A ja sam pila brufen u prošloj trudnoći jer sam imala jake glavobolje i on nije problem osim u zadnjem tromjesečju koliko se sjećam, ali eto, bolje popij paracetamol pa si sugurnija.
Pregled, nemam pojma, nisam se još naručila ali planiram kao idući tjedan (krajem) otići privatno negdje opet samo na uzv...
Blossom tako je i meni s migrenama moram na vrijeme popit jer naknadno ništa. I danas sam čekala jer nisam htjela odmah popit her sam na čudu šta popit i koma sam, popila sam lupocet prije nekih 2h i ništa ista situacija glavobolja i mučnina i dalje nije ništa bolje. Valjda će do sutra proć ja se nadam.
Pozdrav svim curama…
Evo ja sam u osmom tjednu trudnoće, a od mučnina ništa :) jedini simptom su mi natekle i bolne grudi ( već su se dosta povećale ) i trbuh mi se već pomalo zaokružio… a inače nemam problema s kilažom, sve je u granicama normale, pa sam se čak malo iznenadila, očekivala sam da će se vidjeti tek nakon 12tt.
Vidim da vi skoro sve nemate želju za slatkim, a u mene baš suprotno… samo mi se slatko jede :/// trudim se biti umjerena u slatkom i pripaziti naravno…
Valjda ima još neka trudnica koja ima povećanu želju za slatkim ;)
Eto tajne zaokruzenog stomaka :P
Not that fensi, ekšli..
Pozdrav cure :)
Danas sam 4+4 tt, nenormalan strah je prisutan, zadnjih godinu dana 2 spontana.
Nakon 2. ginic me poslao na petrage trombofilije koja je pokazala mutaciju samo na pai1 heterozigot 4G/5G
Posto mi ginic ide na go, zvala sam ga te dobila uputnice za uzv u bolnicu 27.7. i pregled vezano za trombofiliju u petrovoj. Zelim vam (nam) puuuuno srece i da sve prode skolski, uz malo simptoma
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Dobrodošle nove trudnice! ☺️
Ma kad trbuh krene rast onda ćemo se žalit pa kako, kud toliko 🤣.. Kad se samo sjetim, kad su mi prošle mučnine tamo negdje od četvrtog mjeseca, sve sam tamanila ko termit. Nisam mogla bit sat vremena na plaži na miru jer sam morala ići jesti nešto... Dobila sam 16 kg a inače sam bila tanka ko klipica, i sad sam takva 🤣 muž se raduje da ću nabacit koju kilu...
Netko je pitao za kozmetiku, ne možeš o svemu vodit računa što koristiš, ali evo ja sam u prošloj trudnoći počela koristiti dezić bez aluminija parabena itd i dan danas ga koristim - od bio baze...
Što se krema za sunčanje tiče, nema tu neke štete i razlike, mineralne kreme su s jedne strane bolje s druge nisu, tako da...
Sve uglavnom koristim kao inače, osim jedne kreme sa aha kiselinama, to sam prestala
Pozdrav svim curama…
Evo ja sam u osmom tjednu trudnoće, a od mučnina ništa :) jedini simptom su mi natekle i bolne grudi ( već su se dosta povećale ) i trbuh mi se već pomalo zaokružio… a inače nemam problema s kilažom, sve je u granicama normale, pa sam se čak malo iznenadila, očekivala sam da će se vidjeti tek nakon 12tt.
Vidim da vi skoro sve nemate želju za slatkim, a u mene baš suprotno… samo mi se slatko jede :/// trudim se biti umjerena u slatkom i pripaziti naravno…
Evo meee kod tebe❤❤❤
Pozdrav svim curama…
Evo meee kod tebe❤❤❤
Wohoooo 🙉 pitala sam se zasto te nema jos 🧐
Not that fensi, ekšli..
Pozdrav svim curama…
Evo meee kod tebe❤❤❤
Wohoooo 🙉 pitala sam se zasto te nema jos 🧐
Hehehhe tu sam 😍
Bok joy, ja sam isto imala 2 spontana i trombofiliju pai-1 4g/4g, ali i mthfr c677t i danas su mi odbili terapiju injekcijama i preporuka je da uzimam aspirin 100.
Pozdrav cure, i ja bih vam se pridružila danas sam potvrdila trudnocu sa plusicem, zadnja menga je bila 15.6, znaci danas sam 4 + 6. Vec par dana se osjecam trudno, ali sam odgadjala test jer nisam sigurna kada mi je bila ovulacija ovaj mjesec. Tako da je danas test pokazao plus i 2-3 tjedna. Sretna sam, ali i suzdrzana jer sam imala spontani u 3 mjesecu ove godine u 7 tjednu trudnoce, pa me strah svega, al polako iz dana u dan cemo ici
Vidim da ima dosta slicnih prica na ovoj temi pa me zanima da li mi gin mora dati odmah da uzimam progesterone ili nesto takvo? Nisam upoznata s time, a vidjela sam da ste neke dobile odmah nesto pa da ga znam pitati kad cu ga zvati. Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji