Mom mislim da smo svi panicari dok idemo na pregled💕
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Mom mene je sad na ovu moju nervozu jos krenuo luđacki trbuh svrbiti, i to samo taj jedan dio tu kako recimo zavrsavaju ove trudnicke tajice. Nek se taknem cijeli pocrveni i onda se svrbez siri 😡😡
A cijela sam u bademovom ulju od glave do pete.
Od nervoze te svrbii i pogotovo tak di zavrsavaju tajice.. znaci dodirnem se a ono svrrrbiiii🥺🥺🥺
Sinoc se otusiram i namazem bademovim uljem i ocu iz koze van dok sam legla.. odem u kupaonu, sve kaj sam mazala ponovno pod tus, obrisem se, obucem i legnem, od svrbeza ni S! Ali vjv kad ti roba dode na trbuh te iritira plus nervoza
Ja sam probala isto bez da se na mazem ali ne pomaze, onda me i pece nek se dirnem. Svako malo taj svrbez, nadam se da me nece napasti onaj neki luđacki sad jos do kraja, ovisi koliko ce se koza rastezati. Kolegica je mislila da ce poludjeti kako ju je svrbilo, mogla se cijeli dan i noc cesati. Sta je najgore kao da se siri cim taknes, onda si od ljutnje valjda umislimo da nas cijelo tijelo svrbi 😂😂
Lussi i Lonmi mene nije svrbilo do prije cca 3,4 dana, sad bi si mogla kožu oderat. Eto jedan enzim neki povišen al kažu da nije kolestaza. Potrošila sam u zadnjih mjesec dana 2 ulja od badema (i nekih drugih stvari unutra) koji koštaju svaki 140 kuna iz milera i ne da sam zaustavila strije nego sam ih dobila brdo, trbuh je crvenkast i svrbi užasno. Nije alergijska reakcija jer na ništ u tome nisam alergična i jer se mažem i po bedrima i tam ništa. Ali neću ju više koristit jer očito nema efekta. Mene manje svrbi dok se namažem s običnom niveom i lagano s jagodicama "podrapam" po trbuhu. Ulje ću izbacit.
NevaEva hvala ti puno! 😘🤗🌹
.
Cestitam svima na urednim pregledima, to je lijepo za procitati. 😊
.
Ne zamarajte sto se ne otvarate, to ne znaci nista. Mozda se otvorite u roku keks kad krene. 😉
.
Mom uopce ne razmisljam o tome..razm jedino o pregledu dal je sve ok..ako krene ranije ili moram lezat u bolnici muz ce sve rijesit sto je ostalo. 😆 na meni je jos ovaj tj spakirat kofer i ispunit papirologiju za bolnicu i onda sam potpuno mirna...ostalo ako necu stici kao sto rekoh bude muzic. Kupljeno je sve, moramo samo pokrecit taj zid gdje ce biti kindic, naljepit naljepnice, oprat/prebrisat kindic i oprati i popeglati svu robicu 50, 56 i 62. Dekice, tetre, posteljina, ogradica spremno cekaju u ormaru, a sutra perem prvu turu bebeceg vesa. 😃
[/ url
Ajoj Lala, sad si vidjela kak izgleda taj pregled iz "prve ruke" Sori, meni ti je sve smiješno dok sam na mukama. A na mukama sam. Beba velika, ja mala, otvaram se, nemam trudove, svi šalju poruke a ja bi ih najradije poslala u pm, duuuuugo je zadnjih mjesec dana.. Mene ne brine hoću li se otvorit dok krene nego da neće ni krenut pa će inducirat pa će to boljet, kod nas nema epiduralne, pa ću dramit, onda će ić radit hitni carski rez pa će skužit da mi ne mogu dat spinalnu radi lumbalne skoliozice i na kraju ću morat ostat trudna zauvijek.
Ertzui i drugi put :*
Nikac takve ti bolove i ja povremeno imam, s tim da ja puno manje hodam, ali povremeno ugrabe. Tenisice su krasne 🥰
.
Tocno se bojim prestati piti Dupahstone, od 13 tt ga pijem i imam osjecaj da ce me sibati sve zivo od bolova i iscjedaka kad prestanem, tocno se covjek navikne na neki lijek i boji se prestati s njim.
.
NevaEva ne znas sta je gore, svrbez pa onda mislis o kolestazi, bolovi pa mislis da je krenulo i ne znas dal bi bjezao na hitnu, iscjedak pa nam u mislima plodna voda 😂😂😂😂. Nedaj Bog sukrvice ja se onesvijestim.
Ti si svakako prije na redu, mene ako krenu sibati neke promjene kroz koji tj ja nezz sta cu.
Samo da mi muz krene natrag raditi od doma, jos me i strah dok sam sama 🥴. Puno lakse mi je dok je blizu, osjecam se sigurnije.
Mom - ne panicarim... 🤣🤣 vec sam u bolnici na pregledima...osla panika u vjetar...kaze muz jel te strah...reko nije...al nisam jos spremila sve 🙈🙈🙈 definitivno razmisljam da stavim kofer lagano u auto sad sljedeci tjedan za pregled 🤔🤣 bit ce kako bude..na termin il prije..🤷♀️🤷♀️
Ma daj NevaEva moze te za sat vremena ulovit i eto tebe...ja s prvom nisam imala naznake nikakve da cu rodit...i krenulo samo od sebe ujutro kad sam se fino naspavala 🤣😅
Svrbež i strije…- eto jos sam citava 🙈🙈 jako me svrbilo dok sam se mazala i prestala sam...evo nisam se namazala ima tjedan dana...😅 nema svraba ni problema...a ni strija...eto meni kremice smetaju i ulje...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Nevaeva ne zuri se meni zasad, neka mi doguramo do termina, ne treba prije 🤣🤣🤣
Bas mi je lijepo doma samo sta vidim da ce mi tempo, oš neš, morat postajat laganiji.
A dragi u petak ima rodjendan, dolaze familije nase, ja vec gledam sta cu peci, kuhat, a bumo vidjeli koliko cu moci, o tome nisam razmisljala 😜🙃
Btw koj komentar onog dokt, bljak, to samo musko moze izjavit, zato izbjegavam muske dokt u sirokom luku dok mogu. Osim jednog, on je vrhunski dokt i pravi džentlmen.
Ja sutra imam pregled kod druge dokt jer je moja na godisnjem i bas me zanima sta ce mi reci.
A vjerojatno ce krenuti sada sa tim pregledima otvorenosti i ostalog? Mene moja dokt jos nije pregledala vaginalno, samo tek na pocetku, i jedino vag uzv, ali nije me ceprkala. Mislim da mi od sutra to ne gine.
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Jel uopce dobro samo naglo prestati s lijekom koji dugo pijemo? Negdje sam citala kako bi trebalo smanjivati dozu, a ne samo prestati. Ona mene jednostavno planira skinuti s moje terapije od 6 tableta na dan i to je to 😅
Nikac, tako i meni bilo. Zatezanja i bolovi u ledjima, pa se nocas pojavili jos i menstrualni bolovi, a sad tu i tamo koji trud poslije pregleda i to je to. Sretno i zelim ti da bude sve kak si sama zazelis😊
Lonmi, za sukrvicu mi nije nista posebno rekla osim da je to sve normalno za moje tjedne i da je sve skolski. Al više nemam nikakvog iscjetka tak da si mislim da je sve ok.
NevaEva, pa htjela sam vaginalni jer mi je oporavak s curkom bio super brz, nekako mi se carski cini puno gorim.. Ali ne znam, pa ne bih htjela pricati napamet. Mozda bude bas super iskustvo. Iako, prije bih pristala na 3 carska nego da me poradjaju vaginalno na zadak s bebom od 4 kg😳
Sortiraj odgovore
Najstariji