Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines
    23. Studeni 2020. 12:38

Curke sretno na pregledima 😊🤗🤞 i javljajte kako je proslo.
    Tea2807 - cestitam na urednom pregledu i neka bebica samo raste 💪😊
    Cure - sto se tice peckanja i nelagode dolje, hvala Bogu ja nemam s time problem, nadam se da ni necu..a mislim da je uvelike razlog sto idem na wc kad god osjetim da moram, znaci bilo to i 5 puta u sat vremena ja cu se ustat i otici, navecer pogotovo. Ja i opcenito idem na wc cim osjetim potrebu, ne odgadam, jer ne mogu podnijeti taj osjecaj da moram trpit..a vjerujte cure odgadanje je nesto najgore sto si mozete napravit. Tako da moj najtopliji savjet, kad god, gdje god samo idite. I jakoo puno tekucine, ja popijem i preko 2l samo vode, a gdje je ostala tekucina od kave, juhica i ostalih stvari..i da, od vode necete odmah ici na wc, bar ja ne idem, ali cim popijem vodu s limunom (pola limuna iscdjedim na pola l vode) vec za sat vremena ja idem ko luda na wc..i to mi je praksa vec godinama unazad prije trudnoce jos svako jutro nataste popijem i rijesim se svih gadosti koje su i eventualno mogle ostati tokom noci u mjehuru 👍 sretno curke 

Nea 💗

Lonmi
    23. Studeni 2020. 12:38

Girl1234

Lonmi

Girl1234

Joj cure, meni je svekar pozitivan na koronu
    Joe nista ne znamo trebamo li muz i ja biti u samoizolaciji ili ne… Aja sam sutra trebala imati pregled…
    Danas mi je bas kaotican dan

Jel zivite u istom kucanstvu? Ako da onda cete morati biti jer ste kontakt pozitivnog. Najbolje zovite doktora jer iskreno… svakome se kaze drugacije, zdravstveni sustav nam je u banani. Drzite se i izolirajte svakako da se zastitite ❤️

Nismo u istom kućanstvu, ali smo bili u kontaktu neki dan…
    Hvala puno 😊

Moj muz je bio u izolaciji jer je frizerka javila da je pozitivna, s time da je vec proslo 5 dana od kontakta, pa je bio izoliran jos 4, 5 dana, a slala ga i na testiranje. Kod susjeda je opet bila drugacije situacija. To je sve tako smotano. 

Girl1234
    23. Studeni 2020. 13:17

Lonmi

Girl1234

Lonmi

Girl1234

Joe nista ne znamo trebamo li muz i ja biti u samoizolaciji ili ne… Aja sam sutra trebala imati pregled…

Jel zivite u istom kucanstvu? Ako da onda cete morati biti jer ste kontakt pozitivnog. Najbolje zovite doktora jer iskreno… svakome se kaze drugacije, zdravstveni sustav nam je u banani. Drzite se i izolirajte svakako da se zastitite ❤️

Hvala puno 😊

Moj muz je bio u izolaciji jer je frizerka javila da je pozitivna, s time da je vec proslo 5 dana od kontakta, pa je bio izoliran jos 4, 5 dana, a slala ga i na testiranje. Kod susjeda je opet bila drugacije situacija. To je sve tako smotano.

Evo doktorica me uputila na testiranje, mene i muža. Idemo u srijedu u 10 h
    Nadam se da ce sve biti dobro 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lonmi
    23. Studeni 2020. 13:31

Hoce sigurno 😊🤞

TheTina
    23. Studeni 2020. 13:37

Girl1234 - sretnooo 🤞🏻

23. Studeni 2020. 14:08

Girl1234

Lonmi

Girl1234

Lonmi

Girl1234

Hvala puno 😊

Evo doktorica me uputila na testiranje, mene i muža. Idemo u srijedu u 10 h
    Nadam se da ce sve biti dobro

Vidiš, mene moja nije makar sam bila s mamom u kontaktu a ona je ispala pozitivna. Rekla je ako razvijem simptome što nisam hvala bogu. Držim fige da bude negativan nalaz jer ti bude stresno ako je pozitivan pa makar i ne imala simptome! Više ne znaju ni sami koga i zašto testiraju, sustav je u kolapsu polako a neće nitko priznat od ovih in charge.
    Hvala za info vezano uz položaj spavanja. Splašila sam se kad sam vidjela na netu, forsira se lijevi bok, ja oduvijek spavam na desnom i teško mi je naviknut se ali na leđima nikad nisam spavala i sad se u trudnoći u noći budim na leđima! Pa ne znam kaj mi je sad.. 
    Što se peckanja i upale mjehura tiče mene sad ne gnjavi, ali imam inače brdo iskustva s tim dok nisam bila trudna, svako malo sam dobila upalu. Ja ju dobijem dok ne pijem dost, ako zaspem odmah nakon seksa, ako trpim i ne idem odmah na wc nego eto dok baš moram, ako zaspem u hladnom ili pod klimom kak sam ljetos.. sve to sam sad izbacila. Pijem puno, pijem čaj od brusnice makar nemam tegode bar 2x dnevno, nema pretjerano seksa ahahahha i dok ima pranje i brisanje ODMAH nakon, na wc ako treba 10 puta u noći, 10 puta se dignem. Preporučila bih i vama isto jer stvarno to dobijem vrlo vrlo često inače i sad sam našla neki kompromis sama sa sobom tek u trudnoći jer ekstra pazim.

Bubica1
    23. Studeni 2020. 14:10

Tea2807, super za pregled, neka je samo i dalje tako! 😊
    Girl1234, sretno!
    Lonmi, meni su u ljekarni predložili čaj od Enciana, čista 100% brusnica, ja uz litre vode i to pijuckam + D-manoza + limun, mandarine i sve kiselo što mi dođe pod ruku. A tko ti je inače socijalni ginekolog? Pitam jer vidim da imamo isti dan pregled pa se možda i sretnemo, a da ni ne znamo. 😄 Ja sam kod dr. Dokuzovića.
    Update za E.coli - danas sam konačno uspjela dobiti doktora pa mi je predložio pošto se već 10 dana liječim svim i svačim prirodno, da odem još jednom na urinokulturu pa da vidimo u četvrtak kad dođe nalaz kakvo je stanje. Ako i dalje ne bude dobro, dobit ću još jednu turu antibiotika. Držite fige da je beštija krepala! 😁

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Jagodica125
    23. Studeni 2020. 14:18

Ja sama sebe nerviram, a vjerujem da se i vama ne citaju jadikovke, ali tesko mi je i placem.na redovnoj bazi...
    .
    Osijecam se totalno izdanom od strane decka. Ostavlja me na cjedilu samu samcatu, a uvijek ee brinuo kao cu JA funkcionirati kad budemo cekali bebu, kako cu JA podnijet trudnocu, skidanje s ljekova, hormonalne promjene. Ja sam uvijek navaljivala sa udajom, a on "sve u svoje vrijeme". 
    .
    Rekao mi je sinoc da bozicne praznike necemo provesti skupa, "to ti sada vec mogu reci" jer sad je kod svojih i sad zaluju, pa kad odzaluju ce mu bit prakticnije za posao, a njegovi su ovak ili onak misljenja da smo se zeznuli sto smo uopce krenuli u radove, da je onaj stan koji 56 godina nije renoviran apsolutno podoban za novorođenče (osim sto su cijevi zahrđale, pa se na toplu vodu ceka pola sata ili sto je kao izolacija u zidovima posluzila trstika koju je netko prije 5 desetljeca tam nagurao). A kad ce se nastavit sa radovima, pa o tome bolje necemo...
    .
    Vise mi je pun kufer da sam stalno JA ta koja salje poruke potpore, podrske, volimo te beba i ja, nedostajes nam, koja stalno dize njega i naci cu opravdanje za svaku njegovu reakciju. Imao je tesko djetinjstvo, puno radi, malo jede...
    .
    U biti me najvise smeta ta neizvjesnost. Da mi kaze - ne zelim to i zato se micem. Znala bih na cemu sam. Ovak imam osijecaj da stalno forsiram - "ali moramo se vidjeti za vikend! Pa jer cemo saznati ocekujeMO li kcer ili sina!", a ocito to on ne vidi tako...
    .
    Tko meni salje poruke podrske i "bit ce sve u redu"?! Vise sam ih dobila od vas na forumu, a niti jednu od vas ne znam u pravom zivotu. Vise vi znate o tome kako mi je bebica danas i kako moj urinoinfekt, nego on.
    .
    Zalosti me to, a nakon sto me prodje zalost osijetim kako mi ribica po trbuhu pliva i odzvanjaju mi rijeci moje mame: "Misli na bebu i na sve nas koji smo s tobom i uz tebe i jedva cekamo da beba dodje u nas svijet, makar ju nam pokazala samo sa prozora rodilista". 
    .
    Sorry na jadikovki. Idemo ribica i ja lec.

