Zavrsio pregled. Malac ima 1500gr, zivahan je, sve u redu. Cerviks ostao na 31mm 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Iduci pregled 29.04., tad cu bit vec 34/35 tjedana pa se moze smanjit kaze dr, tad su vec sigurni tjedni ako nastavi rast ovako kao do sad 🎉🎉😁
Zavrsio pregled. Malac ima 1500gr, zivahan je, sve u redu. Cerviks ostao na 31mm 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Iduci pregled 29.04., tad cu bit vec 34/35 tjedana pa se moze smanjit kaze dr, tad su vec sigurni tjedni ako nastavi rast ovako kao do sad 🎉🎉😁
Moze se smanjit cerviks, ako beba nastavi rast kao do sad***
Mob mi brise rijeci 🤦😂
Lussi nase cure ce u istom van 😂, samo je slicica malo drugacija 😂
Bila sam vec jednom stavila sliku, i AnaAn ima Mickeya i Mom za izlazak cini mi se 😂
Svibanj izlazi u Mickeyu 😂.
Moze se smanjit cerviks, ako beba nastavi rast kao do sad***
Mob mi brise rijeci 🤦😂
Super ti je cervix, on se i smanjuje prema kraju. Moj je ostao 34 mm, tako je bar jucer pisala 😊, ali nije mjerila sa sondom samo preko trbuha 😊 i uloziva za vrsak prsta i dalje, malo je smeksan.
Lonmi imas li ti velik tobolac ispred sebe 😂😂😂 Bdw ja sam prominila oblekicu 🤗
https://ibb.co/tqy01f0
Fale mi dole jos neki hulahopici i imam carapice s čipkom,na kosicu trakica s masnicom 💞
Svakako cu je staviti u onaj jastuk do doma i dekica neka preko tanka..
Mom posalji ju u rodno mjesto. Sta nju brine tvoj trbuh, pitaj jel ima svojeg posla.
Jao tih baba dosadnih, onda ce me netko pitati zasto ne zelim nikome pred oci. Upravo radi takvih zabadala.
Izgledas super, 4 ti je trudnoca. Ti si komad od zene, i mlada i lijepa 🥰
Pusti te babe, samo im odbrusi.
Zara nemam iskustva s carskim ali samo polako, svakim danom ce biti lakse. Cure koje su to prosle su ti dale savjete kako si olaksati. Zelim ti brz oporavak! 🤗
.
Kety i ja sam prosli tjedan sve kupila i sad sam mirna s te strane. A pranje i peglanje cu po malo kako mogu, na brzinu ocito nejde. 🙈 Meni je 14.4 iduci ctg i pregled, nadam se da ce pogledat stanje cerviksa da budem upucena u situaciju. 😁
.
Nikac uzivaj danas u fotkanju, vjencic je super! 🙂
.
NevaEva prekrasna slika! ❤
.
Mom mislim da ni moj trbuh nije puno manji od tvojeg. 🙈
[/ url
Lonmi imas li ti velik tobolac ispred sebe 😂😂😂 Bdw ja sam prominila oblekicu 🤗
https://ibb.co/tqy01f0
Fale mi dole jos neki hulahopici i imam carapice s čipkom,na kosicu trakica s masnicom 💞
Svakako cu je staviti u onaj jastuk do doma i dekica neka preko tanka..
Veliki je i nisko je. Malo manji od tvojeg, ali to i o građi ovisi, a i meni je prvo dijete. Vidis da nam i Kety ima velik trbuh, a isto zena super izgleda.
Sviđa mi se kombinacija 😊
Prekrasni su vam kompletici za bebice 😍❤ ja jos moram odluciti u cemu ce moja curka van. Isto cu pripremiti 2 velicine..ako bude veca od brace da imamo i B opciju. 😃
[/ url
Ahahhahaha Ajmo trbuhe na sunce da vidimo ciji je veci...🤗
Tako jedva cekam da “ovo zavrsi” svega mi je dosta,izludim sama sebe mislima samo mi jos fale komentari okolo baba gatara
Sortiraj odgovore
Najstariji