Ja koristim roll on bez aluminija i alkohola, i inače te koristim jer izbjegavam taj aluminij, osim kad znam da me čeka neki stresni dan onda napadam teškom artiljerijom . Parfem stavim kad idem nekud, prvih 14 tt dok su me mučnine napadale nisam ništa stavljala, sve mi je toliko smrdilo i smetalo da se ni muž nije smio namirišati kad bi išlinekud skupa
. Sad je već lakše. Sjećam se da me i u prvoj sve smetalo od mirisa, doslovno mi se od mirisa voska od bezmirisne svijeće dizao želudac
. Farbala sam se prije nekih 2-3 tjedna, prirodnom farbom bez amonijaka, sijede i izrast su se vidjele katastrofa. Planiram još možda 2x se farbati, taman pred termin zadnji put jer poslije neću moći do frizerke tko zna koliko ako ću opet imati ovisnog cicoljubca.
Imena su vam divna, zanimljiva i neka pomalo netipična, nema ih na svakom koraku, to mi se baš sviđa. Većinom nam curke stižu ovdje, dečkići su stvarno u manjini...
Since Madden NFL 21 is marketed as a simulated football game, the developers aim to make the title as realistic as possible. One of the main functions of emphasizing their efforts to integrate realism into the game is to update the roster of players and teams based on the progress of the NFL season. The roster update will not only change the player's rating according to the changes in the NFL, but also keep the game up to date in terms of transactions, releases and signatures. If a player is traded to another team, released or signed by a team, the roster update will reflect this. Usually, the roster update release does not take long, so fans don't have to take long to make new acquisitions in their favorite teams.Buy Players can Buy Madden 21 Coins to acquire outstanding players.
If you want a specific player to complete the roster, just buy cheap MUT 21 coins at GameMS. Their customer service is online 24/7 and can solve all problems for you until you complete your order. You can enjoy high-quality and fast customer service by purchasing MUT coins at GameMS. Since GameMS has been selling Madden NFL coins for a long time, you can buy secure MUT 21 coins from GameMS, similar to Madden NFL 20, you only need to place the player card in the auction. In addition, GameMS supports different platforms of Madden NFL 21, including PS4, Xbox One and PC. Therefore, no matter what platform you use, you can always buy MUT Coins and MUT 21 coins from GameMS.
Since Madden NFL 21 is marketed as a simulated football game, the developers aim to make the title as realistic as possible. One of the main functions of emphasizing their efforts to integrate realism into the game is to update the roster of players and teams based on the progress of the NFL season. The roster update will not only change the player's rating according to the changes in the NFL, but also keep the game up to date in terms of transactions, releases and signatures. If a player is traded to another team, released or signed by a team, the roster update will reflect this. Usually, the roster update release does not take long, so fans don't have to take long to make new acquisitions in their favorite teams.Buy Players can Buy Madden 21 Coins to acquire outstanding players.
If you want a specific player to complete the roster, just buy cheap MUT 21 coins at GameMS. Their customer service is online 24/7 and can solve all problems for you until you complete your order. You can enjoy high-quality and fast customer service by purchasing MUT coins at GameMS. Since GameMS has been selling Madden NFL coins for a long time, you can buy secure MUT 21 coins from GameMS, similar to Madden NFL 20, you only need to place the player card in the auction. In addition, GameMS supports different platforms of Madden NFL 21, including PS4, Xbox One and PC. Therefore, no matter what platform you use, you can always buy MUT Coins and MUT 21 coins from GameMS.
avama- mi se ove godine svi cijepimo, čak ćemo i sina prvi put cijepiti protiv gripe. Jako je boležljiv, baš mu je slab imunitet, pedijatrica je preporučila da ga cijepimo jer su najčešće komplikacije gripe upala pluća i upala ušiju, a to su mu slabe točke- svaka, ali svaka viroza i prehlada kod njega završi upalom ušiju i turom antibiotika, već smo ludi. Čak su mu se i vodene kozice zakomplicirale pa je paralelno dobio bakterijsku upalu uha- tandem iz noćnih mora.
Jutro curkeee 🥰
Ja sam u prvom tromjesečju imala problema sa noćnim pisanjem sad nistaaa hahaha
..
Nego htjela sam pitati, moj dečko i ja nismo oženjeni i sad želimo se mi oženiti jedan dan al sigurno ne sada u ovakvim uvjetima (mislim na svadbu bas) pa me zanima da li ima još zena koje su u istoj situaciji ili koje već imaju bebu a nisu u braku pa da li imate nekakvih komplikacija?
Mi smo se vjenčali tek pred 3 godine kad su klinci već bili veći. Nikakve komplikacije, samo na rodnom listu piše da je otac priznao dijete. Sve ostalo je kao da ste u braku. Ja nisam to htjela obavljati pošto poto kad sam prvi put ostala trudna ( na užas mame i svekrve), s malim djetetom mi nije padalo napamet, a brzo je došla i druga trudnoća. Tako da smo se vjenčali kad smo htjeli i napravili mega feštu za sve naše i bilo je super.
Bebolinka, ja sam u toj situaciji.
Koliko god sam moderna, i nikada se nisam opterećivala brakom iako smo dugo zajedno, želim da mi se dijete rodi u bračnoj zajednici.
Sada matičar i ručak s kumovima, a dogodine crkva.🤗
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro cure 😊
Evo ja bas lijepo od spavala.
Ninach koliko ti je beba stara?
2god i 4mj...dečko
Jutro curkeee 🥰
Ja sam u prvom tromjesečju imala problema sa noćnim pisanjem sad nistaaa hahaha
..
Nego htjela sam pitati, moj dečko i ja nismo oženjeni i sad želimo se mi oženiti jedan dan al sigurno ne sada u ovakvim uvjetima (mislim na svadbu bas) pa me zanima da li ima još zena koje su u istoj situaciji ili koje već imaju bebu a nisu u braku pa da li imate nekakvih komplikacija?
Jer razmišljam ako ima komplikacija i nekih gluposti nije nama problem otići u općinu potpisati, ali ako nema neću 😄
Ja nisam udana. To ostavljamo za neka bolja vremena. Imam sina i nikad nisam imala problema zbog toga. On nosi muževo prezime (da, zovem ga mužem jer mi je glupo nakon toliko godina i djeteta zvati ga dečkom ). I on mene zove ženom pred drugima. Za brak nam fali samo formalnost i papir.
Nisam ni ja udana, ali sad planiramo organizirati samo u crkvi. Nekako bi htjeli da se dijete rodi u braku. 😊 Nikakvu svadbu ionako ne mislimo imati, nije nam to uopće bitno tako da će biti samo vjenčanje u crkvi. 🙏☺️ Sad samo moramo pitati kak to ide.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji