Eva, tu smo zato da se jadamo jedna drugoj 😉 tako da slobodno pisi. Mislim da te nista ne kosta da ga povedes sa sobom i pitas doktora da li moze uci.
MareiKate thx za info potražit cu taj dezić
Nove cure dobrodošle, želim vam urednu i školsku trudnoću
Vezano za preglede - ja svog planiram povest kao i MareiKate kad se bude vidjelo...sad su i onako vaginalni pregledi pa mi je to malo nezgodno tj. njemu bi bilo
Nadam se da ste sve dobro i da uživate u vikendu...sva sreća nije prevruće - red sunca, red kiše
Dobrodošle nove cure. ;-)
Ja svog muža nisam nikada vodila na pregled ni u prvoj ni u drugoj trudnoći tako da neću ni u trećoj. 😂😂 jedino je bio prisutan na porodu oba puta.
Dok ste ovako malo trudne nemaju Vam dečki, muževi baš sta vidjet a i ultrazvuk nije na trbuh nego vaginalni pa nevjerujem da će niti gin dopustit da uđe a bome iskreno meni nebi bilo baš ugodno, nemožeš se opustit kad ti kopa tamo dole, samo čekaš da ti kaže da je sve ok i gotovo 😂😂😂😂😂
E i čisto radi informacije da vam javim jučer sam popila 2 lupoceta zbog glave tj migrene i ništa nije pomoglo, na kraju sam ležala u mraku u sobi dok god nisam zaspala i tek ujutro mi prošla glavobolja tako da znate da od lupoceta ništa. Ne pomaže.
I ja sam otkrila jucer termin, i meni je 8.3 😍🥳🥳🥳 Trenutno sam 6+5 😊🤗
Zaboravila sam vas pitati...neki dan jos dok nisam ni znala da sam trudna popila sam brufen onaj sto se u vodi napravi... mislite da ce naskodit u necem? 😟
E i čisto radi informacije da vam javim jučer sam popila 2 lupoceta zbog glave tj migrene i ništa nije pomoglo, na kraju sam ležala u mraku u sobi dok god nisam zaspala i tek ujutro mi prošla glavobolja tako da znate da od lupoceta ništa. Ne pomaže.
Joj :( barem je prošlo...drugi put samo na vrijeme popij pomoci ce ti
Ja popijem, zavežem si krpu oko glave i legnem u mračnu sobu...jedino što nismo uvijek u situaciji tako reagirati
Zaboravila sam vas pitati…neki dan jos dok nisam ni znala da sam trudna popila sam brufen onaj sto se u vodi napravi… mislite da ce naskodit u necem? 😟
Neće ti ništa biti. Ja sam pisala već da sam ja u prošloj trudnoći pila brufen 600 zbog nesnosnih glavobolja i to povremeno kroz 2 tjedna barem. On se ne smije u zadnjem tromjesečju.
Dobrodošle nove cure alayim i meni je termin 8.3 ali cu ja 10 ak dana ranije posto idem na 4 carski akobogda🤍kod mene danas nikakvih simptoma jucer sam isla na prvi kupanjac svega me strah nikako dočekati utorak za pregled , sto se žice dufastona ja sam odma tražila da mi doktor prepiše a sto se tiče pregleda sa suprugom mislim da nema sta prije Ico 4 d pregleda a on se najbolje radi u 25,tt meni se cini kod mene trbuh kao u 6 mj trudnoće i to onaj bas trudnički nemoguce ce biti jos 4 tj šutati meni se cini
Saramala da i meni tako trbuh. Neznam na koju foru mi taj trbuh takav u 7 tjednu se kao jos nis nebi trebalo vidjet. Još ujutro mi je kao ok ali sad i do navecer bas velik, nemogu se stisnut uopce. Ja sam isto htjela šutit do 12 tjedna ali mislim da će biti nemoguće. Sad 23.7 imam prvi pregled i mislim da ako kaže da je sve ok da ću reć svima jer nema šanse da ne skuže. Još neki dan mi mama rekla ja ti moram reć ali malo si se udebljala 😂😂😂😂😂 a ja ono kao znam znam moram pripazit.
A u biti ako je sve ok ni neznam zasto mi zenske kao sutimo, cisto kao da budemo sigurne do 12 tjedna da je sve dobro a opet na drugu stranu ako i nije dobro skuzit ce svi na meni i znat ce tako da opet sam na istom svakako ce znat.
Meni se čini da nas puno ovdje ima 8.3 termin.
Baš me zanima dal će nam i gin potvrdit da je to to 8.3.
Sortiraj odgovore
Najstariji