Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    21. Studeni 2020. 20:27

Fora izgleda taj aparat ali ja sam sve skuhala u maloj posudici za bebu šta sam htjela jer nije to neka količina što oni na početku jedu miksano a izmiksala sam štapnim mikserom ili na ruke usitnila sa vilicom. Uglavnom nije baš da to ful ono treba i da je neophodno ali fora se čini. Tako da procjeni koliko će ti to trebat jer meni se npr nije dalo vadit multipraktik a imala sam ga  i sve ono prat za tu mrvicu hrane.  🤗 

Jagodica125
    21. Studeni 2020. 20:29

Kuuuuuupuuuuussssss!🤤🥗 ja bih ga mogla ujutro uz kakao😅🤷‍♀️
    .
    Brat je maloprije napravio veeeliki smoothie sa mandarinama, bananama, šipkom, ananasom, borovnicama, limunom, jabukama, jedva smo to sve nagurali u blender i popila sam jednu casu - prepreprefino je!🤤 i jos je k tome i bebica postala totalno aktivna 👶🎊🎉 
    .
    Moram sama sebe malo pohvaliti, ali u biti to i nije moja zasluga, ALI nikada dosad se nisam tako zdravo hranila u svom citavom zivotu kao sad 👌 da nisam trudna mozda bi nastavila po kebabima, big macu i ekipi 🤔 uglavnom, papamo mi i napolitanke, ali recimo grickalice su totalno napustile nas meni - cips, flips i ekipa 🤢 zato kupus i mandarine, e i sipak isto tamanimo. I domacu ciklu, njama🥰

Lavica13
    21. Studeni 2020. 20:33

Pozdrav cure, 
    čitam vas od početka i evo konačno sam se i ja odlučila pridružit jer ste jako aktivne i sviđa mi se atmosfera ovdjeTermin mi je 24.03. (Rijeka) i čekamo curicu. Na komplikacijama sam od 8. mjeseca. Inače imamo sina od 3 godine.
    Oprema - krevetić, kolica i ostalo ću iskoristit od sina. Jedino robicu moram nakupovat za curicu 
    Prehrana - jedem sve, ali počela sam malo pazit jer sam već dobila 8 kg, a tek sam 22+3. 
    Ako nisam krivo shvatila, netko je napisao da beba ima ciste u glavici. Meni je dr isto rekla najprije sa cca 16 tjedana da bebica ima proširene bočne komorice u glavici pa za 2 tjedna sam išla ponovno na kontrolu i rekla da su se pojavile ciste. Isplakala sam se od nemoći i tuge. Slala me kod kolege specijaliste na drugo mišljenje i on nije bio ništa zabrinut jer je sve drugo ok. Rekao je da se to povuče do nekog 28 tjedna i da to ne smeta za bebin mozak. I sad to pratimo, i ja sam sada ful pozitivna jer sam pročitala dosta pozitivnih iskustava s foruma i vjerujem da će se povuć. Sad me muči jer mi je posteljica sprijeda i nisko pa gledam čim više odmarat da mi se nešto ne zakomplicira. Stalno mora bit nešto da nisam na miru  
    Evo, baš sam se raspisala 
    Veselim se aktivnom druženju s vama 

Lavica13
    21. Studeni 2020. 20:39

Ja nisam za prvog ništa miksala ni blendala. Samo skuhala u maloj posudici i izgnječila vilicom. Lijena sam poslije za pranje svih tih nastavaka 

• Bebanomoje
    21. Studeni 2020. 20:55

Za početak mi se više čini fora za sterilizaciju i grijanje, a kasnije za pripremu kasica. Nisam pametna dal mi to zaista treba 😁

Lavica13 dobrodošla 😊
    Za ciste u glavici bebe sam ranije čitala da to ne mora biti ništa strašno, da se kod većine povuče do poroda 😊

21. Studeni 2020. 21:04

mom_of_4

Jaoo koliko ja jogurta mogu pojest to
    Mi je najdrazaaaa namirnica u ovoj trudnoci jel jos netko tako tamani kiselo i jogurtice

Jaaaaa! Jogurti, najvise s jagodom i kiselo mi sve pase! Nazalost mi smeta za zgaravicu ali me jedino privlaci.
    Pocela sam osjecat bebicu kak pliva i plese svaki dan 😍😍😍😍 Nacekala sam se ali evo, sredina 19.tjedna. 💜💜💜 Najvise dok mu pjevam. Vjerojatno hoce da sutim al tolko je lijepo dok se miga da pjevam cijeli dan. 

Jagodica125
    21. Studeni 2020. 22:00

NevaEva

mom_of_4

Jaoo koliko ja jogurta mogu pojest to
    Mi je najdrazaaaa namirnica u ovoj trudnoci jel jos netko tako tamani kiselo i jogurtice

Jaaaaa! Jogurti, najvise s jagodom i kiselo mi sve pase! Nazalost mi smeta za zgaravicu ali me jedino privlaci.
    Pocela sam osjecat bebicu kak pliva i plese svaki dan 😍😍😍😍Nacekala sam se ali evo, sredina 19.tjedna. 💜💜💜 Najvise dok mu pjevam. Vjerojatno hoce da sutim al tolko je lijepo dok se miga da pjevam cijeli dan.

Ajmeeeeeeee divno, NevaEva!💙💙💙💙💙👶🥳🎉🎊🐠samo ti njemu pjevaj🤗
    .
    Lavica13 -dobro nam dosla ti i tvoja curka 🥰🤗

Petra982
    21. Studeni 2020. 22:01

Dobrodošla Lavice!!! 

Miki94
    21. Studeni 2020. 22:40

Dobro nam dosla , Lavicee 😊😊 Ugodnu trudnocu ti zelim, i da sa bebicom na krjau sve bude u najboljem redu 😇
    .
    Dobro vece curee. Sto se tice stresa, tacno mislim da je svaka od nasnu ovom periodu dozivjela neki stres, ali je bitno da ostanemo mirne i stalozene, da pronadjemo kompromise, samo da nase bebe sto manje budu pod tim utiskom. Na kraju shvatimo kako smo se oko mnogih stvari bezveze nervirale i stresirale. Ja sam skoro takodjer imala udes, nista strasno, samo sam lupila autom o kapiju ispred kuce, znaci steta je bila minimalna, meni se nista nije desilo, ali je to ostavilo tako tezak utisak na mene, nisam se mogla pomiriti s tim, uzas, i toliko sam se nasekirala da sam rekla da necu vise voziti dok sam trudna. Ne zelim si zadavati strah bezveze. Tako da ako nesto mozemo izbjeci, bolje da tome i tezimo bar u ovih jos par mjeseci i sve ce biti okej..☺

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

TheTina
    22. Studeni 2020. 08:31

Lavica13

Pozdrav cure,
    čitam vas od početka i evo konačno sam se i ja odlučila pridružit jer ste jako aktivne i sviđa mi se atmosfera ovdjeTermin mi je 24.03. (Rijeka) i čekamo curicu. Na komplikacijama sam od 8. mjeseca. Inače imamo sina od 3 godine.
    Oprema - krevetić, kolica i ostalo ću iskoristit od sina. Jedino robicu moram nakupovat za curicuPrehrana - jedem sve, ali počela sam malo pazit jer sam već dobila 8 kg, a tek sam 22+3.
    Ako nisam krivo shvatila, netko je napisao da beba ima ciste u glavici. Meni je dr isto rekla najprije sa cca 16 tjedana da bebica ima proširene bočne komorice u glavici pa za 2 tjedna sam išla ponovno na kontrolu i rekla da su se pojavile ciste. Isplakala sam se od nemoći i tuge. Slala me kod kolege specijaliste na drugo mišljenje i on nije bio ništa zabrinut jer je sve drugo ok. Rekao je da se to povuče do nekog 28 tjedna i da to ne smeta za bebin mozak. I sad to pratimo, i ja sam sada ful pozitivna jer sam pročitala dosta pozitivnih iskustava s foruma i vjerujem da će se povuć. Sad me muči jer mi je posteljica sprijeda i nisko pa gledam čim više odmarat da mi se nešto ne zakomplicira. Stalno mora bit nešto da nisam na miru
    Evo, baš sam se raspisala
    Veselim se aktivnom druženju s vama

Dobro nam došla 😃😃😃 Vidim da smo trudne u dan i isto obje curkicu nosimo ❤️
    Meni je isto ginekologica sad na zadnjem pregledu rekla da mi je posteljica sprijeda i da je jos dosta nisko, ali nije neku preveliku pažnju tome pridavala, moram samo izbjegavat spolne odnose do iduceg pregleda i toe to. Rekla je da se stigne posteljica dignut jos do 30 tt i full sam pozitivna da to nije nista, bitno da bebicu osjetim svaki dan 🥰 Vjerujem da će sve bit super 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI