Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissGraz
    16. Listopad 2020. 14:43

zrnodrece

Evo da vam javim jutros zvala za nalaz amnio
    NEMA TURNEROV SINDROM UREDAN ZENSKI KARIOTIP.
    6 tjedana agonije.

❤❤❤❤ tako sam sretna zbog tebe!! 

Hedwiga
    16. Listopad 2020. 14:45

avama

Cure ja sam zvala dr opce prakse isestra je rekla da cijepuvo protiv gripe valjda ne ide preko njih. Da li netko zna kako i gdje se mozemo cijepiti?

I meni je moja LOM rekla da ne mogu dobiti besplatno preko njih, a nije mi se dalo zvati i soc. ginića pa pitati jer kao trudnice imaju pravo na besplatno cijepivo. Dobila sam bijeli recept od njih i sama ću kupiti cjepivo, ionako mi firma vraća te novce, pa će me onda cijepiti ili LOM ili ću pitati u ljekarni (u mojoj cijepe). Zeza me muž da se mogu sama ili da će me on bez frke piknuti ako treba , Čovječe, kakva su vremena došla da maltene trebaš vezu da bi se cijepio 

• MissGraz
    16. Listopad 2020. 14:46

Kod nas ce cura biti Lora, iako smo se dvoumili izmedju Elen i Lorin, na kraju je ispala Lora. 😇 da je decko bio bi Franko. Nisam jos naisla da se nekom svidja Franko, ali ja sam se nesto zaljubila u to ime, pa bi defitnitivno bilo to. 🙂

Hedwiga
    16. Listopad 2020. 14:52

Mi o imenu nismo još ni beknuli, nekako nam je to apstraktno dok se ne rodi i dok ga ne vidimo. Prvi put smo suzili izbor i kad se rodio čim smo ga ugledali smo odmah znali kako će se zvati, jednostavno u sekundi smo oboje rekli da je to to. Moja mama nam dugo nije mogla oprostiti što ne želimo reći ime jer nije vjerovala da još nismo odlučili i mislila je da samo ne želimo  reći . Sad nitko ni ne pita, a ja se zezam da će ime dobiti kad izađe iz rodilišta ako muž neće biti na porodu . Za prvog me duuugo držalo jedno ime, a onda su frendovi rekli da će se tako zvati njihov sin koji se trebao roditi poslije našeg ( ne znajući da je i nama to ime u užem izboru), a ja se osjećala pokradeno i više mi ime nije bilo to... luda žena i ludi hormoni, ne znam što drugo reći, sjećam se i sad kako sam tulila u autu kad smo odlazili od frendova , a muž se snebivao

OhSoBoho
    16. Listopad 2020. 14:57

Hedwiga

avama

Cure ja sam zvala dr opce prakse isestra je rekla da cijepuvo protiv gripe valjda ne ide preko njih. Da li netko zna kako i gdje se mozemo cijepiti?

I meni je moja LOM rekla da ne mogu dobiti besplatno preko njih, a nije mi se dalo zvati i soc. ginića pa pitati jer kao trudnice imaju pravo na besplatno cijepivo. Dobila sam bijeli recept od njih i sama ću kupiti cjepivo, ionako mi firma vraća te novce, pa će me onda cijepiti ili LOM ili ću pitati u ljekarni (u mojoj cijepe). Zeza me muž da se mogu sama ili da će me on bez frke piknuti ako treba, Čovječe, kakva su vremena došla da maltene trebaš vezu da bi se cijepio

mislim da preko nikoga ne možeš dobiti besplatno jer je za trudnice samo preporuka da se cijepe. zato ti i nije dala uputnicu osim privatne jer ionako moraš platiti cijepivo

OhSoBoho
    16. Listopad 2020. 14:58

mi za sad za curicu imamo tri imena u igri, Ema, Lota i Cvita. još nismo definitivno odlučili. 

bebolinka
    16. Listopad 2020. 15:01

Hedwiga

Mi o imenu nismo još ni beknuli, nekako nam je to apstraktno dok se ne rodi i dok ga ne vidimo. Prvi put smo suzili izbor i kad se rodio čim smo ga ugledali smo odmah znali kako će se zvati, jednostavno u sekundi smo oboje rekli da je to to. Moja mama nam dugo nije mogla oprostiti što ne želimo reći ime jer nije vjerovala da još nismo odlučili i mislila je da samo ne želimo reći . Sad nitko ni ne pita, a ja se zezam da će ime dobiti kad izađe iz rodilišta ako muž neće biti na porodu . Za prvog me duuugo držalo jedno ime, a onda su frendovi rekli da će se tako zvati njihov sin koji se trebao roditi poslije našeg ( ne znajući da je i nama to ime u užem izboru), a ja se osjećala pokradeno i više mi ime nije bilo to… luda žena i ludi hormoni, ne znam što drugo reći, sjećam se i sad kako sam tulila u autu kad smo odlazili od frendova , a muž se snebivao

Mogu zamisliti te suze hahaha tako bi i ja

bebolinka
    16. Listopad 2020. 15:01

OhSoBoho

mi za sad za curicu imamo tri imena u igri, Ema, Lota i Cvita. još nismo definitivno odlučili.

Lota mi je supeerrr

OhSoBoho
    16. Listopad 2020. 15:03

bebolinka

OhSoBoho

Lota mi je supeerrr

da, i meni je odlično...iako doma na kladionici za sad vodi Cvita :)

bebolinka
    16. Listopad 2020. 15:05

Kladionici 🤣🤣
    ..
    MissGraz meni je Elen bila u igri 😄 a imam prijateljicu Loru i to ime mi je jako lijepo i podsjeća me na nešto nježno kad kažem jer je ona tako sva plaha 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.