Trudovi na ctg-u su mi bili izmedju 20-30. Pitala sam koliko je potrebno da ih pocnem osjecati,kaze doktorica barem 100🙈 Ja se nikad necu otvoriti😅
to najednom krene...iz potpunog mirovanja mogu biti odmah jaki...ne ide to bas postepeno..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja zvala na portu u Vinogradsku i ona tam ljubazna teta me spojila odmah direkt u radjaonu za moje pitanje o korona potvrdi 🤣 ugl rece doktor da mi nalaz ne vrijedi jer je od 21.03., dakle prosla su 3 mjeseca i trebam ponovit testiranje prije hospitalizacije 👍 tako da sam sad odmah svog ginica zvala da mi posalje uputnicu za testiranje, sutra imam kontrolni CTG u 14h u TA, pa cu jos jednom pitati kad i gdje moram doc da budem u pon hospitalizirana i u utorak porodjena😇🤓📆
BabyBoy,vinogradska. Bas citam na nekom forumu da rijetko rade ultrazvuk na prvom pregledu.
NevaEva,i mene hvata panika od sinoc,i bome me drzala jutros u TA. Meni je to sve taaako strasno izgledalo(iako danas bez razloga). Moram priznati da mi je bilo olaksanje kad su mi rekli da dodjem za tjedan dana,a s druge strane voljela bi svoju strucu sto prije drzati u rukama❤️
Zara meni to zvuci super. Svaka cast sta nisi panicarila i da je sve dobro proslo. 🤩 Ja cu rec svojoj u petak za paniku i da pricamo i o carskom. Kako sam tu gdje jesam, nije nemoguce srediti, a nekak sam si nestabilna psihicki zadnja 2 dana. Jel tvoja curka inicijalno ja toliku kilazu procijenjena, koliko ima cm? Strah me poroda jbt. Ne znam sta mi je sad.
To je normalno da je panika i strah! Bude sve ok!
Opusti se! Čitaj onu knjigu što je linkala Zara.
Pogledaj neku super glupu komediju!
Nisam bila na carskom, al ako nema indikatora za njega, bolje prirodno!
A kako ćete bojati jaja? Mi svake godine isto s kapulom, al sad bih probala s crnim vinom.
Jedino lukom👍 mada ovo s vinom isto zvuci zanimljivo🤔
Trudnicica,ja se nadam. Nekako kad citam ovdje da vecina ovdje ima barem nekih bolova ili se donekle otvori a ja nista,imam osjecaj da se nikad ni necu. Ono sto me tjesi je sto mi inducirani nisu spominjali danas.
Sad se bacam na googlanje kolaca i hrane😊 Pincu ove godine necu raditi,kupila sam ju po putu. Sigurno hocu neki kremasti kolac,ofarbati jaja i provjeriti jesmo li kod nekoga na rucku ili kuham ja. Sunkica se,naravno,kuha🤗
Ali dobre vijesti - opet sjedimo na balkonu, ja malisa i ćuko i gustamo u suncu 😎🌞😇👶💙🐶
Joj bome te razumijem, ja sam sjela van i upijam sunce🙈 navecer cu kukat kak me ruke svrbe od sunca🤣 a namazala sam se kremom cak😅

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Trudovi na ctg-u su mi bili izmedju 20-30. Pitala sam koliko je potrebno da ih pocnem osjecati,kaze doktorica barem 100🙈 Ja se nikad necu otvoriti😅
Znaci za Uskrs se jos odmaras doma🥰 krenut ce to kad tad🙈

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Zara bas mi je drago da si imala tako lijepo iskustvo, sigurno si ohrabrila ostale curke koje ceka carski. Brz oporavak ti zelim!
Baby P 03/21 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji