Lonmiiiii Aj reci da nisi svoja ni tiii 😬😏😫 covjece zelim da je 37 tj vec jer ako cu bit luda do kraja ovako onda cu na brdo se sklonit dok rodim

BabyBoy,nije ni kod mene puno drugacije bilo. Napravili mi i ctg,valjda zato jer sam ipak 2 tjedna vise trudna od tebe. Ocekivala sam da ce to danas biti puno detaljnije i da cu pametnija ici doma😂
Zara - hvala ti na opisu kako je prosao carski 🙏 ti se sad lijepo oporavi i uzivaj kad ti danas malenu donesu na prsa🥰🤗 junacki si ti to odradila i drago mi je da je sve superiska proslo👍
.
Curke, bravo za uredne preglede!🙌 vidim da u svakoj TA drugacije, negdje uvz, negdje ne, ovo za mjerenje sa trakom mi nisu radili ali sam negdje citala da traka poslozena od pubicne kosti do vrha maternice odgovara broji tjedana koliko smo trudne (dakle npr 38cm - 38 tjedana), ali jer sam laik i nemojte me uzet za rijec😉
.
Zub - meni desno iznad 6ice naoteceno i dalje, nista ne boli, ali me obraz zateze, sad sam zvala zubariju i poslala mi je antibiotik... necu sad 5 dana prije operacije antibiotik pit, jer vjerujem da nakon operacije dobivam antibiotik zbog reza, pa necu bit nakljukana ljelovima... pitala sam jel ima kaj za koristit sto nije opasno, ispiranje usta, nemam pojma. Nadam se da mi nece buknut sad pred porod🙏🙏🙏
.
Zovem ginekologiju u Vinogradskoj, nitko se ne javlja, u vezi ove "potvrde o preboljeloj koroni", jer sam ja dobila samo nalaz da sam tad bila pozitivna i rekao mi doktor da to kao vrijedi, ali nekako mi ne drzi vodu...
.
Kod mene danas isto pojacan iscjedak - mlijecni.🤷♀️
Ali dobre vijesti - opet sjedimo na balkonu, ja malisa i ćuko i gustamo u suncu 😎🌞😇👶💙🐶
Jagodice vjerovatno si u pravu,jer mi je izmjerila 36 cm i pitala kolko sam trudna,i taman odgovara tjednima.
.
Thera u koju bolnicu ti ides? Znaci isto da,za mene je ocito jos rano radit ctg,cak me i pito zasto sam tako rano dosla,reko kaj ja znam tak su me poslali😂

Trudovi na ctg-u su mi bili izmedju 20-30. Pitala sam koliko je potrebno da ih pocnem osjecati,kaze doktorica barem 100🙈 Ja se nikad necu otvoriti😅
Zara meni to zvuci super. Svaka cast sta nisi panicarila i da je sve dobro proslo. 🤩 Ja cu rec svojoj u petak za paniku i da pricamo i o carskom. Kako sam tu gdje jesam, nije nemoguce srediti, a nekak sam si nestabilna psihicki zadnja 2 dana. Jel tvoja curka inicijalno ja toliku kilazu procijenjena, koliko ima cm? Strah me poroda jbt. Ne znam sta mi je sad.
Trudovi na ctg-u su mi bili izmedju 20-30. Pitala sam koliko je potrebno da ih pocnem osjecati,kaze doktorica barem 100🙈 Ja se nikad necu otvoriti😅
Meni su 60 bili, nist ne osjetis 60. 🤷♀️
Divno je na balkonu! Još da mogu na ležaljki, bilo bi bolje, al kad se utrpam, trebam dizalicu za se dignut.
Obzirom da crnac bez jaja nije dokrajčen, nisam od volje raditi puno kolača. Mislila sam kremšnite, pitu od jabuke i male orehnjače, al nekako si mislim da mogu kupit gotov presnac i gotov Mlinarov mix. Ovisi o raspoloženju!
A kako ćete bojati jaja? Mi svake godine isto s kapulom, al sad bih probala s crnim vinom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji