Ružice neizmjerno mi je žao što si morala sve to proći :( ..
Poruke se mogu brisati i nema veze…tu smo da jedna drugu utješimo i da se podupiremo šta go bilo..
Vjerujem da će sada biti sve u redu kako kaže Fancy…i ja sam išla malo čitati o tome
Taj virus bi se trebao otkriti pretragom TORCH (TO – toksoplazmozaR – rubeola,C – cytomegalovirus (CMV),H – herpes simplex virus)
Nije li to obavezan test u trudnoći?
Mislim da CMV ne spada u te pretrage i ja kad sam pitala doktore su rekli da se to ne radi da je to rijetkost..i da nije rutinski pregled eh sad budi pametan..meni se desio kako doktori kazu oko 5 mj trudnoce i od tad je stao razvoj
Želim ti svu sreću u novoj trudnoći <3, pazi se i jedi što zdravije možeš <=I=> evo ti jedan virtualni zagrljaj :)
Fancy hvala na odgovoru...drago mi je da nije posustala :)
Ja znam da herpes imam u tijelu (tip 1), uvijek kod stresa i pada imuniteta mi izađe kod usta, jednom mi se čak rasirio do nosa (grozno), a i onaj zoster sam jednom imala...tako da znam da je tu
Bitno je da sto si rekla zdravo jedemo i pazimo na imunitet
Joj ja se izvinjavam, nije herper bio u pitanju nego Rubeola, al sva ta predvidjanja su na istoj bazi. Dakle moze stetiti ali i ne mora.
Not that fensi, ekšli..
Jutro cure, meni baš prija ova kiša vani...
Emmie, jesi ti još uvijek bez mučnina? 😁
Dobro jutro svima!
MareiKate, da još uvijek bez mučnina, povraćanje nula 😆. Od simptoma imam slijedeće: Povišenu temperaturu, teške grudi. Mada mogu jesti, ne uživam u istoj hrani kao prije. Uglavnom mi se jede zdrava hrana, ništa slatko. Čaj i kolač su bili moja uživancija, sad ne mogu shvatiti kako sam to ikada voljela jesti😆
Sve u svemu, jačina simptoma je 2/10. Nema krvarenje niti grčeva, pa za sada mislim da je sve u redu.
Kako se ti osjećaš? Ima li kod tebe mučnina?
Dobro jutro svima!
MareiKate, da još uvijek bez mučnina, povraćanje nula 😆. Od simptoma imam slijedeće: Povišenu temperaturu, teške grudi. Mada mogu jesti, ne uživam u istoj hrani kao prije. Uglavnom mi se jede zdrava hrana, ništa slatko. Čaj i kolač su bili moja uživancija, sad ne mogu shvatiti kako sam to ikada voljela jesti😆
Sve u svemu, jačina simptoma je 2/10. Nema krvarenje niti grčeva, pa za sada mislim da je sve u redu.
Kako se ti osjećaš? Ima li kod tebe mučnina?
Super Emmie!
Ja imam neke blage mučnine, smetaju mi jaki mirisi ali ne do mjere da bih povratila nego ono, smetaju i živciraju.. slatko isto mi ne pada na pamet jesti, najviše mi paše krumpir i povrće...
Tako mi je bilo i prošlu trudnoću, samo sam krumpir jela 🤣 isto bez krvarenja, grčeva i ičeg drugoga.
A te mučnine koliko god slabe, jako me umaraju, i samo razmišljam ajme što ću ako krenem jako povraćati, dijete će jadno poludit skupa samnom 🙈 ali eto za sad ide nekako...
Joj zene i kod mene nista osim blage mucnine tokom dana, i takodjer apetit mi je skroz cudan, nista slatko mi se ne jede, i ne jede mi se cak ni voce 🙄 kafa ni pod razno, a ni coca-cola mi se ne pije a u litrima sam je pila prije T. Ustvari ne jede mi se gotovo nista 🤔
A grudi, kako kad, dan ovako dan onako. Cak i tokom dana se situacijavise puta mijenja. Cas me bole, cas se pipam i panicarim kako me apsolutno ne bole. Jos 11 dana do kontrole😰
Not that fensi, ekšli..
Ja isto nemam nikakve mucninee
Fancy tako je i kod mene i sise i sve je promjenjivo kroz dan.
Ja sam 24. Na pregledu i ne mogu docekat..ali imam pojacan apetit za svee pojela bi sve sto nadem
Izgleda da imamo neki trend ovdje, slabe mučnine, averzije prema slatkoj hrani itd. Nije to tako loše 😆
Moja prošla trudnoća sa kćerkom je bila užasna svih 9 mjeseci. Hrana mi je bila nešto odvratno i nisam ništa mogla jesti osim nutelle sa kruhom i mlijekom. Kad sam rodila kćerku bila sam punih 13 kg mršavija nego prije trudnoće! Ovo stvarno ne bih nikome poželjela.
Ova trudnoća je mnogo ugodnija i lakša za podnijeti, pa vidjećemo kako bude kasnije 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji