Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    17. Srpanj 2020. 09:19

MareiKate ja se tebi divim! Biti trudna, a brinuti za malo dijete ne može biti lako.

Mojoj kćerki je skoro 19 godina pa zna i voli da kuha, peče kolače , i lijepo se brine za mene. Ona je moja stijena i najbolja prijateljica. Toliko je sretna što će napokon imati bracu ili seku, a ja vjerujem da će mi biti velika pomoć. 

Rita88
    17. Srpanj 2020. 09:37

Jutro cure, ja sam frisko trudna,.danas sam tek 4 + 3 ako sam dobro to izracunala pa mi je nekak jos rano za simptome,.tu i tamo mi je dolje probadanje, grc me uhvati nekad kad se zakasljem, cicke nekad bole nekad ne, jos ima vremena za prave simptome. E da jedino sto se budim oko pola 5 i tesko ponovo zaspim. Pusa svima

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Fancy
    17. Srpanj 2020. 09:38

Rita88

Jutro cure, ja sam frisko trudna,.danas sam tek 4 + 3 ako sam dobro to izracunala pa mi je nekak jos rano za simptome,.tu i tamo mi je dolje probadanje, grc me uhvati nekad kad se zakasljem, cicke nekad bole nekad ne, jos ima vremena za prave simptome. E da jedino sto se budim oko pola 5 i tesko ponovo zaspim. Pusa svima

Dobrodosla ❤

Not that fensi, ekšli..

• EmEn9
    17. Srpanj 2020. 09:40

Pozdrav cure, meni također još uvijek kroz dan blage mučnine a skoro da ih i nema, baš blaga mučnina. A nemogu vjerovat da se i vama ne jede slatko to me baš iznenadilo jer je i meni tako još sam se čudila šta mi je jer sam prije ono baš morala pojest čokoladu svaki dan ili nešto drugo a sada me uopće ne traži ništa slatko.

• EmEn9
    17. Srpanj 2020. 09:44

Ruza ja sam kao u 7 tjednu tj po aplikaciji 6+5 no vidjet ćemo šta budu rekli na prvom pregledu 23. Stvarno već jedva čekam ( nikad nisam mislila da ću to reć za gin pregled hehe) da vidim šta će reć. :-)

Emmie
    17. Srpanj 2020. 09:45

Dobrodošla nam Rita88! U pravu si, rano je još i ima vremena za simptome. Nekad su jači, nekad slabiji, sve je to normalno i u redu! 

Fancy
    17. Srpanj 2020. 09:46

EmEn9

Pozdrav cure, meni također još uvijek kroz dan blage mučnine a skoro da ih i nema, baš blaga mučnina. A nemogu vjerovat da se i vama ne jede slatko to me baš iznenadilo jer je i meni tako još sam se čudila šta mi je jer sam prije ono baš morala pojest čokoladu svaki dan ili nešto drugo a sada me uopće ne traži ništa slatko.

Ja imam 2 velike milke koje najvise volim u steku i par puta sam pomislila da ih otvorim cisto da ne stoje tako 😂 al samo pomislim na slatki okus i dodje ono Naaah, ne mogu 🙉

Not that fensi, ekšli..

• EmEn9
    17. Srpanj 2020. 09:52

Fancy heheeh tako točno i ja. Al ja gledam i kao moram otvorit jer je to navika od prije ono normalno da ću jest čokoladu i onda uzmem komad i ono ne nije to to i pojedu djeca.  Možda budem mršava nakon trudnoće kad san ne jedem baš slatko 😂😂😂. Baš me zanima koliko će me držat to da nebi slatko. Jedino mi je drago ful da imam isto kila koliko i pred dva mjeseca nisam se niš udebljala (premda mi je trbuh drugačiji i vidi se na trbuhu promjena) jer sam prošlu i pretpošlu trudnoću već u prva 3 mjeseca dobila nekih 3 kg i to mi odmah gin rekla trebate pripazit itd hehe

Emmie
    17. Srpanj 2020. 09:53

Fancy 😆😆. Shvatam te potpuno za čokolade. Ja bih stvarno bila sretna da više nikada ne poželim slatko.

Saramala
    17. Srpanj 2020. 10:00

Jutro cure , evo i ja se čudu čudim da sve imamo skoro pa iste simptome ja imam također blage mučnine na momenat me uhvati ona prava mučnina zadnja 2,3 dana ali ne traje dugo grudi također skoro pa da vise i ne bole slatko nikako ne jedem inace sam luda za slatkim pregled mi je u utorak a u pon cu ici vaditi nalaze kako dočekati pregled bas je tesko 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.