Curke,ocete pravit kakav kolac za Uskrs? Nemam ideja kaj bi mogla slozit🙈 jede mi se cheescake🤭
Ja ću samo gibanicu 😃
Bebanomoje i Zara cestitam i zelim vam brz oporavak! 🤱🌹 Zara malena je preslatka, a tek kosica 😍
.
I ja pojela cokolino maloprije..njami, njami. 😁 a za rucak danas riza ili tjestenina sa tikvicama i vrhnjem za kuhanje. 🤤
Koji kolac/tortu cete raditi za Uskrs? Ja sam u razmisljanju sto bi, mozda bobanovu tortu sa sumskim vocem napravim..
. 🤤🤤🤤
Jucer sam ja pocela trtatit jer sam imala svjetlo zeleni iscjedak ko bjelanjak..pa me strah da nije sluzni cep poceo odlazit.. 🤔 danas za sad nema nicega. Mislim da je jos netko od vas imao tako ali se ne sjecam sta je bilo na kraju..ista ili nista. 🙈

[/ url
Lucy, ja nisam mislila nista ove godine jer sam bila sigurna da cu bebicu imat frisko u rukama tak da sad tek gledam sta bi mogla. Ostat cu na tradicionalnom ove godine i slozit pisanice, digane i pitu s jabukama. To cu sve sutra. I domaci kruh pecem za dorucak uz sunkicu al to u sub. Pisanice radim u prirodnim bojama kao sto je luk jer cemo jaja pojesti, ne volim dok otvorim jaje a unutra je tirkizno. To mi je super vidjet al ne jede mi se. Tak da ce Val peci kolace opet. Sad je prosao i mamin i tatin rodjendan, torte, svetog Nikolu, Bozic, Valentinovo i jos cemo cini se i Uskrs ugurat.
Ja nisam religiozna ali sam odgajana tako i meni su te tradicije ful bitne i ful lijepe. Dok sam bila mala smo isli posvecivat hranu u crkvu i to. Onda sam odrasla, odlucila sam da to nije put za mene ali sam tradicije zadrzala i bas sam happy sto jesam. Val ce ih isto dobiti u kolijevku pa nek odluci sam dok odraste dal je vjera za njega ili nije. Uskrsu se bas veselim, tak je nekak veselo i sareno jer je u proljece a opet i mirno i svecano sve, super sto vecina ljudi ipak ne radi i moze bit s obitelji..
KJa ga imam svako jutro , bijelkast obilniji sa prozirnom tekućinom, naručena sutra na pregled.Isto me strah da nije služni čep.🤦🏻♀️
Jucer sam ja pocela trtatit jer sam imala svjetlo zeleni iscjedak ko bjelanjak..pa me strah da nije sluzni cep poceo odlazit.. 🤔 danas za sad nema nicega. Mislim da je jos netko od vas imao tako ali se ne sjecam sta je bilo na kraju..ista ili nista. 🙈
Ja s 34, eto me jos u komadu. U medjuvremenu sam imala 4,5 puta samo u manjim kolicinama. Inace nemam iscjedak, brisevi uredni pa nema sta drugo bit a i kad guglas, izgleda tocno tak. Kao smrkalj 😂
Rekla ginekologici, ni trepnula nije. Cep moze ispast 1 sat ili 1 mjesec prije poroda, njima to nije indikacija za nista. Info tebi, ja sam tj.dana kasnije imala menstrualne grceve i bila otvorena 1 prst. I nist se vise nije dogodilo. Cekam jos uvijek da se nest desi.
KJa ga imam svako jutro , bijelkast obilniji sa prozirnom tekućinom, naručena sutra na pregled.Isto me strah da nije služni čep.🤦🏻♀️
To mi se ne cini kao ovo sto sam ja imala.. sluzni cep je bas u komadu kod mene bio, kao komad ljigavca ili smrkalj, zuckasti je i vuce malo na zeleno. Nekima ispadne pred sam porod pa ima krvi u sebi. Dok je bijelo je obican iscjedak za trudnocu ili upala neka, si radila kakve briseve mozda? Ja sam taman pokupila rezultat brisa na streptokok, pisalo je da je negativan, da nema bakterija ni gljiva i tog neceg i na putu do doma koji je trajao 1min mi je ispao cep.
To mi se ne cini kao ovo sto sam ja imala.. sluzni cep je bas u komadu kod mene bio, kao komad ljigavca ili smrkalj, zuckasti je i vuce malo na zeleno. Nekima ispadne pred sam porod pa ima krvi u sebi. Dok je bijelo je obican iscjedak za trudnocu ili upala neka, si radila kakve briseve mozda? Ja sam taman pokupila rezultat brisa na streptokok, pisalo je da je negativan, da nema bakterija ni gljiva i tog neceg i na putu do doma koji je trajao 1min mi je ispao cep.
Nisam, jer mi se dešava zadnjih pet dana, meni je baš onako bijelkast lagano baca na žućkasto.Samo ujutro mi bude.Pijem Utrogestan pa sam tomu prepisala 🤷🏻♀️ Ja se nadam da nije sluzni , jer sam tek 34. Tjedan , ali vidjet ćemo sutra.🤦🏻♀️ Umorila me ova trudnoća🤦🏻♀️
I meni je neceg tako malo sluzavog smrkljastog ispalo prije 2 tj, moguce da je bio, ali fakat malo. To nista nije, ima njega jos unutra za do termina 😂. Ne brini nista, a ni doktori ti na to ne reagiraju bas, pregledaju te i nek sve drugo stima nije ni bitno. Jedino ako bi bio krvav ili nesto, a ti si van termina onda je dobro otic na pregled po meni odmah jer bi mogao biti pokazatelj da ce nesto uskoro ili se nesto pokrece dolje malo ranije 😊

Nisam, jer mi se dešava zadnjih pet dana, meni je baš onako bijelkast lagano baca na žućkasto.Samo ujutro mi bude.Pijem Utrogestan pa sam tomu prepisala 🤷🏻♀️ Ja se nadam da nije sluzni , jer sam tek 34. Tjedan , ali vidjet ćemo sutra.🤦🏻♀️ Umorila me ova trudnoća🤦🏻♀️
Ponekad bjelkast, pa onda zuckasti je i meni iscjedak. Kazem ti i da je sluzni, nista to nije 😊, pogotovo ako je malo ispalo, nemoj brinuti.
Super da imas pregled sutra pa ce te umiriti 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji