Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    31. Ožujak 2021. 13:47

NevaEva - slazem se sa curkama, pokusaj se sto vise opustiti (super savjet, znam😏), jer zaista nemas razloga za brigu. Mozda te sad malo "spopalo" jer je jos 9 dana do predidjenog datuma, ali imas skolsku trudnocu, Val je vec glavicom odavno, nemas sluznog cepa, otvorena sa 1prst,1,5prsta, pa tebi moze krenut svaki tren🤷‍♀️ pozabavi se pisanicama, pincama, deokoracijom stana, ima tu posla😉 i opusti se, gustaj na suncu, upijaj vitamin D🌞😎 sa bebicom💙👶 
    .
    MareiKate - ajme kako divno😍 da vec tako mali reagira, pa naravno, dijete raste i napreduje, hvala Nebesima🙏 ja znam da cu pred svojim isto kreveljit se i izvodit raznorazne kerefeke, samo da vidim neku reakciju, a kroz vrijeme i smijesak😍
    .
    LuckyLussi - bome ja evo osijetim kako mi grije busu, kao da je u pecnici😅 malisa unutra sigurno izvadio lezaljku😎
    .
    Hormoni - ne samo da mene peru, nego mi je i dragi sumnjiv zadnja 2 dana😅🤔 nekako je napet, radi od jutra do sutra, legne i zaspe u minuti. Dosta zamisljen mi se cini. I puno ozbiljniji😅

• ertzui
    31. Ožujak 2021. 13:53

NevaEva strah je normalan...ipak ti je sve to jos nepoznato. Ali bez brige sve to dode na svoje. Samo pozitivne misli! 🤗 Kako su sve prije nas rodile tako cemo i mi..da je toliko strasno nebi se zene odlucile na drugo, trece, cetvrto.... 😊 
    .
    Lonmi hahaha, samo ti nabroji, bit ce ti lakse, a ona ce te odma umiriti i reci da je to sve ok i normalno. 😎 eh da..samo da nam je 36, 37 tt onda je sve lakse i ako krene neka krene slobodno, ne mora cekati puni termin. 😆 
    .
    Petra meni super izgledaju ta s crnim vinom. Dvije godine za redom sam ih radila (nismo jeli ta, bila su za ukras). 😍 ove godine ih radim u kupovnim bojama, a maleni ce lijepiti naljepnice i stambiljat ih. 🥰
    https://ibb.co/n3x6Wcr

[/ url

31. Ožujak 2021. 15:05

Hvala cure.. vidjet cu s dr.al vec sam se sad nekak sam primirila dok sam vas citala. 
    Kolko je normalno oticanje nogu i saka a sta je previse? 😅 Nosim 36/37, imam inace jako lijepo malo stopalo. Ovako izgleda danas.. gleznjeve nemam vise 🤣 https://ibb.co/9y6WrZS

• julesica
    31. Ožujak 2021. 15:12

Jagodice-onda ni meni neće priznati potvrdu o preboljenoj koroni jer je prošlo više od tri mjeseca, a dr.je znala i ništa nije rekla, opet svatko svoju politiku vodi. No dobro nek me testiraju, zapravo svejedno.
    Zara - čestitam i želim ti brz oporavak 😊
    Ja isto na balkonu, sunčam bebača, pijem kavu, pa ću poslije još do grada kad se dragi vrati s posla i dostavi mi auto. Cure kak vi s vožnjom, imam pregled za par dana, tad sam već 38tj. a ginekolog mi je u drugom gradu, voznje skoro 45 min, obično idem solo, a sad više nisam pametna jel da vozim tak daleko il' fakat nema veze, ako nemam nekih tegoba🙍

nikac
    31. Ožujak 2021. 15:16

julesica

Jagodice-onda ni meni neće priznati potvrdu o preboljenoj koroni jer je prošlo više od tri mjeseca, a dr.je znala i ništa nije rekla, opet svatko svoju politiku vodi. No dobro nek me testiraju, zapravo svejedno.
    Zara- čestitam i želim ti brz oporavak 😊
    Ja isto na balkonu, sunčam bebača, pijem kavu, pa ću poslije još do grada kad se dragi vrati s posla i dostavi mi auto. Cure kak vi s vožnjom, imam pregled za par dana, tad sam već 38tj. a ginekolog mi je u drugom gradu, voznje skoro 45 min, obično idem solo, a sad više nisam pametna jel da vozim tak daleko il' fakat nema veze, ako nemam nekih tegoba🙍

Ja vozim normalno kao i dosad, iako je to uglavnom gradska i prigradska voznja, max 30 min udaljenost...
    Meni voznja kao voznja ne smeta niti pojas... E sad zavisi jedino u kojem si tjednu i da te ne bi neki trudovi krenuli 45 min od doma 🤣

Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕

• ertzui
    31. Ožujak 2021. 15:32

NevaEva jaooo..znam da je normalno ali u kojoj mjeri to stvarno neznam. U prvoj trudnoci nisam imala tih problema, u ovoj za sad isto nemam ali nikad se nezna, pa cu takoder pratiti dal netko zna nesto vise o tome. Proci ce ti to nakon poroda, samo moras izdrzati jos malo. 😬😃 Probaj noge na poviseno staviti, mozda pomogne malo.

[/ url

31. Ožujak 2021. 15:42

ertzui

NevaEvajaooo..znam da je normalno ali u kojoj mjeri to stvarno neznam. U prvoj trudnoci nisam imala tih problema, u ovoj za sad isto nemam ali nikad se nezna, pa cu takoder pratiti dal netko zna nesto vise o tome. Proci ce ti to nakon poroda, samo moras izdrzati jos malo. 😬😃 Probaj noge na poviseno staviti, mozda pomogne malo.

Hvala ti.. pise na netu u visini iznad srca 15 do 20 min nekoliko puta dnevno. Pokusat cu. Do prije tjedan dana nisu uopce oticale, mislila sam da cu proc trudnocu bez toga. Proteine u urinu nemam i tlak mi je samo mrvicu povisen pa mislim da nije nist strasno nego normalno ali to tako smijesno izgleda 😂😂 covjek se mora zabrinuti. 

Jagodica125
    31. Ožujak 2021. 15:50

julesica

Potpis na sve👍nek testiraju do mile volje, samo da mi se docepati odjela kad za to dodje vrijeme😅
    .
    Jel vi meni vjerujete da ja sjedim na balkonu u kratkoj haljini, noge su mi gole i nije mi zima, sunce prziiiii🌞🌞🌞

• thera
    31. Ožujak 2021. 15:52

NevaEva,ja mislim da je normalno. Moje ne oticu tako jako jos ali da primjetim oticanje,primjetim. Ako je sve drugo ok,mislim da je i to i da je individualno od osobe do osobe. Kad sva ta voda istece iz nas osusit cemo se😅

Jagodica125
    31. Ožujak 2021. 15:56

Moje su trenutacno ovakve 🤷‍♀️ https://ibb.co/gyJyLxj
     u listovima kuzim da su mi se noge zjacale, a dolje mi ostane trag od stopalica, nateceno je to s obzirom kakve su mi inace. I bijele su, treba im pod hitno sunca 😅🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI