Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    17. Srpanj 2020. 13:24

Eto taman ujutro rekla da imam blage mučnine i danas me ubilo, slabo mi je za poludit baš jako i glava me rastura. Inače za glavu uzmem brufen ili ibuprofen od 600 jer mi drugo ne pomaže jer imam migrene. Neznam dali se u trudnoći smije popit brufen? Uglavnom neznam sta da popijem sad za tu glavu. 

lilika
    17. Srpanj 2020. 13:48

EmEn9

Eto taman ujutro rekla da imam blage mučnine i danas me ubilo, slabo mi je za poludit baš jako i glava me rastura. Inače za glavu uzmem brufen ili ibuprofen od 600 jer mi drugo ne pomaže jer imam migrene. Neznam dali se u trudnoći smije popit brufen? Uglavnom neznam sta da popijem sad za tu glavu.

Čitala sam da slani krekeri i štapići pomažu kod mučnine.. a za brufen u trudnoći nisam sigurna.. :/ 

• EmEn9
    17. Srpanj 2020. 13:54

lilika

EmEn9

Čitala sam da slani krekeri i štapići pomažu kod mučnine.. a za brufen u trudnoći nisam sigurna.. :/

Da to sam i ja bila pročitala al nemogu trenutno ništa jest, baš mi je mučno, pijem sad čaj pa ću vidjet šta će bit do popodne.

MareiKate
    17. Srpanj 2020. 14:09

Smiješ brufen piti u trudnoći.
    Meni pomaže grickanje badema, ali u prošloj trudnoći, da, nekad jednostavno ništa ne pomaže 😣

Emmie
    17. Srpanj 2020. 14:33

Meni je babica rekla da se ibuprofen ne smije piti u trudnoći, ali paracetamol smije. I ja imam migrene sinusa, pa sve strahujem da ne dobijem jednu jer osim ibuprofena ništa ne pomaže 😕

busybee
    17. Srpanj 2020. 14:39

Sigurno se ne preporuca brufen, samo paracetamol.
    A znam da on ne pomaze, tako da mi je zao da moras trpiti.
    Mareikate, sta si odlucila s pregledom, hoces ici prije ta 4 tjedna?
    Ja cu ici na 8+4. Mislim da nije prekasno😅

• EmEn9
    17. Srpanj 2020. 14:41

Ok, hvala Vam. Probat  ću još malo trpit do popodne pa ako nikako ne prestane ću popit nešto.

• zzz25
    17. Srpanj 2020. 15:00

Pozdrav svim curama...
    Evo ja sam u osmom tjednu trudnoće, a od mučnina ništa :) jedini simptom su mi natekle i bolne grudi ( već su se dosta povećale ) i trbuh mi se već pomalo zaokružio... a inače nemam problema s kilažom, sve je u granicama normale, pa sam se čak malo iznenadila, očekivala sam da će se vidjeti tek nakon 12tt.
    Vidim da vi skoro sve nemate želju za slatkim, a u mene baš suprotno... samo mi se slatko jede :/// trudim se biti umjerena u slatkom i pripaziti naravno...
    Valjda ima još neka trudnica koja ima povećanu želju za slatkim ;)

blossom
    17. Srpanj 2020. 15:23

busybee svaka čast na strpljenu 
    zz25 dobrodošla
    i ja imam često migrene, koliko znam smiješ samo paracetamol, tipa Lupocet i mislim da ih smiješ popit 4 dnevno (provjeri u apoteci) - meni  nije pomagalo ništa osim neofena, ali sada sam na lupocetu kad me ulovi i popijem ih dva
    nadam se da će ti proći migrena

blossom
    17. Srpanj 2020. 15:26

ja točno znam kad mi kreće migrena i odmah prevetivno popijem
    ako ne popijem na vrijeme đabe mi popit bilo šta - ne mogu zaustavit i tu kreću sve popratne muke - glavobolje, povraćanje, wc i ostalo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.