Jutro svimaa
Opet nisam skoro nikako spavala i ono malo što jesam sanjala sam da sam se kuci porodila u wc 😂😂
Jao 🤦♂️
Ja za sad nemam takve snove ili uopce ne spavam pa nemam kad sanjati 😂😂
Bitno da sam 3 put sanjala kako me muz vara 😂
Jutro svimaa
Opet nisam skoro nikako spavala i ono malo što jesam sanjala sam da sam se kuci porodila u wc 😂😂
Jao 🤦♂️
Ja za sad nemam takve snove ili uopce ne spavam pa nemam kad sanjati 😂😂
Bitno da sam 3 put sanjala kako me muz vara 😂
I ja sam to sanjala pa sam sad prešla na porod 😂 sreća njegova 🤷♀️
U ovo je koma za sveti duh.. povecava se broj novozarazenih, moglo se predvidjet da ce zabranit al je koma. Varazdin i Rijeka jos imaju pratnju?
Znaci u Zg sad nema nigdje vise..
*
meni app danas javlja da sam 39, ja sam se do sad ravnala prema Lilypie, po njemu nam je sutra 39. Malo smo se zaokruzili :) ovo je ista haljina (tjedan 32), samo se "skratila" zbog trbuha i sad ju nosim na tajice kao tuniku.
https://ibb.co/vdxRCGp
Kolace nisam jos pocela mijesit jer sam rezala pecivo i zarezala prst. Krvarila sam kao prase, najveci flaster imam i on je krvav. 🙄🙄
U ovo je koma za sveti duh.. povecava se broj novozarazenih, moglo se predvidjet da ce zabranit al je koma. Varazdin i Rijeka jos imaju pratnju?
*
meni app danas javlja da sam 39, ja sam se do sad ravnala prema Lilypie, po njemu nam je sutra 39. Malo smo se zaokruzili :) ovo je ista haljina (tjedan 32), samo se "skratila" zbog trbuha i sad ju nosim na tajice kao tuniku.
Kolace nisam jos pocela mijesit jer sam rezala pecivo i zarezala prst. Krvarila sam kao prase, najveci flaster imam i on je krvav. 🙄🙄
Bas ti je lijepa Busa, prava loptica😍
Onda cestitke i tebi na okruglim tjednima😍
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Hvala Lussi :)
Znaci 7.4. si na transfuziji i 9.4. na odjelu? Pikirat cu porod na jedan od tih dana da se upoznamo 😋
Moja danas kopa nesto dolje hahaha ko da ce ispast svaki tren🤣 bas joj je zanimljivo,pa mama odmara.. a bas sam mislila malo pocistit ovo kaj mogu😅
.
*
Divan trbuščić 😍😍
Hvala Lussi :)
Znaci 7.4. si na transfuziji i 9.4. na odjelu? Pikirat cu porod na jedan od tih dana da se upoznamo 😋
Nista🥰🥰
Tako je haha na transfuziji sam odma ujutro u 7.15 ali na odjelu sam cijeeeli dan🤗 pa ako nista i ako rodis ranije,ja cu ti doci 9.4 u posjet sa cokoladom ili necim sto pozelis 😎🤩😍
.
Šta ste mislile obući bebama na dan izlaza iz bolnice ja pojma nemam 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji