Pregled
Sretno curkama koje danas imaju preglede
Ja sam vidjela svoju bebicu, velika je 7cm i nuhalni nabor je 1,4mm. Izvadila sam krv za harmony, krv se salje u njemacku pa kad stigne, rezultati mi dodu na mail u 3-5dana. Sad samo izdrzat dok ne dodu 🤦
Termin 30.05/ sv.duh zg
Lonmi samo cim vise tekucine pij i pokusaj si nekad i caj brusnicu..
Ja po noci idem i po dva tri puta piskiti, ne trpim bas.. i ujutro kad se probudim opet odma idem😅
Dan cure, cijeli vikend sam provela na kauču uz Netflix . Skinuli su me s duphastona (utrogestan još koristim) pa mi je lakše što se tiče mučnine. Spavam najčešće na boku, nekad namjestim jastuk tako da mogu i na trbuhu većim dijelom - znam da sam pitala ginića u prošloj trudnoći i rekao je spavaj kako ti paše. Tek su mi u 34. tt kad je otkriven IUGR (zastoj u razvoju) rekli da forsiram lijevi bok zbog boljih protoka. Jučer mi je stigao baby watcher, uspjela sam nakon malo truda (par minuta traženja) naći srce i baš sam se osjećala umireno i bolje kad sam čula
. Ne očekujem da ću osjetiti bebu barem još 2-3 tjedna, tako da se ne zabrinjavam oko toga.
Mogu onda za traziti urinokulturu na sljedecem pregledu, ili bi mozda bilo bolje da odem samoinicijativno privat, cisto da vidim kakvo je stanje?
Ako imaš ubrzo pregled, ni ne moraš, pitaj doktora kad budeš na pregledu. Osim ako ti bude lošije. Samo pij puno tekućine, budi na toplom. A što se tiče tog pritiska, i meni zna tako biti. Imam ponekad dojam kao da mi je sve dolje bolno i pritisak mi je kao da će mi svaki čas nešto ispasti. Pripisujem to položaju bebice, kako se ona okrene možda mi pritišće mjehur tako da ti može i to biti.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Joj cure, meni je svekar pozitivan na koronu
Joe nista ne znamo trebamo li muz i ja biti u samoizolaciji ili ne... Aja sam sutra trebala imati pregled...
Danas mi je bas kaotican dan
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mogu onda za traziti urinokulturu na sljedecem pregledu, ili bi mozda bilo bolje da odem samoinicijativno privat, cisto da vidim kakvo je stanje?
Ako imaš ubrzo pregled, ni ne moraš, pitaj doktora kad budeš na pregledu. Osim ako ti bude lošije. Samo pij puno tekućine, budi na toplom. A što se tiče tog pritiska, i meni zna tako biti. Imam ponekad dojam kao da mi je sve dolje bolno i pritisak mi je kao da će mi svaki čas nešto ispasti. Pripisujem to položaju bebice, kako se ona okrene možda mi pritišće mjehur tako da ti može i to biti.
Pa do 03.12. nece valjda nista biti, a sad ti bolovi, tko ce ga znati od cega su. Vise me zabrine to probadanje kod nocnog pisanja, jedino sam mislila mozda zvati Adartu i odnijeti urin, pa da vidim iz preventive. Pijem toliko da sam svakih 5 min na wcu 😂🤦♂️.
Lussi tako sam ti i ja do 14 tjedna hodala po noci i odjednom prespavam citavu noc s punim mjehurom, a onda je bas bolno pisanje ponekad, citala sam da ni to nije dobro jer dok se zadrzava mokraca onda te bestije imaju vremena za razmnozavanje, tako da samo pisaj 😊❤️.
Preporuke neke za brusnicu? Ja uopce ne pijem cajeve u trudnoci.
Joe nista ne znamo trebamo li muz i ja biti u samoizolaciji ili ne… Aja sam sutra trebala imati pregled…
Jel zivite u istom kucanstvu? Ako da onda cete morati biti jer ste kontakt pozitivnog. Najbolje zovite doktora jer iskreno... svakome se kaze drugacije, zdravstveni sustav nam je u banani. Drzite se i izolirajte svakako da se zastitite ❤️
Joe nista ne znamo trebamo li muz i ja biti u samoizolaciji ili ne… Aja sam sutra trebala imati pregled…
Jel zivite u istom kucanstvu? Ako da onda cete morati biti jer ste kontakt pozitivnog. Najbolje zovite doktora jer iskreno… svakome se kaze drugacije, zdravstveni sustav nam je u banani. Drzite se i izolirajte svakako da se zastitite ❤️
Nismo u istom kućanstvu, ali smo bili u kontaktu neki dan...
Hvala puno 😊
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Za sve cure koje brinu zbog pokreta bebe, prosli sam tjedan bila na pregledu (19+4), pitala me dr dal osjecam bebu, rekla sam da da povremeno, ne bas svaki dan. Pa je rekla da je to odlicno, da sam viserotka pa da sam pocela ranije osjecati.. ja sam bila sva u cudu jer mi se cinilo da sam trebala jos i ranije, pa je rekla da ne, da viserotke obicno do 20.tjedna, a prvorotke obicno oko 22.tjedna pocinju osjecati te pokrete. Tako da mame koje jos ne osjecate ne brinete ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji