Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    07. Travanj 2021. 11:47

Znaci toliko mi je vruce u autu cekat malog s treninga a vani kad izadem bura me sruši...zivci su mi na 100 miljona i kedva cekam kraj svega..ovo je prvi put u trudnoci da se ja zamaram sa svime i svačim doslovno...ja sve sebi poslozim u glavi,nije kod mene to jednostavno kao kod vas Aj da sam zatvorena i cao 😂😂 ja mogu film režirat ..nek sam zatvorena,nek je dobar tlak,nek nema proteina u urinu,nek nisam puno kila natukla,nek je dobar secer, nek beba nije preogromna ali nek je napredovala da prati tjedne u kojima jesmo,nek je s bebom sve ok,nek je plodna voda b.o. Nek je i posteljica tip top ...
    Moze i muzička zelja jos😂😂😂😂miljon tih ja nadem za sekirat se i nabrajat i kako necu doc uzvampirena na pregled pa tlacina mora da bude  200/300 s obzirom o cemu sve mislim , a dok legnem na onaj stol kod dr i cekam uzv da se pojavi na ekranu neznam bili prije 💨 ili se 💩 .Nemam vas sta lagat... Mislim da ovde moja karijera rodilje zavrsava nemam ja vise zivaca za ovo ma jok...

Lonmi
    07. Travanj 2021. 11:48

Petra982

Thnx Lonmi! Sad me ona panika koja me jučer prošla opet hvata 🤦🏻‍♀️😂
    Krevetić nikako namjestit, naljepnice stavit na zid, obrnut sobu… Još robicu nisam izabrala među postojećom nit kupila onu spužvu za prematalicu, a da ne spominjem da mi je dijete bezimeno 🙈

Mi ti jucer napokon podigli u ducanu krevetic i kolica. Danas se montira krevetic, sutra perem ove navlake i ogradicu.
    Naljepnice i ostale stvari necu sad ni kupovati, to cu u njezinu sobu kad bude spremna do kraja, sad bitno da ima svoj krevetic, previjalicu, kadicu i to sta nam treba za pocetak, nemam ni vrtuljak, ali dobila je Joie ljuljacku pa ima tamo one visilice i muziku i sve, nek uziva zena 😂

Principessa🌺
    07. Travanj 2021. 12:00

Petra982

Luckyme8

Lonmi

Lussi nemoj me nagovarati mogla bi posrnuti, moram se strpiti do iduce srijede 😂😂😂😂😂
    Ja sam ti od 8.mj lani vec i zaboravila kakvi je to osjecaj, a u trudnoci si ne mogu ni zamisliti 😂 nikad probala 😂
    Petra cestitke na 37 tt 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 sad si nam sluzbeno u terminu 🥰
    .
    Sad je mene pocelo sve nesto boljeti u trbuhu i donji dio leđa, ali kao da me iglice pikaju unutra uz neku tupu bol 🥴

No taman🤣 malo se strpi pa navali, u sri si vec 35+6 🥳
    I ja sam zaboravila skoro, ne znam jesmo dvaput uopce.. al zato doktorica skine paucinu🤣🤣🤣 dok procacka hahaga tak da cekam da mi mozemo,bolje da sami cackamo neg ona🤣🤣🤣

Tebi je trudnoća uredna, možeš slobodno!

Ja stalno bi i onda me taj dan nesto zaboli dolje pa odustanem,pa kazem pricekat cemo jos malo,kaj ak se otvaram a ne znam to  i tako iz dana u dan🤣😅

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

• Bebeto
    07. Travanj 2021. 12:11

anaAn

Bebeto

anaAn

Kontesa, Bebeto, Danice mislim na vas javite se 😘😘😘

Evo me, još smo u komadu, ali sve češće BH kontakcije, strah me da ne skrati cerviks bar još tjedan ipo, dok ne stanem na noge😢.Ostalo sve isto, pijem terapiju kako mi je rekao.Kako ti?Kako psiha?Kako beba?Kako cerviks?😘😘🥳🥳

Bitno da si u komadu 🤗🤗🤗
    Bebica je hvala Bogu dobro, cerviks mi nisu mjerili zadnji put. Imam ta neka probadanja kroz rodnicu, kako je mom rekla kao da mi netko provuce konac. Evo isto kao i ti odbrojavam do iduce nedjelje, da bjde 37+0 🥰

Bit će to sve dobro😘

07. Travanj 2021. 12:32

Petra sad bi lagano vec i mogli ime trazit, nije da si 20tjedana trudna 😅 

• thera
    07. Travanj 2021. 12:40

Nemamo ni mi ime😂 Zato vjerojatno i odbija izaci van

Lonmi
    07. Travanj 2021. 12:43

thera

Nemamo ni mi ime😂 Zato vjerojatno i odbija izaci van

Pa 30 dana je zakonski rok za prijavu imena 😂😂😂😂😂😂😂

Petra982
    07. Travanj 2021. 12:48

NevaEva

Petra sad bi lagano vec i mogli ime trazit, nije da si 20tjedana trudna 😅

Ima ih nekoliko, al nit jedno mi nije dovoljno dobro. A ono koje ja želim, muž ne želi i obrnuto! A robice ima pun k, a sve što gledala po dućanima mi isto nije dovoljno dobro. Očito mi za ovo dijete niš neće bit dobro. U pon sam se rasplakala da će jadan imati sve pohabano, a muž gleda novu kolijevku i mene i maše glavom. 

kety992
    07. Travanj 2021. 12:50

Imeeee nemamo ni mi...nikako se dogovorit...odlucit cu ja kad rodim 🤣🙈🙈 ja i on solo cemo se dogovorit 🥰  

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

07. Travanj 2021. 12:53

Mi smo se jako mucili s imenom.. totalno vas kuzim. Onda smo si dali rok jedan vikend da moramo nac ime i nismo nist drugo radili. Morali smo se naterat, drukcije nije islo 😅 Mozda je najbolje imat par opcija pa dok se rodi vidjet sta najbolje pase ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.