Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    01. Travanj 2021. 10:37

Jutro cure.
    Ja opet nisam nista spavala 😒, znaci takva bol u tijelu da nije bilo za izdrzati. Mom hocemo mi na sve 4 doci u rodiliste 🤦‍♂️.
    Ti bolovi su valjda svi normalni, ali ja primjecujem da me poslje pregleda gratis boli i donji dio trbuha. Jucer je vaginalni bio jako bolan 😬.
    Fascinantno mi je kako malo sjedenja u autu i voznje izazovu bol u kostima kod mene takvu da se ne mogu kretati.
    Cestitke cure na okruglim tjednima, dosao je nas dugo ocekivani 34 tt.
    Ja se sjecam Jagodice dok je napisala za 34, a vec nam ide roditi ❤️
    Lussi ma može 05.05, ukoliko nece moja doc 30.04. mozemo skupa i 05.05. roditi 🥰
    Nadam se da ce tako i biti 😊

Lonmi
    01. Travanj 2021. 10:43

NevaEva joooos malo. Od 35 tt su ti obecali, ali neda se tvoj Val 😂. Sad ce on do termina, pojedi pisanice i u rađaonu 😊
    I da goooooootoooov je ozujak 🍾🍾🍾🍾🍾, najduzi ozujak u mojem zivotu, inace mi na poslu proleti da ni nezz za njega.
    Bebanomoje uf uf, mene bas strah te pupcane vrpce da mi se mala ne uplete. Nikad pitala na uzv sad di je i kako je, ginicka ne komentira. To bi me samo mucilo. Ali da me strah toga, to stoji. Bitno draga da je sve dobro 🙏❤️

Principessa🌺
    01. Travanj 2021. 10:51

Lonmi

Fascinantno mi je kako malo sjedenja u autu i voznje izazovu bol u kostima kod mene takvu da se ne mogu kretati.
    Cestitke cure na okruglim tjednima, dosao je nas dugo ocekivani 34 tt.
    Ja se sjecam Jagodice dok je napisala za 34, a vec nam ide roditi ❤️
    Lussi ma može 05.05, ukoliko nece moja doc 30.04. mozemo skupa i 05.05. roditi 🥰
    Nadam se da ce tako i biti 😊

O itekako mogu,ja se svaa ukocit znam na kratke relacije🙄 i onda jos bager trebam da me dize iz auta hahahah
    Mozee haha ti,ja i Mom cemo tipkat iz radaone ako tvoja malena ne dode 30.04. 🥰🥰

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

Principessa🌺
    01. Travanj 2021. 10:52

Rekla sam bez kolaca za Uskrs,aaaali ipak cu napraviti mali kokos cheescake, malo za posladit se🤤 i savijacu od sira, s tim nemrem fulat a nisam dugo to jela🤣

.

Lonmi
    01. Travanj 2021. 11:05

Luckyme8

Rekla sam bez kolaca za Uskrs,aaaali ipak cu napraviti mali kokos cheescake, malo za posladit se🤤 i savijacu od sira, s tim nemrem fulat a nisam dugo to jela🤣

Ja ne pecem nista jer ne mogu stajati na nogama 😂😂😂
    Sta ce mi skuhati i ispeci to cu pojesti. Bitno da bude sunke i mladog luka 😂😂😂😂😂😂

mom_of_4
    01. Travanj 2021. 11:07

https://ibb.co/T4DX8Yj

• Tea2807
    01. Travanj 2021. 11:21

Evo da javim novosti, cekam u TA na sv.duhu, izasla sestra i rekla da od danas nema vise pratnji na porodu, ide lijepit papire tako da nije prvoaprilska sala. Ja jos uvijek cekam pregled, sretno tko jos ima danas 🤞

Lala 🌷
    01. Travanj 2021. 11:28

Jutro svimaa
    Opet nisam skoro nikako spavala i ono malo što jesam sanjala sam da sam se kuci porodila u wc 😂😂 

Principessa🌺
    01. Travanj 2021. 11:31

mom_of_4

https://ibb.co/T4DX8Yj

🙏🏼🙏🏼

.

Principessa🌺
    01. Travanj 2021. 11:31

Tea2807

Evo da javim novosti, cekam u TA na sv.duhu, izasla sestra i rekla da od danas nema vise pratnji na porodu, ide lijepit papire tako da nije prvoaprilska sala. Ja jos uvijek cekam pregled, sretno tko jos ima danas 🤞

Ma da? Vjerovatno zato sto zene koje i ne vode tamo trudnocu dodu roditi samo zbog pratnje..
    Sretno🤞🏼

.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.