Evo gotova i ja. Zatvorena,trudova nigdje,ultrazvuk ok,mali procjenjem na 3300 iako kaze doktorica da je vjerojatno nesto veci s obzirom na trbuh😅 Ako se nista ne pokrene,a nekako sumnjam,pregled u ponedjeljak kad cu biti 40+1 pa cemo vidjeti dalje.
I da,ctg smo ponavljali jer nije htio suradivati dok nije dobio kroasan od cokolade😂
Petra,skroz te kuzim. Tako i kod nas,ni jedno nije dovoljno dobro i ne sjeda i meni i dragome. Svidja mi se ovih mjesec dana kaj imam😂
I malo me utjesilo sto ipak nije bas tako velik i mozda cak bude stao i u robicu koju smo pripremili🥰
Thera, beba je lijepe velicine, nije prevelik. Super sto je pregled uredan, to je najvaznije. Zao mi je sta ni ti nemas trudove 😭😭😭 na kraju cemo na indukciji zavrsit. To sam htjela izbjec
I ja isto😰 Nekako sam racunala,mozda bude velika beba pa zbog toga odluce ipak ne mucit me s indukcijom nego na carski. A kad ono ni to. Ja mislim da mene nikakva indukcija ne moze otvorit😅
I ja isto😰 Nekako sam racunala,mozda bude velika beba pa zbog toga odluce ipak ne mucit me s indukcijom nego na carski. A kad ono ni to. Ja mislim da mene nikakva indukcija ne moze otvorit😅
Mojima ti nije velika beba indikacija za carski, sve do 4500g je ok za prvorotku 😅
Dobila sam nalaz, imam neki 1 jetreni enzim povisen al nisu svi pa iskljucuju kolestazu. Zvali me da radim ctg i s bebom je sve ok i danas dok me sve boli ne ocitava trudove (30 najvise) a jucer dok mi nist nije bilo ujutro su bili u oravilnim razmacima do 60. A ja se raspadam od bolova
Thera i NevaEva nedajte se obeshrabriti ... i ja sam nekad bila prvorotka i zacementirana i bez trudova umislila sam nikad nece krenut..Isti taj dan kad sam dosla s pregleda od dr navecer kad sam legla u krevet samo od sebe je krenulo..grcevi bolovi i klasika sve kako ide da bi dosla u rodiliste tri prsta otvorena sta je super za prvorotku koja je zatvorena bila par sati ranije,na kraju sam prvi porod odradila super sta se tice sati trajanja i otvaranja, od dolaska u rodiliste do izgona je proslo nekih cca 3 sata..E da a curka mi je bila 4250
Jagodice čestitam!!!! Neka je maleni Fran živ i zdrav zajedno sa svojim roditeljima 💗❤💖🥰🤗
Krenit ceee 🥳🥳🥳 sretno vam i uzivajte jos koji dan ili cak sat 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Evo i mene sa pregleda otvorena jedan prstić haha
Beba procjenjena na 3700 posteljica stupanj zrelosti kaze jedan na dva sta to znači nisam ga pitala jer nije nista rekao vidim na nalazu pise
Ajd da vas pitam nesto Al nemojte se rugat...jel vam onako prode kroz glavu jao idem na pregled naravno da se nadam vratiti doma i da je sve ok ali pitanje visi sta ako?? Ne dao Bog dr te salje u rodiliste iz ovog ili onog razloga a niti je krevetac spojen niti roba oprana nista jos..Mislim opralo bi se sve i složilo i bez nas ali ipak grrr to mi je nocna mora kao ufff,jesam ja jedina cudakinja ili vam prode kroz glavu..Jel idete na pregled onako ziheraški sve je top nema sta ili ipak malo vam se 💨 od muke😂😂✌🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji