Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    17. Srpanj 2020. 10:05

Dobro jutro, ja sam isto i dalje bez simptoma, tako mi je bilo i prvu trudnocu pa računam da je ok, Jedino to probadanje kad zakašljem ili kihnem... užas
    I dalje volim slatko :D i zavidim vama koji ne volite

lilika
    17. Srpanj 2020. 10:21

Jutrooo.. ja sam nakon 15 dana strogog mirovanja ipak počela malo mrdati po kući.. danas sam ušla sam u 9tt, od hrane sam već izbacila luk, gazirano, ananas, majoneza, senf, kavu,... Ova kiša mi baš godi, fino je rashladila.. :) 

• MissGraz
    17. Srpanj 2020. 10:30

Jutro cure! Ja evo upravo sa prvog pregleda. Ginekolog zadovoljan, kaze vidi sta treba vidit i cuje sta treba cut. Cak i vise kaze, jer se vec vidi embrionalni odjek, a ja sam tek 6+2, inace se to valjda kasnije tek vidi. On zadovoljan i to je to. Kontrola za 3 tjedna. 
    Sto se mucnina tice, meni je uzasno. Kavu ne mogu primirisat, dezodoranse, omeksivace, parfeme. Ne povracam, iako bi mi bilo lakse da povratim imam osjecaj. Sto se hrane tice, jedva jedvice nadjem nesto tokom dana na sto mi se ne dize zeludac i to onda jedem. Svaki dan mi se smuci nesto drugo. Voznju isto ne podnosim. Nadam se da to nece trajati svih 9mj 

blossom
    17. Srpanj 2020. 10:52

Dobro jutro cure!
    MissGraz super za pregled 

Meni od simptoma ništa posebno, grudi kako kada, nekad napuhnute, nekad ne, bol samo na dodir...malo mi se digne želudac na neke stvari, mirise..
    Dragi neki dan sa žličicom zagrabio paštetu. nije mogao vjerovat mojoj faci 
    Jedem za sada sve i kava mi paše, prije sam je pila u litrama, sad samo 1 šalicu pijuckam da traje duže 
    Danas sam 6+1tj, pregled mi je 23.7 i jedva čekam

blossom
    17. Srpanj 2020. 11:06

Što se tiče kozmetike - da li pazite šta koristite od kreme za tijelo, dezodorans, roll-on, kaladont...
    Ako imate iskustva i savjete što je ok pišite :)
    A najviše me zanima krema za sunčanje koju uzeti?

Rita88
    17. Srpanj 2020. 11:07

Hvala cure na dobrodoslici :) moj prvi pregled je 27.07. Nadam se da ce sve bit ok, dobro se osjecam :) 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

MareiKate
    17. Srpanj 2020. 11:37

Emmie, tako je kod mene prije mjesec dana sviđa jedna trudnica u 8 mjesecu trudnoće sa klincem starim kao moja curka, i gledam ju i divim joj se i pitam se kako uspijeva... Kad op, evo i ja ću izgleda nekako morat uspijevati 😅
    A tvoja starija kćer će tebi biti velika pomoć, baš lijepo da se vas dvije super slažete 😇☺️

MareiKate
    17. Srpanj 2020. 11:38

MisGraz super za pregled!!
    I Rita dobrodošla ako ti već nisam poželjela, ima nas dosta već ovdje ne mogu sve poloviti 🤭

Ninnach
    17. Srpanj 2020. 12:00

Bok svima, moji simptomi su često piškim, pojačan apetit ali zbog dijabetesa nesmijem si dozvoliti to tako da sam stalno polugladna... Sise me bole cijelo vrijeme. Mučno mi nije, slatko mi uopće ne paše osim voća. Sreća da nam je sad sezona svakojakog voća i povrća pa možemo birat. I moram priznat, imam užasnu potrebu jest ribu. Inače je volim ali sad kao da me organizam traži baš, čudno... Uglavnom, ništa specijalno. Moj idući pregled je tamo 11.8. 

Ninnach
    17. Srpanj 2020. 12:02

Cure, da li možda koja od vas zna da li se TORCH pretraga radi za svaku trudnoću?? Ja sam je radila za prvu, sve je bilo ok. Sad mi nije dala da to idem obaviti pa ne znam. Ako netko ima info, neka napiše, tnx

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.