Lonmi
    23. Studeni 2020. 14:30

Bubica1

Tea2807, super za pregled, neka je samo i dalje tako! 😊
    Girl1234, sretno!
    Lonmi, meni su u ljekarni predložili čaj od Enciana, čista 100% brusnica, ja uz litre vode i to pijuckam + D-manoza + limun, mandarine i sve kiselo što mi dođe pod ruku. A tko ti je inače socijalni ginekolog? Pitam jer vidim da imamo isti dan pregled pa se možda i sretnemo, a da ni ne znamo. 😄 Ja sam kod dr. Dokuzovića.
    Update za E.coli - danas sam konačno uspjela dobiti doktora pa mi je predložio pošto se već 10 dana liječim svim i svačim prirodno, da odem još jednom na urinokulturu pa da vidimo u četvrtak kad dođe nalaz kakvo je stanje. Ako i dalje ne bude dobro, dobit ću još jednu turu antibiotika. Držite fige da je beštija krepala! 😁

Ja ti idem u dom zdravlja u Ivancu kod doktorice Gal 😊. Odkad sam pocela tamo raditi onda sam se kod nje i prebacila i super je zena 😊.
    Mandarine jedem, izbaciti cu slatko na neko vrijeme ili se ograniciti na nesto sitno jer se bojim tih infekcija.
    NevaEva ja sam sigurna da mi se ta nelagoda javlja od kad kroz noc ne odlazim na wc. Stavit cu alarm i ici na wc samo da ne drzim tolko u sebi.
    Ja ti se isto svaki cas budim na ledjima,  a na desnom boku obožavam spavati, tako da se cijeli dan i noc silim na lijevi 😩, ali nema to veze malo se moras protegnuti i promijeniti polozaj. Ja sam ovu noc sigurno 2h spavala na desnom. Stvarno nisam ni znala da je to tolko bitno. Idem po jastuk prvom prilikom. 

23. Studeni 2020. 14:42

Jagodica, baš mi je žao. Sad nije vrijeme kad bi se trebala stresirat. To što si puna podrške i nježnosti, očito ne daje učinak trenutno. Možda da zahladiš i pustiš ga da dođe sam dok skuži da mu falite. Nemam ti šta pametno reć osim ovog što ti mama govori, imaš sreće da imaš podršku i nju i svoju obitelj blizu, bebi ni tebi neće ništa falit dok čekate da budući tata skuži da sad on mora biti stijena i da će biti TATA. Muškarci znaju bit malo balaviji od nas curka.. bez obzira kakvo djetinjstvo su imali i kakvu krizu prolaze, nešto će uvijek biti, nije u redu da se sad udaljavate i ova prijetnja da nećete zajedno provesti blagdane je isto dokaz nezrelosti jer zna da će te s tim pogodit. ALI ljudi s vremenom sazrijevaju i stvarno je najvažnije da se volite, proći će i ovo. Previše mu je svega, ne znaju se svi s tim nositi.
    Svaka čast tebi na hrabrosti i strpljenju, mali/mala je sretan šta ima jaku mamu koja ga stavlja na prvo mjesto. I superbaku! :) Odite se mazit i pazit. Girl power! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.