Bajo tako mi je drago za dobar nalaz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Eto ga na sad i kombinirani i NIFTY i sve slicno.. koliko stresa bez potrebe!!
Mi smo imena za nasa dva sina drzali u tajnosti do rođenja. Nismo htjeli slusati komentare, gledati grimase i slicno.. jednomkad se dijete rodi i dobije ime nitko ti vise nece komentirati na tu temu, a s vremenom se svi naviknu.
Meni su bili smijesni svi kako su s nestrpljenjem cekali kako cemo drugo dijete nazvati, jer su se za prvo svi cudili.. pa je bilo svima zanimljivo to iscekivanje drugog imena ☺️☺️
🤣🤣🤣🤣 jesi me nasmijala
Ima još! Zovu se Roko i Rea. Nit jedan nit druga nisu nisu naučili reć R. Neću niti spominjati cifru koju smo dali logopedu. Slijedeće ima zabranu slova R u imenu. 😂
🤣🤣🤣🤣 jesi me nasmijala
Ima još! Zovu se Roko i Rea. Nit jedan nit druga nisu nisu naučili reć R. Neću niti spominjati cifru koju smo dali logopedu. Slijedeće ima zabranu slova R u imenu. 😂
Hahahhahah 🤣🤣🤣🤣
Bajo...evo oplakah od sreće! Tako mi je drago za tebe i za tvoju bebicu. Nikada neću zaboraviti riječi tvog doktora koji je rekao da tvoja bebica "dobro skriva turnerov sindrom" jer je savršena na ultrazvuku. Pomislila sam tada da ga dobro "skriva" jer ga uopšte i nema ali nisam ništa htjela reći u to vrijeme da ti ne bih dala lažnu nadu. Ne mogu da vjerujem da se doktori ne razumiju u lažne pozitivne rezultate niftija (posebno turnerov sindrom koji je jedan od najnepouznaniji ako je riječ o pozitivnom rezultatu - čak 50-75% lažnih pozitivnih) i da tvrde da su rezultati skoro 100% pouzdani. Tko zna koliko žena je odabralo abortus sa ovakvim savjetima...a sasvim bezpotrebno! Takve doktore treba tužiti ili ih dati u novine. Pa to je sramota!
Bajo...toliko sam sretna za tebe! Sada uživaj sa bebicom. Teška vremena su iza tebe💗💗💗💗💗
Baja i Boho bravooooo🥳🥳🥳🥳za super nalaze!!!
Bubice meni ti je isto bilo neki luđački svrbež ali bez iscjetka i grumenova samo kao dermatitis usna unutarnja me svrbila kao da mi je nešto smetalo...i onda mi je Seka napravila kremicu(ona je farmaceut) kombinacija nistatina, plimicola i još dva sastojka i super skroz mi prošlo.
A ime..😆😆mi duuugo razmišljamo ali ozbiljnije tek u zadnja dva mjeseca suzimo izbor i na kraju odluce djeca😆😆recimo ovaj bebac je trebao biti Mauro a djeca nikako čuti i na kraju je Luka. Meni je lijepo ali prepreucestalo.eto,njima na volju.😉
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Evo da vam javim jutros zvala za nalaz amnio
NEMA TURNEROV SINDROM UREDAN ZENSKI KARIOTIP.
6 tjedana agonije.
Hvala Ines Emmie♥️♥️♥️
Neopisivo mi je drhago, ne mogu ti reći koliko si mi bila u mislima... i ti i beba... Neka je sa srećom i dalje. 🍀💗🍀
Evo da vam javim jutros zvala za nalaz amnio
NEMA TURNEROV SINDROM UREDAN ZENSKI KARIOTIP.
6 tjedana agonije.
Hvala Ines Emmie♥️♥️♥️
Ooo Bozeeee ❤❤❤❤❤❤ sva sam se najezila 🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Cestitam bajo i uzivaj u ostatku trudnoce do daske, nadoknadi svu brigu koju si pretrpila ❤
Not that fensi, ekšli..
Palonkice ni mi nismo jos govorili za trudnocu...valjda svaka sljedeca kasnije kazemo😂😂
Znaaam da ce biti komentara i rekla sam da mi se neda jos i to slusati i trpiti uz mucnine...rekla sam sigurno jos mjesec dana necemo , mozda tamo kad saznam spol pa cemo reci ..mislila sam oko 18og tjedna tako nekako...ono kad nam dodje a i kad se taoblim vec i prodje ovaj prvi period. Ova trudnoca nas je zaista iznenadila a jos ce vise iznenaditi okolinu..maleni twk ima i mjeseci i ovo je 6ta beba tako da sam bas odlucila da se skuliram sa svim tim i da mi to sve lijepo sjedne kako treba pa cemo reci...nema zurbe..
Prvi sam rekla cim sam test napravila😂😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Palonkice ni mi nismo jos govorili za trudnocu…valjda svaka sljedeca kasnije kazemo😂😂
Znaaam da ce biti komentara i rekla sam da mi se neda jos i to slusati i trpiti uz mucnine…rekla sam sigurno jos mjesec dana necemo , mozda tamo kad saznam spol pa cemo reci ..mislila sam oko 18og tjedna tako nekako…ono kad nam dodje a i kad se taoblim vec i prodje ovaj prvi period. Ova trudnoca nas je zaista iznenadila a jos ce vise iznenaditi okolinu..maleni twk ima i mjeseci i ovo je 6ta beba tako da sam bas odlucila da se skuliram sa svim tim i da mi to sve lijepo sjedne kako treba pa cemo reci…nema zurbe..
Prvi sam rekla cim sam test napravila😂😂😂
Maleni ima 8 mjeseci..zeza me tipk..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji