Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Studeni 2020. 19:22

Buducamama2021 sve ce bit dobro, javi kak je proslo! 🤞🤞🤞
    Moj muz je fakat super, sve radi doma, sve pomaze, masira me, podupirao me u svim odlukama do sad, fakat moram rec da mi se posrecilo. Ali nije uvijek sve bilo glatko, na pocetku je komunikacija bila losija, njega se moralo dodatno motivirat, mislim da je bio nezrel jednostavno i nekak smo skupa odrastali u zadnjih 12 godina. Sigurno je i njemu sad ljepse s menom. Po mom iskustvu je potreban super seks, dobra komunikacija i puuuuuuuno strpljenja da veza funkcionira. Jagodica, imam dobar filing, sve ce doc na svoje. Uz viktorijansku odjecu ide ime Viktor/Viktorija 😂😂 Imas neko ime za svoju ribicu vec? 
    Mene boli kuk danas. Vidim da i neke od vas to muci. Ne znam kak cu spavat nocas. Ne mogu na ledjima, ne mogu na boku, ne mogu na trbuhu..
    Ima da stojim kraj kreveta i trkam muza svaki put kad zahrce. 

• ružica
    23. Studeni 2020. 19:41

Draga Jagodica, moj topli savjet ne obazirati se na sve.
    U trudnoći smo jako osjetljive, i meni se čini da me suprug puno puta ne razumije i da ne mari dovoljno.
    Mislim da su oni ipak previše različiti od nas i da ne možemo očekivati neka čuda od njih.
    Samo se smiri i sve će biti u redu.
    Curke koje ste 24 tjedna trudne pa na više, je li vam trbuh tvrd? Ja posljednjih dana kao da sam počela osjećati težinu bebe uz tvrdi trbuh, jeli to normalno? Doktor mi je rekao da je beba veća pa pretpostavljam da tu težinu trebam i osjećati...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

zabica
    23. Studeni 2020. 19:58

Vecer cure!
    Nisam citala od jucer i evo cijela hrpa postova
    Danas sam bila preprezatrpana poslom, znate kak je bilo kada mi je prvo sto sam stavila u usta od hrane bilo u 17 sati, do tada sam samo popila 2 puta 3 u 1 nescafe classic..
    Sada kada sam fino popapala i malo ledja ispruzila evo citam vas i uzivam, sve dok nisam procitala nasu Jagodicu ciji me decko bas rastuzio..
    Jagodice, draga, cure su ti sve vec lijepo napisale i necu se puno mijesati samo cu malo konstruktivno lamentirati kak se meni cini situacija.
    Iz svega napisanog kuzim slijedece-radili ste intenzivno na bebi-dakle zelite oboje bebu i sada kada ste uspjeli njega, zbog raznoraznih stresnih situacija, hvata frka i panika.. Ne znam koliko ti dragi ima godina, ali mislim da je on premlad ili preneozbiljan za to i da ga je zato sve stislo, sto ne znaci da ce tako i ostati. Definitivno mu trebas dati vremena i prostora, pusti ga da sam sa sobom skuzi gdje je i sto radi. Nije lako isfinancirati renovaciju, imati svjeze pokojnu baku, curu trudnu i potrebitu paznje, a stizu i obaveze nabavke svega za stan i za bebu.. Cini mi se da su tu i njegovi malo utjecali u smislu kao-pa niste morali bas sada renovirati bla bla i onda se njemu to svidja jer tako ide crtom manjeg otpora pa mu je lakse onda i biti kod njih za Bozic npr.
    Znam puno parova koji su pukli u dolasku bebe ili nakon rodjenja bebe-definitivno se sve mijenja i morate cure oko toga biti oprezne i mudre. Ne mislim da ste na tom putu Jagodice jer onda ne bi htio s tobom raditi na bebi i zbrisao bi prije. Mislim da on samo mora malo odrasti, a u tome ce trebati tvoju nenametljivu pomoc i puno ljubavi. A to pokusaj sa sto manje forsiranja, iako je nezgodna situacija jer vam je stan raskopan i nemate svoj zajednicki prostor. Po meni je najveci problem u svemu tome sto ne stanujete skupa, a to onda moze izmaci kontroli. Ipak, vjerujem da do toga nece doci.
    Saljem ti pusu veliku kao kuca

Bubica1
    23. Studeni 2020. 20:10

buducamama2021

Jagodice drzi se znas da smo sve uz tebe❤ nemam ti sta napisati sto ti cure vec nisu napisale😙
    Kako ste vi provele dan?
    Mi smo danas spremali kat malo detaljnije i cistili, tako da sad lagano odmaranje uz novu trudnicku zelju: TOPLU COKOLADU😆
    Strasno je kako mi je tako odjednom pala na pamet i kako mi se pije…
    Sutra imam pregled i nadam se da ce gin negirati sve od proslog puta ili barem reci da nista nije opasno i da se sve povlaci jer cvrsto vjerujem da je moj bebac dobro i da raste. Ne bi mami dzabe iskocila pupa. Drzite mi fige sutra.

Držimo fige, sretno i ja vjerujem da ćeš nam se sutra javiti s lijepim vijestima. 👍😊❤️

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Ines
    23. Studeni 2020. 20:21

ružica

Draga Jagodica, moj topli savjet ne obazirati se na sve.
    U trudnoći smo jako osjetljive, i meni se čini da me suprug puno puta ne razumije i da ne mari dovoljno.
    Mislim da su oni ipak previše različiti od nas i da ne možemo očekivati neka čuda od njih.
    Samo se smiri i sve će biti u redu.
    Curke koje ste 24 tjedna trudne pa na više, je li vam trbuh tvrd? Ja posljednjih dana kao da sam počela osjećati težinu bebe uz tvrdi trbuh, jeli to normalno? Doktor mi je rekao da je beba veća pa pretpostavljam da tu težinu trebam i osjećati…

Pa ono tvrd je jer je bebica sad vec veca i osjeti se, ali ne smije bit tvrd ko kamen znaci ono da ti je cijeli ful tvrd kao kad stisnes misice, e to ne bi smjelo biti. Ali da ti se osjeti da imas nesto u njemu to da. 

Nea 💗

Ruska1986
    23. Studeni 2020. 20:22

Lussi

Ja jos uvijek pijem folnu samo, mozda bi vec trebala preci na nesto drugo?🤷🏼‍♀️

Joj i mene zna boljet dok spavam na jednoj strani, ko da utrnem sva, ne znam ni sama, pa se okrenem na drugu, pa onda nakon nekog vremena opet se vracam hahah kaze muz ko ringispil si po noci a jastuk samo vuces sa sobom s jedne na drugu stranu🤣

Meni su folnu ukinuli oko 11 tt i rekli mi da si kupim Elevit tako da to sad pijem...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lonmi
    23. Studeni 2020. 20:35

Mene moji bolovi jos ne pustaju 😩. Trbuh tvrd, steze me u lijevoj preponi, cijelo vrijeme pritisak, stezanje i probadanje na sredini oko pupka, pa lijevo desno. Ko da se veliki balon vode premjesta po trbuhu i sve dolje pritisce. Uz bol u ledjima. Stvarno neki novi bolovi, do prije par h bi rekla mjehur, sad stvarno ne znam.
    Buducamama bit ce sutra dobrih vijesti 😊❤️

zabica
    23. Studeni 2020. 20:48

Lonmi

Mene moji bolovi jos ne pustaju 😩. Trbuh tvrd, steze me u lijevoj preponi, cijelo vrijeme pritisak, stezanje i probadanje na sredini oko pupka, pa lijevo desno. Ko da se veliki balon vode premjesta po trbuhu i sve dolje pritisce. Uz bol u ledjima. Stvarno neki novi bolovi, do prije par h bi rekla mjehur, sad stvarno ne znam.

Lonmi meni to ne zvuci dobro, da nije upala bubrega, kada imas pregled kod gin?

Lonmi
    23. Studeni 2020. 21:03

zabica

Lonmi

03.12. imam, ma sta da ti kazem. Par h me tako muci ta nelagoda, a onda popusti i dobro je, pa se vrati. Nemam pojma uopce kako ta upala bubrega djeluje, nisam to nikad imala, a i nekako mislim da nebi tako naglo krenula. Vidjeti cu sutra kako ce biti, mozda mi beba ili maternica vrse pritisak. Najgore bi bilo da je neka upala. 

zabica
    23. Studeni 2020. 21:10

Lonmi

zabica

Lonmi

03.12. imam, ma sta da ti kazem. Par h me tako muci ta nelagoda, a onda popusti i dobro je, pa se vrati. Nemam pojma uopce kako ta upala bubrega djeluje, nisam to nikad imala, a i nekako mislim da nebi tako naglo krenula. Vidjeti cu sutra kako ce biti, mozda mi beba ili maternica vrse pritisak. Najgore bi bilo da je neka upala.

Spominjala si mjehur, ako je jace od upale mjehura, moze biti upala bubrega. Da, najbolje prati nadalje pa ces vec i sama moci procijeniti jel to podnosljiva bol. Ako postane nepodnosljivo, pravac hitna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.