Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    16. Listopad 2020. 20:46

Bajoooooo i bohoooo superrrrrr baš mi je drago, znam točno kakav je to osjećaj prošla sam točno to isto kao i ti bajo što sam ti pričala, baš mi je drago, svaki dan sam čekala da se javiš sa nalazima. Odično stvarno mi je drago zbog vas.
    🤗🤗🤗

Sunflower! 🌻
    16. Listopad 2020. 20:46

Bajo super super, jako mi ie drago da je ovako ispalo! 🥳🥳
    Ja sam obavila pregled danas, sve je super, doktor je poprilicno siguran da nam nakon dva decka stize curaa 😁
    Ja presretna, muz malo u soku 😅

• EmEn9
    16. Listopad 2020. 20:51

Što se tiče imena moje cure se zovu:
    Emili 💗    &     Enea 💗
    Da je sad bila cura zvala bi se Elin ali je dečko tako da nam dolazi
    Lukas 💙

blossom
    16. Listopad 2020. 21:15

Bajo baš mi je drago <3 napokon možeš odahnuti i uživati...mazi bušu i čuvaj se!
    OhSoBoho drago mi je da je nalaz dobar i čestitam na curici!
    Čestitam i ostalim curama na dobrim pregledima
    -
    MareiKate i ja inače S nosim, ali uzela sam tajice M u Lidlu...ok su mi (kao nemam još veliki trbuh taj gornji dio prefrknem), oprala sam ih na 60 možda su se malo stisle i još u zimi kad ispod navučem čarape bit će taman ...ali što cure kažu možeš uvijek doma probati i vratiti ak ti ne pašu.
    Lonmi ja koristim od Biobaza roll on, a dezić ili parfem samo ako nekud idem špricnem na majicu tek toliko.
    Što se tiče imena mi za curicu imamo odavno, a za dečka ni jedno...sutra idemo na anomaly pa se nadam da ćemo saznati  (potajno se nadam curici) ali u konačnici najbitnije je da bude sve u redu

Ruska1986
    16. Listopad 2020. 21:18

Bubica1

Bajo i OhSoBoho, jaaaakooo mi je drago zbog vas, hvala dragom Bogu da je sve OK. 🙏😊 Sad samo uživajte u trudnoći i mazite bušice. 😍
    OhSoBoho, od ova tri imena meni najljepše Ema 😊
    Ruska1986, izgleda da mi se i pogoršalo od Plimycola jer je jučer bio samo svrbež, a danas je i peckanje. 😐
    Zvala sam doktora, dao mi je vaginalete za 7 dana i ako nakon toga ne prestane, napraviti još urinokulturu. Uglavnom, rekao mi je da bebici ne može biti ništa pa me smirio. 😊 Vidjet ćemo da li će terapija pomoći.
    Laora, onda će možda biti dvije proljetne bebice Laure! 😉

Ma ja sam imala uzasnu reakciju na njega! Namazala se i kaf je to u neko doba noci pocelo svrbit! 🙆‍♀️🙆‍♀️ ja sam mislila da cu poludit

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Petra982
    16. Listopad 2020. 21:30

Lonmi

Djevojke, koristite li dezodoranse i parfeme u trudnoći?

Parfeme ne jer mi smetaju jaki mirisi. Roll on od Biobaze ako izlazim. Ako sam doma u krevetu, čim prirodnije. Eto, sijede su mi strašne. Moram naći neš čim prirodnije da se ofarbam. Neki savjet?

MareiKate
    16. Listopad 2020. 21:39

Petra982

Lonmi

Djevojke, koristite li dezodoranse i parfeme u trudnoći?

Parfeme ne jer mi smetaju jaki mirisi. Roll on od Biobaze ako izlazim. Ako sam doma u krevetu, čim prirodnije. Eto, sijede su mi strašne. Moram naći neš čim prirodnije da se ofarbam. Neki savjet?

Imaš kod frizera prirodne boje za kosu sa vrlo malo a možda i nimalo štetnih sastojaka, slobodno se odi ofarbati 😉
    Dezići i inače štete, ne samo kad smo trudne, trebalo bi birati one bez aluminija i ne znam da li je još koji sastojak problematičan...
    Ja isto koristim od biobaze deziće, a parfeme, ajme nakupila ih još od prve trudnoće do sad jedno 4 komada kao poklone, nisam špricnula 3 puta u tri godine 🤣 smeta mi 😅
    Blossom sretno sutra, držim fige da saznate spol ☺️

Ines
    16. Listopad 2020. 23:13

Ajmee cure tako mi je drago da je sve okej sa testovima i da napokon mozete uzivati sa svojim bebicama 💪🙏😉
    AnaAn - imala sam takva rastezanja u dva navrata do sada, 10-12tj i tamo oko 15-18tj. Medutim sad se koza toliko rasiruje na trbuhu da samo cekam kad ce puci, a nadam se da nece, ali kako bude bude..jer se doslovno iz dana u dan vidi kako je sve veci..ali neka bitno da mene moja curka svakim danom sve jace udara 🙈😁😉
    Dezici i parfemi - dezice ne koristim vec godinama unazad. Roll onove koristim kako koji mi se dopadne, uglavnom ih mijenjam i volim isprobavati nesto novo. Parfeme stavljam normalno. Nisu mi mirisi uopce smetali nikako, pa ni sada. Koristim ih jos dok mogu, jer znam kada dode bebica da necu moci, pa se ne opterecujem tim "smijem-ne smijem" sastavima na proizvodima. Realno svaki dan se trujemo kojecime iz zraka i hrane opcenito, ne planiram jos razmisljat sta smijem na sebe stavit sta ne. 

Nea 💗

Girl1234
    16. Listopad 2020. 23:31

Curee, tako mi je drago zbog vass :))) 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Lunica
    16. Listopad 2020. 23:31

Ja stavim kristani kamen ispod pazuha, ali zimi s enikad ne znojim tako da mi ni ne trebaju jaki. 
    Petra i meni sijede izbile i to bas sprijeda ko za inat. Imam jedan razdjeljak di ih je manje pa kad idem vani tako cesljam. Planiram prije Bozica na pramenove kod svoje frizerke samo da prodje ovaj prvi period. Pramenove pwpwljasti su moj znak jos od faxa(oni ko Jennifer Aniston)  bas onakve stavljam. Sad ni je dosta tamnija i jedva cekam prosinac za osvjezenje

Joj dok ovo pisem mi je takva zgaravica da cu sad odmah ici po rennie pocucati😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.