...i onda nas zadesilo ono sranje užasno...i eto...ima kuca u ulici koje su za srusit...nasa je za obnovit al opet...rekla sam da vise nikad necu u nista vjerovat i vodit cemo se prema tome da nam je sve osigurano doma koliko god mozemo.Skoro svaki dan strese..al eto..stvarno se navikne covjek...trznemo i potrcimo al nekako smo prevladali taj unutarnji strah.
Dora - rađa se u njihovim spavacicama ? Sve ovo znam,dulcolax sam si i sama kupila...izdajalicu sam uzela rucnu..al oni su mi zadnji put posudili svoju elektricnu..usred noci sam ih zvala jer sam bila pre puna...izdojila sam valjda 2 bocice...i to su odnijele bebama...bila sam bas ponosna na sebe...a prozdrljivac je vracao porodajnu vec u rodilistu. Kak je temperatura u sobi?
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
E ja se ježim na te skupljace prasine plisance, al poklonjenom konju se ne gleda u zube, hvala svima koji nesto poklone malome. Ja bi najradije pitala pelene, to ce sigurno tribat 😂 ili mozda nesto za kad pocne kasice jest, nije to tako daleko, a za to nisam nista uzimala 🤣 imate li vi mame s vise dice preporuku za nesto sta olaksava kasice, tipa neki blender, smoothie maker ili ona cuda za kuhanje na pari?
Ja sam koristila običnu sjeckalicu. A što su bili veći to sam im rezuckala na sitno da savladaju motoriku.
Ova Tula je preeedivna!
Ja sam najbližima rekla da ne kupuju ništa, a ako žele,nek to budu pelene i kozmetika. A ovi dalji ionako neće nahrupiti, a opet, uvijek se međusobno ispitujemo što bi dobro došlo.
Plišance moji dobivaju dan danas 🙈 I jednom i drugom fuuul trebaju, u krevetu
Mar odlicno da ste se osigurali, mi smo isto jer smo tek kupili stan ali nista ti to ne znaci kako i Kety kaze, u tom trenutku je bitno da je sve pricvrsceno kako spada. Nadam se da necete iskusit potres na vlastitoj kozi ali nikad ne mozes znat. Nama je sve palo i strgalo se sto nije bilo cvrsto, ogledala, slike, dekoracije.. pax stoji 😂 ja sam ful zadovoljna s tim ormarom. Em ga je jednostavno bilo slozit, sami smo sastavljali, em je dobro organiziran.. ja sam uzela skoro 4m dug i stavila sam bijelu zavjesu umjesto vrata pa je kao neki walk in. Onda nas je paranoja ulovila zbog potresa pa smo stavili te sarafe 😂😂 Sta da ti kazem, jednom dok se na 5.katu stepes kak treba.. to se ne zaboravlja.
.
Evo cure mene boli 2. dan za redom sve ali nemam trudove 😂 porodit cu se ovim tempom 20.
Joj cure drage…ja sam mislila da nas ovdje nece nikad nista…bas sam se osjecala sigurnom…i onda nas zadesilo ono sranje užasno…i eto…ima kuca u ulici koje su za srusit…nasa je za obnovit al opet…rekla sam da vise nikad necu u nista vjerovat i vodit cemo se prema tome da nam je sve osigurano doma koliko god mozemo.Skoro svaki dan strese..al eto..stvarno se navikne covjek…trznemo i potrcimo al nekako smo prevladali taj unutarnji strah.
Dora - rađa se u njihovim spavacicama ? Sve ovo znam,dulcolax sam si i sama kupila…izdajalicu sam uzela rucnu..al oni su mi zadnji put posudili svoju elektricnu..usred noci sam ih zvala jer sam bila pre puna…izdojila sam valjda 2 bocice…i to su odnijele bebama…bila sam bas ponosna na sebe…a prozdrljivac je vracao porodajnu vec u rodilistu. Kak je temperatura u sobi?
Da, u njihovim s time da si cijelo vrijeme u njihovim, tražiš novu ako zmazeš i odmah ti daju... Toplo je, ja bila gola bosa, bez grudnjaka, to se ne nosi, spavacice imaju gore šire zbog dojenja...
Sortiraj odgovore
Najstariji