Lala,ja isto nemam pojma sta cu obuci ali sanjala sam neki dan da idem rodit a nisam dragome pripremila robu u kojoj cu izac i da nervozno kopam po ormarima😅 Iskreno,nemam blage u sta cu stat. Mislim da necu oblaciti nista posebno,nesto sto i sad nosim. A bit ce vremena za sredivanje. Jedva cekam da odem u neki shoping centar i kupim nesto normalno😊
Inace sam svaku noc pocela sanjati nesto vezano uz porod. Najcesce da krvarim,pa da se depiliram,pa pakiram. Bebu jos nisam sanjala,fali mi to.
NevaEva,divan trbuscic🥰
Ja sam za izlazak pripremila bodi, hlače, majicu, jaknicu, kapicu. Sve to u dvije veličine. I sa tim ću staviti dekicu. Nikad ne znaš. Termin mi je 6.5.
Baš me rastužilo ovo za pratnju iako nije bilo neočekivano. Prvorotka sam i otac je jako želio prisustvovati porodu isto kao što sam i ja željela. Što god da je, on stvari čini lakšima i sad se opraštam sa tim da ga na porodu ne bude.
Jel da? Nema nikakve šanse da u mjesec dana opet vrate pratnju? Nikakve
Sad tek vidim da si pitala za bebu a ne za sebe😂
Ja mislim da ce kod mene biti ova kombinacija
https://ibb.co/2ZD6vZ4
Lala,ja isto nemam pojma sta cu obuci ali sanjala sam neki dan da idem rodit a nisam dragome pripremila robu u kojoj cu izac i da nervozno kopam po ormarima😅 Iskreno,nemam blage u sta cu stat. Mislim da necu oblaciti nista posebno,nesto sto i sad nosim. A bit ce vremena za sredivanje. Jedva cekam da odem u neki shoping centar i kupim nesto normalno😊
Inace sam svaku noc pocela sanjati nesto vezano uz porod. Najcesce da krvarim,pa da se depiliram,pa pakiram. Bebu jos nisam sanjala,fali mi to.
NevaEva,divan trbuscic🥰
Nesto sam čitala da nama poslije poroda odgovara roba koju smo nosile oko 6 mjeseca trudnoce pa sad ne znam koliko je tačno. Užasni su ti snovi cijeli dan budem pod stresom kad to sanjam i onda mislim rodit cu svaki tren 😂
Oooo Lussi 😍😍😍 Bas lijepo od tebe. Ako se stvarno potrefimo u bolnici na isti dan, obavezno cemo bar na kavu iz automata. Ja si od hrane zelim samo spek trenutno 😂 Podravino moja mila.. sta da kazem drugo..
.
Lala ja imam 2 verzije jer ne znam koliko ce bit cm a ako bude veci nego sto je planirano, mozda nece stat u jednodijelnu pidjamicu, cure su pisale da to ovisi jel se mora siroko povijat i jel su nozice duze pa cisto da imam 2 opcije ali se nadam da ce bit ova sa zvjezdicama.
https://ibb.co/xLsR21c
https://ibb.co/7pXBDJv
Preslatke su vam kombinacije 😍😍 ja još ne znam šta bi svaki drugi dan promjenim 😂
6.mjesec trudnoce? Hm..to je bilo oko nove godine znaci. Ja sam u to vrijeme nosila skoro isto ko sad. S obzirom da sam do onda jela svasta a nakon toga stavljena na dijetu jedino sto mi je naraslo zadnja 3 mjeseca je trbuh.
Cure drage..nalaz na koronu pozitivan..al sta sam isplakala do jucer isplakala sam i pomirila se s tim vec jucer..sad samo hrabro,od simotoma samo kasalj je ostao danas i trun bol u prsima....za 10 dana cemo bit super i muz i ja..i moj mali,nadam se da ce brzo 🤗🤗
40+6 smo danas,bili na pregledu plodne vode,uredno,otborena prst...neka ga mozda jos koji dan..mozda je sigurniji unutra..strah me samo da nebi i on bio pozitivan na koronu..neda mi se na google jer znam da cu nac samo grozne stvari..to ne zelim ni blizu..
6.mjesec trudnoce? Hm..to je bilo oko nove godine znaci. Ja sam u to vrijeme nosila skoro isto ko sad. S obzirom da sam do onda jela svasta a nakon toga stavljena na dijetu jedino sto mi je naraslo zadnja 3 mjeseca je trbuh.
Meni se u 6 tek počeo vidjeti trbuh haha tako da necu sigurno stati u to od 6 mjeseca
NevaEva - bas si divno napisala ovaj prvi post danas, o tome kaj si sanjala, da ides pisanice radit, osijeca se neka smirenost i spokoj🙏😇 samo nastavi tako dalje, zarazno je to, evo i mene primirilo😇
.
Robica za izlazak - nisam nista jos pripremila, niti za malisu niti za mene. Zelim to prepustiti dragome. Tak imam neki osijecaj 😉 sebi cu stavit trudnicke tajce, majcu i tene, gore neka duksa i to je to. Ali za malisu bas ZELIM da ga tata odjene i izaberen u cem ce ici van🥰🤗👨👦
.
Pratnja na sv.Duhu - zao mi je za sve curke koje gore vode trudnocu i veselile su se porodu uz dragog, ali iskreno curke, pa to je po meni bilo samo pitanje vremena😔🤷♀️ ove brojke luduju, treba zastiti mamice i bebice🙏i molit Boga da ova korona vise nestane😤
.
Ja se idem spremit za CTG. Imam u 14h, ali ne u TA (jer tam vise nema nikoga u to vrijeme), nego na 3.katu, di je i rodiliste. Nadam se da bude sve u redu na CTGu i moram pitati di mogu/moram obavit korona test prije hospitalizacije🧪🧫🤔
.
Vani predivno vrijeme 🌞🥰🤗😎
Sortiraj odgovore
Najstariji