Eto i mene da se javim. Beba visoko, nista se nisam otvorila, kaze dr da su BH kontrakcije pocele skolski i da mogu trajati jako dugo tqlako pravilno ispod 10 min i da je beba velika, danas 3100g i da je sigurna da se nece okrenuti tak da ce to morati biti carski😩 kao, ako izdrzim jos 3 tj da ce biti blizu 4 kg i da cisto sumnja da ce imati mjesta okrenuti se pa da se oprostim s vaginalnim porodom😢 Uglavnom, kaze dobro da nisam isla na hitnu, samo bi izgubila vrijeme😳
Sto se aspiratora tice, meni sestra dala onaj na baterije, a ja imam jos od prve curke taj na usisavac i on mi je bio super. Ovaj na bat je praktican kad je beba jos jako mala, al kad su bas bolesni onda taj Nosi na usisavac izvuce cuda
Curee evo mene sa nekim novim signalima koje tijelo salje, lagano se pripremamo izgleda, uuuuu 🤣🤣🤣
J3ll3na ja sam danas 37+1 i evo prvi puta se javili menstrualni bolovi i traju vec kojih sat vremena. Zasad ne vidim nikakav iscjedak.
Uglavnom ja sam vam jutros bila fino u gradu na kavici s prijateljicom, malo shopingirala, isla dragom kupiti tenisice za rodjendan pa pocastila i sebe sa jednima 😊 i vracam se prema autu, vidim sve mi teze, pritisce me sve dolje, bolovi lagano zaostravaju. Imala u planu jos svasta al tijelo kaze stani doma i lezi. I sad lezim na boku i zabavljaju me ove nove senzacije 🤣 a dragi vec zabrinut pita je li mi napokon spremna ta torba za rodiliste. Moram jos kupit hranu i koju bocicu vode 🙃
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Mom mene je sad na ovu moju nervozu jos krenuo luđacki trbuh svrbiti, i to samo taj jedan dio tu kako recimo zavrsavaju ove trudnicke tajice. Nek se taknem cijeli pocrveni i onda se svrbez siri 😡😡
A cijela sam u bademovom ulju od glave do pete.
Od nervoze te svrbii i pogotovo tak di zavrsavaju tajice.. znaci dodirnem se a ono svrrrbiiii🥺🥺🥺
Sinoc se otusiram i namazem bademovim uljem i ocu iz koze van dok sam legla.. odem u kupaonu, sve kaj sam mazala ponovno pod tus, obrisem se, obucem i legnem, od svrbeza ni S! Ali vjv kad ti roba dode na trbuh te iritira plus nervoza
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Jelena a sta su ti rekli za sukrvicu? S obzirom da sve stima, jel to od kontrakcija?
.
Hmmm onda ne znam sta da radim s tim aspiratorom, mogu usisavac promijeniti jedino.
Ili cu probati s ovim na baterije pa cemo vidjeti.
Lala mi smo onda na istom :) I Thera je s nama. Znači ti otvorena prst i nemaš trudove? Thera još zacementirana a ja otvorena dva prsta a od trudova ni t. Koja će prva? xD Ajmo sve 3 preksutra.
.
Mom vidim ovdje su sad ostale same hrabre žene Ekipa za poželjet
.
Nikac i ja sam imala tak s 36 i sa 37 ali nisam još rodila. Možda ti budeš Držim fige da ne moraš čekat do 40.
.
Jelena, nekak si mislim da je za okret sad kasno. Ti si baš htjela vaginalni porod? Meni ti se carski čini 100 puta bolji, ja žalim šta mi ga neće radit
Meni danas kad nisu oči ispale prilikom pregleda otvorenosti 😂😂 a neki dan sam ovdje pitala kako mjere tu otvorenost sad mi jd sve jasno.. Čak sam malo i prokrvarila ali mi je rekao da cr se to sigurno desiti
Thera bas mi je zao kaj se nista ne pokrece..mislim da u Vinogradskoj cekaju zadnje do 41tj za Indukciju,tak je frendici bilo u sijecnju.. dogovorili 29.1 indukciju a ona taman sa 28.1 na 29.1 rodila😅 tak da se nadam da ce ti krenuti prirodno❤️
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Ludog li vremena, dosla iz grada sva znojna, sunce pici a ja u koznoj jakni i laganoj kosuljici a sada pahulje leprsaju uz neku kišicu 😮😮😮
Evo mojih novih tena i da podijelim sa vama ovu krasoticu od belgijske tamne cokolade i tangerine sa kojom sam se isto pocastila 😊
https://ibb.co/g37rp8H
https://ibb.co/dGm4B1g
https://ibb.co/tzTDLdf
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji