Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunica
    17. Listopad 2020. 08:47

Jeeeee tickeric napokon polazuje 12 tjedana🤩

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

bebolinka
    17. Listopad 2020. 08:50

Emmie

Imena - mi smo već odlučili. Bilo je teško jer ime bebe je moralo zadovoljavati mnoge uslove

1. Lako se izgovara/piše na Engleskom
    2. Lako izgovorljivo za mene i moju mamu, brata i stariju kćerku
    3. Ima neko značenje koje je nama važno
    4. Nema ružno značenje ili negativnu asocijaciju na Engleskom jeziku

I tako odlučili smo se na ime Ayaat, prvo slovo "a" se izgovara kratko, a drugo "a" se izgovara dugo. Moramo tako pisati jer živimo u Velikoj Britaniji.) Inače ime Ayaat znači znaci, čuda, dokazi.
    Moji nisu sretni jer se ime curice ne završava na "a". 🙄 Neka se naviknu.

Ajmeeee divnoooo jeeeee 😍😍😍😍

mom_of_4
    17. Listopad 2020. 09:11

Lunica ovako sam se i ja veselila kad sam ugledala dvoznamenkasti tjedan a imam jos ni manje ni vise tri puta ovoliko proc (cak nekako je i proletilo )od testa do sad👌.
    Emmie bas sam te se sitila jutros i (tlaka) .Ja svaki dan imam paranoje od njega dugo je do kraja ja se nadam da nece zapravo podivljat dode mi da odmah trazim terapiju  neku da zaboravim da se to uopce radi i mjeri.Odlucila sam i prepazit na prehranu usput jer sam ovaj put “najteža”zatrudnila vec sad imam 79 kg a visoka 173 cm do kraja je dugo a neda mi se posli sa 100 kg borit za zrak.Boze moj samo da sve prode u redu do kraja 🙏🏻🕊

mom_of_4
    17. Listopad 2020. 09:12

Ma koji belaj je ovo sta sad vucem ove repove za svakim postom..jel moguce da san najtrapavija na forumu hellooo 

Nadi_
    17. Listopad 2020. 09:24

zrnodrece

Fancy♥️

Bajo jako mi je drago zbog takvog ishoda, ne mogu ni zamisliti kolicinu olaksanja koje si dozivjela.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

Petra982
    17. Listopad 2020. 09:30

Jutro cure!
    Mene na sreću noćno mokrenje ne muči, a i ako se dižem zbog drugog brzo zaspim. Stalno bih spavala.
    Isto imam viška kg koje moram skinut( napokon je stigla kuhinja pa si mogu kuhat po svom guštu 🙂).
    Teža sam sad nego kad sam išla rodit sina 🤦.
    Za sada odolijevam glupostima. 

bebolinka
    17. Listopad 2020. 09:58

Jutro curkeee 🥰 
    Ja sam u prvom tromjesečju imala problema sa noćnim pisanjem sad nistaaa hahaha
    ..
    Nego htjela sam pitati, moj dečko i ja nismo oženjeni i sad želimo se mi oženiti jedan dan al sigurno ne sada u ovakvim uvjetima (mislim na svadbu bas) pa me zanima da li ima još zena koje su u istoj situaciji ili koje već imaju bebu a nisu u braku pa da li imate nekakvih komplikacija? 
    Jer razmišljam ako ima komplikacija i nekih gluposti nije nama problem otići u općinu potpisati, ali ako nema neću 😄

Hedwiga
    17. Listopad 2020. 10:04

OhSoBoho

mislim da preko nikoga ne možeš dobiti besplatno jer je za trudnice samo preporuka da se cijepe. zato ti i nije dala uputnicu osim privatne jer ionako moraš platiti cijepivo

Na stranicama HZJZ piše da trudnice među ostalima imaju pravo na besplatno cjepivo, stvarno ne znam da li je to i stvarno tako... Čestitam na curki i urednom pregledu

• avama
    17. Listopad 2020. 10:09

Evo provjerena info za cjepivo, beaplatno je za nas trudnice kod lijecnika opce prakse. E sad cijepiti se ili ne? 

• jasmyn
    17. Listopad 2020. 10:10

The latest Heist League in Path of Exile introduces a whole new ecosystem for the game's progression and endgame system. Nine NPCs, hundreds of new items, dungeons and Heists themselves add to the breadth of content in "Path of Exile", which is unprecedented in recent leagues. In other words, for those novice or even experienced players, this can easily become one of the most confusing leagues. Equipping thieves and understanding Grand Heists can confuse learning. Fortunately, they are not as scary as they seem. Whether you need solid skills or regular skills,POE Currency Buy will help you!

Unique POE items are important to conquer the team or the final game boss. POE players can purchase POE Currency from poecurrency.com. POECurrency is the safest place to buy PoE Currency currency. You will find all types of PoE balls provided by all sellers. All sellers on POECurrency have been verified, and through seamless implementation of on-site security measures, you always ensure that you can get payments in time and receive 24-hour support. You can expect the best price and faster delivery. POECurrency allows its users to buy and sell Path of Exile Currency trading paths, making it one of the best places for PoE orb trading. You can even find the rarest and most expensive types of currencies and orbs. You can buy POE Currency without restriction here, so as to get an interference-free gameplay and transaction experience.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.