Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miki94
    22. Studeni 2020. 17:11

Zdravo curee 😊 Nadam se da uzivate i odmarate danas 😇
    Moje bebce se slabije krece, ali ga osjetim na lijevoj strani, kao da mi gura jako rukom ili nogom unutrasnjost, pa znam biti pod pritiskom zbog toga. Bas je uporan mali, ali neka njega 😅 
    .
    EmEn9, bas je super sto imas robice od ranije, i sto ae moze iskoristiti. Mogu misliti kako ai uzbudjena dok sve ppremotavas. Znam kako sam ja dok gledam slike odjece na netu, a tek kada krenem u kupovinu 🥰 Mislim da cu kao malo dijete stalno uzimati i pregledati😇 Ipak je to nesto.novo za mene 🙂
    .
    Jagodica, kad smo kod decka, i ja sam ae prije par sedmica pozalila kako imam osjecaj da je muz u drugom svijetu i da nije posvecen, dok je sada drugacije, samo im treba dati vremena i prostora. Moj je aada valjda viae svjesniji kako vidi da stomak raste, donosi mi brdo voca kuci, i kritikuje me kako ga slabo jedem. Tvoj decko je sada opterecen mnogim stvarima, tako da vjerovatno ponekad puca i sam ne zna sto bi, budi mu podrska, pokazi dovoljno ljubavi i kada sredite sve sa stanom i smjestite se, tada ce ostati vrijeme stvoreno samo za vas troje. Iskreno se nadam da ce tako biti i da cete zadnje tjedne trudnoce provesti u velikoj paznji i mazenju 😍

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• ružica
    22. Studeni 2020. 17:47

Curke drage, lijep pozdrav svima, nadam se da ste dobro i da uživate u nedjelji!
    Molim neku od Vas koja ima iskustva s uroinfekcijama da mi kaže koju riječ.
    Ima par dana da me sestra od giničke zvala i samo rekla da mi je urin pun bakterija i da mi odma piše antibiotik i vaginalete. Doslovno ali doslovno niš ne kužim, pijem antibiotik treči dan danas i sutra ću zvati da mi malo pojasni sve to.
    Što je  meni sada za činiti? Vaginalete koristim paralelno s antibiotikom? Nešto mi je spomenula 5 dan antobiotika opet dati urin pa prekinuti ili nastaviti s antibiotikom.Kada raditi urinokulturu, dajte koju informaciju da mi bude makar malo jasnije.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

danica85
    22. Studeni 2020. 18:24

Pozdrav svima! 
    Nova sam na forumu, danas 13+3. Htjela bih se posavjetovati s vama, s obzirom da mi je sve novo. Naime, od sinoć osjetim bol nalik menstruacijskoj, koja malo popusti pa se opet pojavi. Koga kod pitam kažu raste maternica, pa me zanima jel koja od vas to imala i kako vas je boljelo? Bila sam na pregledu 19.11 i s bebom je bilo sve u redu. Hvala! 

TheTina
    22. Studeni 2020. 18:25

Pozdrav curke, ovo je jedna od rijetkih nedjelja da smo muž i ja doma i da nejdemo kod nikoga na ručak. Baš smo se odmorili i fino podružili. 
    Bebica se počela ritat na veliko i javlja se najčešće kad jedem ili pijem kavicu, vidi se da bu uživala u hrani ko i njezini roditelji 🙈🤣 
    Ružica - ja sam imala urin pun bakterija na početku trudnoće i popila sam turu antibiotika (Ninur). U međuvremenu sam nosila urin na daljnje pretrage da se vidi koja je bakterija točno u igri, al je nalaz pokazal da je urin sterilan pa su zaključili da je samo neka upala u igri. Nakon kaj sam popila antibiotike (10 dana sam ih pila), opet sam radil urinokulturu i sve je bilo super. I prije trudnoće kad sam pila antibiotike nisam nikad dobivala istovremeno antibiotik i vaginalete tak da ti nemrem baš puno pomoći 😕

TheTina
    22. Studeni 2020. 18:31

danica85

Pozdrav svima!
    Nova sam na forumu, danas 13+3. Htjela bih se posavjetovati s vama, s obzirom da mi je sve novo. Naime, od sinoć osjetim bol nalik menstruacijskoj, koja malo popusti pa se opet pojavi. Koga kod pitam kažu raste maternica, pa me zanima jel koja od vas to imala i kako vas je boljelo? Bila sam na pregledu 19.11 i s bebom je bilo sve u redu. Hvala!

Dobrodošla 😃
    Mene je u početku boljelo ko kad trebam dobiti mengu, al je to prestalo nakon 12 tt. Mislim da je kod svake žene drugačije i ak je na pregledu sve bilo okej vjerujem da je i dalje 🤩 Kak su cure već pisale, normalno je osjetiti malu bol ili zatezanje jer se ipak rasteže sve...dok nema krvarenja nikakvog ni dok bol nije neizdržljiva okej je.

22. Studeni 2020. 19:10

Curke,kaj smijemo za grlo koristiti? Septolete pise da nisu za trudnice bas..
    A pocelo me grlo skakljati i kasljem.. ne treba mi bas da budem bolesna sad, a bas se pazim i ne hodam nikud..😔

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Lunica
    22. Studeni 2020. 19:35

Veccer cure,ja nekako uopće jos ne doživljavam trudnoću,beba se još ne javlja a i drob nikako da izleti😆valjda ce kroz dva tjedna😂😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lonmi
    22. Studeni 2020. 19:44

Kad ste vi osjetile taj neki prvi pokret, ribicu ili leptira, mjehurici bilo sta? 😂
    Ja tolko jedva cekam da zivim u nadi da bi sad od 16 tj moglo nesto biti 😊❤️.
    Sad jedino osjetim kako me svaki cas nesto zapece ili me onak presjece bolno u trbuhu, a to nadam se nisu prvi pokreti bebe 😂. Prije me zaboljelo dok sam se premjestila s polozaja u polozaj, ko da imam neki teski balon u trbuhu koji se premjesti i onak zapece. Jos kome tako?
    Lussi stavi meda na zlicu i nakapaj s limunom pa polako gutaj, dobro se utopli i popij neki cajek ili toplu vodu s medom i limunom. I mene zna grebsti grlo ujutro kad se probudim pa za sad tako rjesavam 😊

22. Studeni 2020. 20:24

Lonmi meni je ginekolog rekao da je prosjek kod prvih beba 20.tjedan. Ja sam osjetila jednom sa 16, jednom sa 18 i od pocetka 19.svakodnevno. Preslatko je, vidjet ces, strpi se jos malo. Moze bit i da do 22.ne osjetis ali budes sigurno nekad.
    Ugodna nedjelja za setnjicu po vrrrrrlo friskom zraku iza nas, nadam se da ste se odmorile! 🤗🤩
    Za grlobolju - zlica meda pa caj s medom i komadicom dumbira unutra. 3xdnevno, meni pomoglo. 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI