Meni iznad zuba pocelo pulsirati, obraz mi pocinje oticati, pa sam ipak u ljekarni podignula Dalacin antibiotik sto mi je zubarija jutros prepisala... ne znam, pokusavala sam sto vise trpjeti, ne zelim s tim antibioticima prekrdasit, ali ne treba mi sad jos i da mi zub bukne taman pred carski...🦷😔 rekla sam joj da imam sljedeci tjedan carski, pa je rekla da popijem samo 5 kapsula, a ne citavu turu. Nadam se da bu proslo sto prije🙏
.
U svakom slucaju osijetim da mi tijelo luduje🤯 tlak gore/dolje, secer isto, otecene noge, zub zeza, cure moje, blizi se kraaaaj🤣
NevaEva, da, od 8 ujutro u pon do jučer u 15.55 su oni mene pokušavali poroditi,.pišem detaljno kasnije. Pitala si za kilazu, oni su nju procijenili na uzv na 3800-3900 sa 38 tj, pa sa 39 tj ispravili na 3600 i toga se.drzali na pismeno, ali usmeno su mi rekli gledajući samo trbuh ima ona i 4 kile.
Visoka sam 175, njene kile me ne čude iskreno, ima i tate i mene 🤣
MareiKate, dojmovi o sv duhu su svakakvi iskreno, bas ima i dobrih i loših i srednjih kaj se tiče i sestara i doktora 😁

Ne znam ja Kety što je njima s tim prognozama… Meni jer je treće i jer su godine prognozira neš ubrzo, a dole cementirano, nikakve bolove nemam, čep postojan… Htjedoh ju pitat dal' je vidovita…
Kad dodje, dodje, veselimo se bez obzira na paniku! 🙈
😂😂😂 da...i meni trece..i najvece...kaze ona nisam fulala...i zato sam sad od 33 tj u trudnickoj na pregledima kompletnim...ja sam stvarno sitna da.me vidite uzivo...i zena se zabrinula...s tim da zadnjih tjedan dana svakodnevno od kad se okrenuo (taj dan su mi kontrakcije trajale 3h sveukupno) imam ta stezanja...kao lazne al dosta su neugodni...vidjet cemo na kontroli sta ce rec al stvarno je zabrinuta 😂😂 i ja ga osjecam nisko sad dolje...usidrio se...kad hodam osjecam kak nogama struzem po trbuhu 🙈🙈 al ne zamaram se...evo opeglala dns tetrice...svih 40 kom...robicu jos nisam...kao stignem 😅🤪 ja gustam vani na suncu u svom vrtu i pravim se da nije to tu vec 🤣🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Curke moje, samo da se javim!
Jučer ujutro me uhvatila mens.bol, prijavim na viziti, odmah me spojili na ctg, 2 truda u roku 10 minuta. Sad sam već drugi dan na tokolizi, neki novi lijek primam, zove se Atosiban. Tu i tamo pokoji trud osjetim.
Sutra sam 32 tjedna, toliko mi je žao što neću dogurati do 36 ne mogu vam opisati, toliko se krivom osjećam jer će beba doći ranije zbog moje glupe nemirne maternice. Ne smijem nilakve lijekove uzimati poslije tokolize, tako da čekamo kad će krenuti i dolazi Ema! Samo da mi ona bude dobro!
Petra hahaha... a bome imas pravo.. nisam o tome razmisljala.. 😇😊😆
.
Zene moje..ja neznam kad cu popeglat sve..par tetra popeglam i leda me pocnu jako bolit, napravim pauzu pa onda dalje... valjda cu ovim tempom stic sve popeglat i slozit do 37 tt 🙈😂
Sve sto inace radim/cistim, radim na rate jer drugacije nejde ali ovo je vrh..ili mi je mozda previse toga za danas pa je zato tako, vidjet cemo sutra kako ce ici. 🤞🙈

[/ url
cure koje ste isle na carski- koliko ste krvarile iza? Meni se cini negdje kao drugi dan menstruacije, iako mi je tesko procijeniti po ovim gigantskim uloscima 😂😅
Isto tako, nakon koliko ste se uspjele dignuti i setati? Ja sjedim i dignem se, ali sam preslaba/zamantrana za hodati, ne osjecam se bas stabilno..
Ja sam vrlo kratko mozda kojih tjedan-dva pa kasnije kao iscjedak..
Nas su dizali odmah drugi dan,bilo je stvarno tesko barem meni. Uzasno me boljelo al sam se forsirala jer su rekli sto vise se kretat i to mi je pomoglo doma oko dizanja i svega ostalog.Svajet svim curama koje idu na carski, kad se dizete iz kreveta primite se za ranu malo cvrsce bit ce vam lakse!!!
Danice to znaci da ces nocas roditi ili postoji mogucnost da uz mirovanje jos ne dode do poroda? 🤔 Nemoj sebe kriviti, bit ce sve u redu..na sigurnom si u bolnici gdje paze na tebe i bebu. 🌹 ako se rodi bit ce u inkubatoru neko vrijeme i nakon toga u tvom zagrljaju. Samo disi i pozitivno razmisljaj, probaj se smiriti.

[/ url
Čekajte čekajte nisam uspjela uloviti a sad vidim komentar za AnuAn pa di je nestala ? Zasto se htjela udaljiti sa foruma?? AnaAn vratiiii seee, bez tebe nije isto 😪😪
.
Danice glavno da si pod kontrolom i oni rade sve što je najbolje za bebu i bit ce beba dobro pa primas ljekove vec duze vrijeme bit ce sve ok. A nemoj ti sebe kriviti jer nisi ti nista kriva za to, to se svakom od nas može dogoditi i na to nemožeš utjecati. Ne razbijaj glavu i ne muči sebe samo ćeš gore napraviti za sebe i za bebu, misli pozitivno i svaki dan što prođe zahvali se da ste jos 2 u 1 jer to i mislit pozitivno je jedino sto trenutno može pomoći jer ti nisi ništa tu kriva. Bit će sve ok. Mozda i izdrzite jos nekoliko tjedana, zasto mislis da necete?

Kety pssst, ne 40 tt 😂😂😂
30.04. je moj datum 😂
Ma tko ce ga znati s tim njihovim prognozama, tako ce biti kako ce nase bebe odluciti oni mogu samo pretpostaviti.
Pa mi smo sve sad vec vec u super tjednima, netko ce prije, netko poslje samo neka su nam zivi i zdravi 😊❤️
Necija je velika, necija mala, nekom cep ispadne, nekoga kontrakcije love, neciji su nutra nisko u zdjelici ko moja i eto njihovih prognoza 😂
Danice nemas ti sta sebe kriviti, pa vidi gdje si dogurala uz sve bolove i probleme. Beba je super.
Drzi se i sretno ❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji