Joooj znam da nebi smjela osluskivati, ali sta cu 😂. Dosta vas je u 16.tj, pa se i ja nadam 😊. Daj Boze pa hoce 🥰. Znam da cu razmisljati stalno o tome ako nece do 20 tj 😂🤣. Nek se samo javi mami 🥰
Ivaaa, drago mi je da si osjetilaaa
Ja tek iscekujem haha
Za grlo septolete od islandskoga lišaja, trudnice jedino te smiju
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ono kad jedva natipkaš pa stisneš odustani 🤯 🙈
Ugl, pročitala sam letećki, vidim nanizalo se nekih loših vijesti. Nadam se da će vam sve biti ok i da će se sve riješiti 🤗❤️
Kod mene isto neka prehlada, kihanje, nos i grlobolja 🥴 liječim se vitaminom c i čajom od đumbira. Uzela sam jednu septoletu jutros jer me mala probudila u 4 i jednostavno sam morala nešto uzet da preživim njeno buđenje uz grlobolju. Mislim da od par septoletica ne može ništa biti.
Pošto ovdje ima dosta mamica kojima nije prva beba, zanima me ima li koja preporuku za vajper? Mi smo s prvo isprobali dva i nije nam nešto koristilo, prodali jedno a jedno je bilo posuđeno. Sad gledam da opet kupim, jer sad će ih biti dvoje, ali opet ne znam. Privlači me jako nuna leaf ili babybjorn ali ne znam ima li smisla. Ima i onih nekih do 500 kn, čak i manje koje isto služe svrsi. Imate li neku preporuku?
Ono kad jedva natipkaš pa stisneš odustani 🤯 🙈
Ugl, pročitala sam letećki, vidim nanizalo se nekih loših vijesti. Nadam se da će vam sve biti ok i da će se sve riješiti 🤗❤️
Kod mene isto neka prehlada, kihanje, nos i grlobolja 🥴 liječim se vitaminom c i čajom od đumbira. Uzela sam jednu septoletu jutros jer me mala probudila u 4 i jednostavno sam morala nešto uzet da preživim njeno buđenje uz grlobolju. Mislim da od par septoletica ne može ništa biti.
Pošto ovdje ima dosta mamica kojima nije prva beba, zanima me ima li koja preporuku za vajper? Mi smo s prvo isprobali dva i nije nam nešto koristilo, prodali jedno a jedno je bilo posuđeno. Sad gledam da opet kupim, jer sad će ih biti dvoje, ali opet ne znam. Privlači me jako nuna leaf ili babybjorn ali ne znam ima li smisla. Ima i onih nekih do 500 kn, čak i manje koje isto služe svrsi. Imate li neku preporuku?
Hej, samo pripazi na količinu đumbira.. Ne smije ga se bas puno u trudnoci
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Da li osjećate kad nelagodu u rodnici, kao neki neugodni pritisak? Prije mi se cak ucinilo ko da me nesto i peckalo nakon mokrenja, ali vise se nije pojavilo. Osjecam nelagodu i neki osjecaj vrucine unutra. Nedavno sam zavrsila s vaginaletama pa mislim da nebi bila infekcija. Bas je neugodno 😔😬
Veccer cure,ja nekako uopće jos ne doživljavam trudnoću,beba se još ne javlja a i drob nikako da izleti😆valjda ce kroz dva tjedna😂😂
Lunica znam kako ti je, ja sam danas 18+0 i skoro mjesec dana je proslo od zadnjeg pregleda, trbuh se samo blago nazire, beba se ne javlja, bas ne mogu docekat da se napokon pocnem osjecati i izgledati trudno, vidim bebu na uzv i osjetim prve pokrete ❤️
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Da li osjećate kad nelagodu u rodnici, kao neki neugodni pritisak? Prije mi se cak ucinilo ko da me nesto i peckalo nakon mokrenja, ali vise se nije pojavilo. Osjecam nelagodu i neki osjecaj vrucine unutra. Nedavno sam zavrsila s vaginaletama pa mislim da nebi bila infekcija. Bas je neugodno 😔😬
Ja znam osjetiti pritisak konca ce mi sve izletiti van😆sve je to normalno...za ovo nase stanje...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Buduce mame, jel vi spavate na ledjima? Pise na netu da je preporuka od 16.tj. na boku, cak je statisticki puno veca sansa za mrtvorodjeno dijete ako se spava na ledjima. Povezuju to s dovodom hrane i kisika do bebe jer je neka zila vise stisnuta. Ja se nekad probudim na ledjima.. jel vam kojoj spominjao dr. nesto na tu temu?
Danica85 - dobro nam dosla 🤗 mene od 12-15tj je boljelo, ali ni malo nalik tim menstrualnim bolovima, vise su to bili bolovi kao kod upale trbusnih misica, jer se u tim tjednima rastezu ti kruzni ligamenti u zdjelici. E sad svaka od nas drugacije percipira tu "bol" ubiti neugodno stanje vise nego bol. U svakom slucaju kao sto su vec i druge cure rekle bitno da nema jakih bolova sa krvarenjima i sl..sve ostalo je normalna pojava.
Lonmi - ja sam svoju curku osjetila sa 16tj i osjecaj je bio doslovno kao da imam ribicu u trbuhu koja se migolji. Taj prvi dan sam ju osjetila samo ujutro jednom. A vec svaki iduci dan je bilo sve cesce. Tipa 3, 4 dana je bilo ujutro i navecer, pa je vec za tj dana bilo u bilo koje doba dana i tad sam ju vec bas osjetila kao bebicu, a ne kao nekakvu ribicu i slicno..muz je prvi puta osjetio nakon recimo 2 tj od mog prvog puta 👍 imali smo srece da je kod nas s obzirom da je prva trudnoca sve dosta rano krenulo 🙈🥰 sad vec naveliko uzivamo u udarcima i prevrtanjima. A to sto si rekla da te zapece to je isto normalno jer te tu zapravo i udari ili se nagura na to mjesto, vidjet ces kasnije, mene je evo prije 10tak min toliko gurala u pupak da sam ju morala lagano pomazit da se pomakne jer je bas bilo neugodno i taj osjecaj peckanja sto ti kazes.
Deleted user - ajmeee bas mi je drago da ste ti i tvoj drag napokon osjetili svoje malo cudo i sad cete samo jos vise uzivati u svemu tome 🥰🥰
MareiKate - i mene je nekakva prehlada uhvatila, procurio nos danas, al to je za mene normlano, zivim cijeli zivot tako 🤣🤦♀️ bitno da nema temp i nikakvih drugih simptoma 💪🙏 za ovo cemo lako
Nea 💗
NevaEva - ja skoro nikada ne spavam na ledima otkako sam trudna. Prije jesam, medutim nekako mi od samog pocetka taj polozaj ne pase pa sam na lijevom ili desnom boku vjecito..tu i tamo se znam samo proteci na ledima i okrenem se odmah dalje na bok. Ali da istina je sve jer pogotovo sada kad bebica vec prelazi 1kg i kako je sve veca osjetim da teze disem i kao da me gusi cim sam na ledima, pa samim time ako ja to osjetim svakako da osjeti i ona isto. Cak mi se u par navrata znalo kao zaljuljat pred ocima u tom polozaju i odmah se okrenem na bok i bude sve okej 👍 tako da da, kazem meni nije bio problem naviknuti se jer mi je prirodno doslo, e sad ako imas problem da ti bas i ne ide, onda se ogradi jastucima da se ne mozes prebacit na leda i to je to..cak ne moras ti ni lezati ful na boku, dovoljan je i polubok, samo je bitno da nisi skroz na ledima vodoravno 😊🤔
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji