Bebanomoje neerazmisljaj sad o sljedecem porodu, ovo ces brzo zaboraviti, a sljedeci bude duplo brzi , ne pozeli carski ako za to nema indikacija. Super si ti ti odradila💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Da i ja prekinem šutnju... :)
Najprije čestitke svim hrabrim mama... Nama koje čekamo zbilja jako puno znače vaša iskustva. Pogotovo prvorotkinjama.
Termin - sutra! Već skoro tjedan dana osjećam kontrakcije. Jučer bio pregled. Jedan prst otvorena, dr kaže neće ona još sigurno pet - šest dana. Uputila me u subotu na pregled plodne vode. Kako to uopće izgleda? I zna li netko, možda Mom, trebam li se za to naručiti obzirom da se radi o Splitu!?
Otečenost - ne znam tko je od cura spomenuo ali meni su noge već mjesec dana koma! Isto stopalo 37 a izgledaju doslovno kao lopte. Bolesno. Ne mogu reć da me boli ali mogu reć da ništa ne mogu obut.... 😬😬😬
Spavanje - imala sam kratku fazu nesanice a sad... Spavam po 12h... Deset preko noći i bar uru - dvi popodne 🤦
Htjela sam još nešto napisat, ali sam se pogubila... U svakom slučaju - jedva čekam da sve krene. Jer mi je dosta otečenosti, kila, kiseline.... I straha 😂
Kety da po lillypie skoro u dan, a termin nam je isti 23.5 🙈😆
Joj ja ne mogu nikud, 10min sto setam do busa s malim u vrtic i poslje kuci + stepenice 3 kat me ubiju..moram odmorit nakon toga. Vucem se ko puz i 10, 15min setnje mozda mogu izgurat..ko da lubenicu od 10kg imam u trbuhu. Dobro pa muz popodne ode s malim malo van..a ja doma nesto radim, pa odmorim i tako u krug..cjeli dan kao nesto radim, a kad se zbroji ne napravim pola toga sta sam mislila jer ne mogu..zivcira me to..🙄 i ja cu iduci tjedan robicu pocet prat, peglat i slagat. Prvo sam plahtice i tetre rijesila tj rijesavam jos, sutra ce valjda bit to gotovo. 🙈😆
[/ url
Mom danas popodne sam ti napisala kako se super osjecam, e pa nakon voznje u autu i sjedenja u cekaoni kod doktorice trenutno ne znam sta me vise boli. Prepone, guzica i donji dio leđa toliko bole da ne mogu hodati.
Ja nezz zasto ja ne mogu sjediti, a pogotovo ne u autu. Od toga imam takve bolove da bi mogla plakati 🤦♂️
Bebanomoje i sta je bilo nakraju s pupcanom?
Jel bila omotana s njom ili nesto? Ili nisi ni saznala sad vise.
Bila joj je omotana jednom oko vrata,.muz je vidio. On je bas sve dole gledao 😃
Danice bit ce sve dobro...moja prijateljica je bila otvorena tri prsta i na cuvanju trud izdrzala pet tjedana..nema pravila..
Netko je nesto pitao...aha zasto se daje antb u porodu ukoliko je rodilja poziticna na streptokok...zato jer tada najbokje djeljuje jer pri vaginalnom porodu beba moze pokupiti streptokok koji bi mogao biti opasan ali ovako je zasticena sigurno.
Da...i ja htjela pitati gdje je AnaAn?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Danice, bit će sve u redu, samo pozitivno! Naše bebice su borci, vidjet ćeš kako ćeš imati jaku i zdravu bebu ❤
AnaAn, gdje si stvarno? Nadam se da si dobro. Vidim da si i ti imala veselo druženje sa našim divnim doktorima 🙄 bit će i kod tebe sve ok, uzmi si malo vremena i javi nam se ❤
Ima li neka problem sa hemroidima haha kako smirujete gospođu guzicu
lala meni bili upaljeni uzasno prije thedan dana...u malo maslinovog ulja sam stavila zlicu cvijeta kamilice i to pogrijala ,pricekala da se ohladi procijedila i vatom ih namakala u tome...nekako mi to najvise pomoglo...uz to sam i dvije tube faktu masti potrosila te tu i tamo stavljala led...nakon svake nuzde pod hladni tus ispirala...i jako je vazno izbaciti zacinjenu hranu,przenu i suhomesnato. Slatko isto ...mwni je to sve pomoglo..probaj kombinirati ..sad su mi isto vani ko privjesci ali manji i ne smstaju ,vjrv se smirila upala...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dugo vas citam cure,a nikako napisat nesto..
Budite hrabre sve..sve se da izdrzat,i sve ce bit dobro..
Prva trudnoca,uredna,pazila se i izbjegavala sve i kave i setnje i sve...sad 40+5,cekam decka,procjena 4 kg prije tjedan dana..
Muz pozitivan na koronu,ja testirana jutros,temp 37.8,bolovi u zglobovima,prsima i kasalj...psihicki sam na dnu vec par dana..strah i samo strah..al izdrzat cemo nekako..samo da moj mali dodje ziv i zdrav..drzite se i sve ce bit dobro...jer opet ima gore...❤🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji