Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    joy
    18. Srpanj 2020. 11:55

Iva990

Bok joy, ja sam isto imala 2 spontana i trombofiliju pai-1 4g/4g, ali i mthfr c677t i danas su mi odbili terapiju injekcijama i preporuka je da uzimam aspirin 100.

u kojoj bolnici si bila i kod kojeg dr? Vec pijem andol 100 na preporuku neurologice zbog problema sa lednom mozdinom :/

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

joy
    18. Srpanj 2020. 11:57

Bebanomoje

Pozdrav cure, i ja bih vam se pridružiladanas sam potvrdila trudnocu sa plusicem, zadnja menga je bila 15.6, znaci danas sam 4 + 6. Vec par dana se osjecam trudno, ali sam odgadjala test jer nisam sigurna kada mi je bila ovulacija ovaj mjesec. Tako da je danas test pokazao plus i 2-3 tjedna. Sretna sam, ali i suzdrzana jer sam imala spontani u 3 mjesecu ove godine u 7 tjednu trudnoce, pa me strah svega, al polako iz dana u dan cemo ici

Vidim da ima dosta slicnih prica na ovoj temi pa me zanima da li mi gin mora dati odmah da uzimam progesterone ili nesto takvo? Nisam upoznata s time, a vidjela sam da ste neke dobile odmah nesto pa da ga znam pitati kad cu ga zvati. Hvala

Dobro dosla :)
    I meni je zadnja bila 15.6. cestitam :)
    Ja sam odmah zvala ginica zbog proslih neuspjelih trudnoća...

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Eva2020
    18. Srpanj 2020. 12:06

Pozdrav cure 🙃🙃🙃

I moj prvi plusic je pao prekjucer, jest da je neplanirano, ali smo jako sretni. 🥰🥰🥰 na pregled kod ginica sam narucena tek 3.8., i to mi se trenutno cini kao vjecnost 🤔 uzasno sam pospana, nemam apetita, smetaju mi mirisi parfema, kava mi se gadi, jucer ujutro me ulovila mucnina, imam lagane grceve, i jucer sam imala kao tockicu smeckastog iscjedka, pa sam se malo uplasila, ali citam da je to normalno..

• Bebanomoje
    18. Srpanj 2020. 12:20

Hvala joy 
    Ja ga zovem odmah u pon, radi popodne. Ako mi bude odugovlacio sa pregledom, zovem privatnog gin. 
    Eva dobro dosla koliko si trudna? 
    Ja od simptoma imam samo umor, grceve, sise su osjetljive ali ne kao u prosloj trudnoci, i nisam sigurna da li umisljam da mi je malo muka, ili zbilja je 😂 znam da je to sve normalno pa ne panicarim. 

18. Srpanj 2020. 12:40

Bok cure i ja se pridružujem zadnja M je bila 11.6 .
    Znaci danas sam 5+2,
    U trecem mjesecu sam imala biohemijsku, imam 2 vec velike dice ovo bi treca i nasdam se da ce bot uspjesna.
    Dr idem drugi pon❤

• Eva2020
    18. Srpanj 2020. 12:45

Bebanomoje

Hvala joy
    Ja ga zovem odmah u pon, radi popodne. Ako mi bude odugovlacio sa pregledom, zovem privatnog gin.
    Eva dobro doslakoliko si trudna?
    Ja od simptoma imam samo umor, grceve, sise su osjetljive ali ne kao u prosloj trudnoci, i nisam sigurna da li umisljam da mi je malo muka, ili zbilja je 😂 znam da je to sve normalno pa ne panicarim.

Po aplikaciji stoji da sam danas 5+6 🥰🥰 jel nekim od vas isao partner na prvi pregled, ne znam dopustaju li sad u ovo doba korone😅

joy
    18. Srpanj 2020. 12:50

Eva2020

Bebanomoje

Hvala joy

Po aplikaciji stoji da sam danas 5+6 🥰🥰 jel nekim od vas isao partner na prvi pregled, ne znam dopustaju li sad u ovo doba korone😅

Meni nije dopustio partnera al je zato dopustio videopoziv :)

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• Eva2020
    18. Srpanj 2020. 13:06

joy

Eva2020

Bebanomoje

Hvala joy

Meni nije dopustio partnera al je zato dopustio videopoziv :)

A tako, nekako mi to nije to🙄
    Razmisljam jel da kupim kakve vitamine ili da cekam pregled, da vidim sta ce mi rec ginic, ugl.ne znam kak cu docekat taj pregled 😂😂😂 zanemarite me, nitko jos ne zna za ovo osim decka, pa se moram nekom pojadati

MareiKate
    18. Srpanj 2020. 13:17

Ja svog muža nisam vodila na prvi pregled, odvedest ću ga tamo negdje na pola kad se već bude vidio bebač pošteno (daj bože da dođemo do toga) ali dr me pitao jel mi muž tu da uđe,tako da vjj ovisi o doktoru. S maskom ne vidim problem da uđe...

• Eva2020
    18. Srpanj 2020. 13:26

MareiKate

Ja svog muža nisam vodila na prvi pregled, odvedest ću ga tamo negdje na pola kad se već bude vidio bebač pošteno (daj bože da dođemo do toga) ali dr me pitao jel mi muž tu da uđe,tako da vjj ovisi o doktoru. S maskom ne vidim problem da uđe…

Nisam ni ja planirala da moj ide, ali on inzistira, jako ga zanima, sta cu mu branit onda☺ morat cemo pitati tamo najbolje😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.