Znaci toliko mi je vruce u autu cekat malog s treninga a vani kad izadem bura me sruši...zivci su mi na 100 miljona i kedva cekam kraj svega..ovo je prvi put u trudnoci da se ja zamaram sa svime i svačim doslovno...ja sve sebi poslozim u glavi,nije kod mene to jednostavno kao kod vas Aj da sam zatvorena i cao 😂😂 ja mogu film režirat ..nek sam zatvorena,nek je dobar tlak,nek nema proteina u urinu,nek nisam puno kila natukla,nek je dobar secer, nek beba nije preogromna ali nek je napredovala da prati tjedne u kojima jesmo,nek je s bebom sve ok,nek je plodna voda b.o. Nek je i posteljica tip top ...
Moze i muzička zelja jos😂😂😂😂miljon tih ja nadem za sekirat se i nabrajat i kako necu doc uzvampirena na pregled pa tlacina mora da bude 200/300 s obzirom o cemu sve mislim , a dok legnem na onaj stol kod dr i cekam uzv da se pojavi na ekranu neznam bili prije 💨 ili se 💩 .Nemam vas sta lagat... Mislim da ovde moja karijera rodilje zavrsava nemam ja vise zivaca za ovo ma jok...
Thnx Lonmi! Sad me ona panika koja me jučer prošla opet hvata 🤦🏻♀️😂
Krevetić nikako namjestit, naljepnice stavit na zid, obrnut sobu… Još robicu nisam izabrala među postojećom nit kupila onu spužvu za prematalicu, a da ne spominjem da mi je dijete bezimeno 🙈
Mi ti jucer napokon podigli u ducanu krevetic i kolica. Danas se montira krevetic, sutra perem ove navlake i ogradicu.
Naljepnice i ostale stvari necu sad ni kupovati, to cu u njezinu sobu kad bude spremna do kraja, sad bitno da ima svoj krevetic, previjalicu, kadicu i to sta nam treba za pocetak, nemam ni vrtuljak, ali dobila je Joie ljuljacku pa ima tamo one visilice i muziku i sve, nek uziva zena 😂
Lussi nemoj me nagovarati mogla bi posrnuti, moram se strpiti do iduce srijede 😂😂😂😂😂
Ja sam ti od 8.mj lani vec i zaboravila kakvi je to osjecaj, a u trudnoci si ne mogu ni zamisliti 😂 nikad probala 😂
Petra cestitke na 37 tt 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 sad si nam sluzbeno u terminu 🥰
.
Sad je mene pocelo sve nesto boljeti u trbuhu i donji dio leđa, ali kao da me iglice pikaju unutra uz neku tupu bol 🥴
No taman🤣 malo se strpi pa navali, u sri si vec 35+6 🥳
I ja sam zaboravila skoro, ne znam jesmo dvaput uopce.. al zato doktorica skine paucinu🤣🤣🤣 dok procacka hahaga tak da cekam da mi mozemo,bolje da sami cackamo neg ona🤣🤣🤣
Tebi je trudnoća uredna, možeš slobodno!
Ja stalno bi i onda me taj dan nesto zaboli dolje pa odustanem,pa kazem pricekat cemo jos malo,kaj ak se otvaram a ne znam to i tako iz dana u dan🤣😅
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Kontesa, Bebeto, Danice mislim na vas javite se 😘😘😘
Evo me, još smo u komadu, ali sve češće BH kontakcije, strah me da ne skrati cerviks bar još tjedan ipo, dok ne stanem na noge😢.Ostalo sve isto, pijem terapiju kako mi je rekao.Kako ti?Kako psiha?Kako beba?Kako cerviks?😘😘🥳🥳
Bitno da si u komadu 🤗🤗🤗
Bebica je hvala Bogu dobro, cerviks mi nisu mjerili zadnji put. Imam ta neka probadanja kroz rodnicu, kako je mom rekla kao da mi netko provuce konac. Evo isto kao i ti odbrojavam do iduce nedjelje, da bjde 37+0 🥰
Bit će to sve dobro😘
Petra sad bi lagano vec i mogli ime trazit, nije da si 20tjedana trudna 😅
Nemamo ni mi ime😂 Zato vjerojatno i odbija izaci van
Pa 30 dana je zakonski rok za prijavu imena 😂😂😂😂😂😂😂
Petra sad bi lagano vec i mogli ime trazit, nije da si 20tjedana trudna 😅
Ima ih nekoliko, al nit jedno mi nije dovoljno dobro. A ono koje ja želim, muž ne želi i obrnuto! A robice ima pun k, a sve što gledala po dućanima mi isto nije dovoljno dobro. Očito mi za ovo dijete niš neće bit dobro. U pon sam se rasplakala da će jadan imati sve pohabano, a muž gleda novu kolijevku i mene i maše glavom.
Imeeee nemamo ni mi...nikako se dogovorit...odlucit cu ja kad rodim 🤣🙈🙈 ja i on solo cemo se dogovorit 🥰
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mi smo se jako mucili s imenom.. totalno vas kuzim. Onda smo si dali rok jedan vikend da moramo nac ime i nismo nist drugo radili. Morali smo se naterat, drukcije nije islo 😅 Mozda je najbolje imat par opcija pa dok se rodi vidjet sta najbolje pase ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji