Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    01. Travanj 2021. 11:54

Lala,ja isto nemam pojma sta cu obuci ali sanjala sam neki dan da idem rodit a nisam dragome pripremila robu u kojoj cu izac i da nervozno kopam po ormarima😅 Iskreno,nemam blage u sta cu stat. Mislim da necu oblaciti nista posebno,nesto sto i sad nosim. A bit ce vremena za sredivanje. Jedva cekam da odem u neki shoping centar i kupim nesto normalno😊
    Inace sam svaku noc pocela sanjati nesto vezano uz porod. Najcesce da krvarim,pa da se depiliram,pa pakiram. Bebu jos nisam sanjala,fali mi to.
    NevaEva,divan trbuscic🥰

• eleonora
    01. Travanj 2021. 11:55

Ja sam za izlazak pripremila bodi, hlače, majicu, jaknicu, kapicu. Sve to u dvije veličine. I sa tim ću staviti dekicu. Nikad ne znaš. Termin mi je 6.5.
    Baš me rastužilo ovo za pratnju iako nije bilo neočekivano. Prvorotka sam i otac je jako želio prisustvovati porodu isto kao što sam i ja željela. Što god da je, on stvari čini lakšima i sad se opraštam sa tim da ga na porodu ne bude.
    Jel da? Nema nikakve šanse da u mjesec dana opet vrate pratnju? Nikakve

• thera
    01. Travanj 2021. 11:55

Sad tek vidim da si pitala za bebu a ne za sebe😂
    Ja mislim da ce kod mene biti ova kombinacija
    https://ibb.co/2ZD6vZ4

Lala 🌷
    01. Travanj 2021. 11:56

thera

Lala,ja isto nemam pojma sta cu obuci ali sanjala sam neki dan da idem rodit a nisam dragome pripremila robu u kojoj cu izac i da nervozno kopam po ormarima😅 Iskreno,nemam blage u sta cu stat. Mislim da necu oblaciti nista posebno,nesto sto i sad nosim. A bit ce vremena za sredivanje. Jedva cekam da odem u neki shoping centar i kupim nesto normalno😊
    Inace sam svaku noc pocela sanjati nesto vezano uz porod. Najcesce da krvarim,pa da se depiliram,pa pakiram. Bebu jos nisam sanjala,fali mi to.
    NevaEva,divan trbuscic🥰

Nesto sam čitala da nama poslije poroda odgovara roba koju smo nosile oko 6 mjeseca trudnoce pa sad ne znam koliko je tačno. Užasni su ti snovi cijeli dan budem pod stresom kad to sanjam i onda mislim rodit cu svaki tren 😂 

01. Travanj 2021. 11:59

Oooo Lussi 😍😍😍 Bas lijepo od tebe. Ako se stvarno potrefimo u bolnici na isti dan, obavezno cemo bar na kavu iz automata. Ja si od hrane zelim samo spek trenutno 😂 Podravino moja mila.. sta da kazem drugo..
    .
    Lala ja imam 2 verzije jer ne znam koliko ce bit cm a ako bude veci nego sto je planirano, mozda nece stat u jednodijelnu pidjamicu, cure su pisale da to ovisi jel se mora siroko povijat i jel su nozice duze pa cisto da imam 2 opcije ali se nadam da ce bit ova sa zvjezdicama.
    https://ibb.co/xLsR21c
    https://ibb.co/7pXBDJv

Lala 🌷
    01. Travanj 2021. 12:01

Preslatke su vam kombinacije 😍😍 ja još ne znam šta bi svaki drugi dan promjenim 😂

• thera
    01. Travanj 2021. 12:05

6.mjesec trudnoce? Hm..to je bilo oko nove godine znaci. Ja sam u to vrijeme nosila skoro isto ko sad. S obzirom da sam do onda jela svasta a nakon toga stavljena na dijetu jedino sto mi je naraslo zadnja 3 mjeseca je trbuh. 

• jannna
    01. Travanj 2021. 12:06

Cure drage..nalaz na koronu pozitivan..al sta sam isplakala do jucer isplakala sam i pomirila se s tim vec jucer..sad samo hrabro,od simotoma samo kasalj je ostao danas i trun bol u prsima....za 10 dana cemo bit super i muz i ja..i moj mali,nadam se da ce brzo 🤗🤗
    40+6 smo danas,bili na pregledu plodne vode,uredno,otborena prst...neka ga mozda jos koji dan..mozda je sigurniji unutra..strah me samo da nebi i on bio pozitivan na koronu..neda mi se na google jer znam da cu nac samo grozne stvari..to ne zelim ni blizu..

Lala 🌷
    01. Travanj 2021. 12:07

thera

6.mjesec trudnoce? Hm..to je bilo oko nove godine znaci. Ja sam u to vrijeme nosila skoro isto ko sad. S obzirom da sam do onda jela svasta a nakon toga stavljena na dijetu jedino sto mi je naraslo zadnja 3 mjeseca je trbuh.

Meni se u 6 tek počeo vidjeti trbuh haha tako da necu sigurno stati u to od 6 mjeseca 

Jagodica125
    01. Travanj 2021. 12:10

NevaEva - bas si divno napisala ovaj prvi post danas, o tome kaj si sanjala, da ides pisanice radit, osijeca se neka smirenost i spokoj🙏😇 samo nastavi tako dalje, zarazno je to, evo i mene primirilo😇
    .
    Robica za izlazak - nisam nista jos pripremila, niti za malisu niti za mene. Zelim to prepustiti dragome. Tak imam neki osijecaj 😉 sebi cu stavit trudnicke tajce, majcu i tene, gore neka duksa i to je to. Ali za malisu bas ZELIM da ga tata odjene i izaberen u cem ce ici van🥰🤗👨‍👦
    .
    Pratnja na sv.Duhu - zao mi je za sve curke koje gore vode trudnocu i veselile su se porodu uz dragog, ali iskreno curke, pa to je po meni bilo samo pitanje vremena😔🤷‍♀️ ove brojke luduju, treba zastiti mamice i bebice🙏i molit Boga da ova korona vise nestane😤
    .
    Ja se idem spremit za CTG. Imam u 14h, ali ne u TA (jer tam vise nema nikoga u to vrijeme), nego na 3.katu, di je i rodiliste. Nadam se da bude sve u redu na CTGu i moram pitati di mogu/moram obavit korona test prije hospitalizacije🧪🧫🤔
    .
    Vani predivno vrijeme 🌞🥰🤗😎 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.