Bok, cure. Tu sam lezim po 24 sata. Psihicki sam bas lose i osjecam se ko da nikad necu imati dijete. I da, nemam mucnine ni nikakve simptome
Hej malamarelica vjerujem da ti je teško, ali barem za tu mrvu nade probaj ne razmišljati negativno…
Spominjala si da bi išla ranije privatno, ako bi ti to olakšalo (a vjerujem da bi) i možeš odi
Bilo je tu na forumu cura koje su imale mutacije kao i ti i izgurale su…naravno da ćeš imati dijete
Da, sad necu ici jer me nema tko voziti, a sama ne smijem. Cekat cu 22.pa ce muz biti sa mnom barem tamo. Za ovu moju mutaciju se navodno nista ne daje, tako da ja nemam nikakvu terapiju. Ne znam, voljela bih barem da imam nekakve simptome. Nadala bih se. Samo da ovo sve prodje…ako lose prodje, necu vise pokusavati, ne znam, bolje cu svu energiju uloziti u posvojenje djeteta. Jednostavno nemam snage
Nemam ni ja nikakve simptome.. osim što idem u wc svakih sat vremena, a noću i po 2-3 puta.. neka te to ne brine.. neke trudnice jednostavno nemaju nikakve simptome.. nije ni moja mama.. :) držii se 💞
Prvo smo poceli prosle godine u 6.mj, a u 8. sam ostala trudna i imala spontani u 10.mj i isla na kiretazu, a onda smo radili pauzu od 3 mjeseca. Sad u 6.mj sam opet ostala trudna.
A znam cure i hvala vam, ali meni je ono bila takva trauma i sad sam se toliko razveselila plusu, ali otkad sam ga vidjela samo se patim i jednostavno ne razumijem kako je moguce ne imati simptome, to mi je nevjerojatno. 😔 osjecam se grozno u glavi od prvog dana od kad sam saznala za trudnocu, te beta, te komplikacije odmah, te miruj, pa taj izljev, pa ovo smedje, pa bez simptoma... ja ne znam sta nije u redu sa mnom
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Dobro jutro cure, evo ja sam danas popiskila svoj plusic, pa zelim sve tu pozdraviti i zazeliti da se drugimo punih 40 tjedana (a naravno i poslije).
Zadnja menstruacija 11.6., tako da sam sada 4 tjedna trudna. Ne planiram jos 3,4 tjedna ici na pregled, mislite da je to ok? Zadnji put sam isla odmah s 5 tjedana, pa mi je dr rekla da je prerano, da dodem za 2 tjedna, pa mi se ne ide 2 puta🤷🏻♀️
Malamarelica, ja sam imala uspjesnu i urednuproslu trudnocu, osim 1 povracanja nikakvi simptomi. Tako da se ne trebas brinuti zbog toga! Stvarno je to svakome individualno!
Prvo smo poceli prosle godine u 6.mj, a u 8. sam ostala trudna i imala spontani u 10.mj i isla na kiretazu, a onda smo radili pauzu od 3 mjeseca. Sad u 6.mj sam opet ostala trudna.
A znam cure i hvala vam, ali meni je ono bila takva trauma i sad sam se toliko razveselila plusu, ali otkad sam ga vidjela samo se patim i jednostavno ne razumijem kako je moguce ne imati simptome, to mi je nevjerojatno. 😔 osjecam se grozno u glavi od prvog dana od kad sam saznala za trudnocu, te beta, te komplikacije odmah, te miruj, pa taj izljev, pa ovo smedje, pa bez simptoma… ja ne znam sta nije u redu sa mnom
Draga moja sve je u redu sa tobom i razumijem te zašto se pitaš to...
I ja sam se mnogo puta pitala...pokušavamo 3 i po godine, nikad nisam ugledala plus do sada
Nisam ni pomislila da ću piti Duphaston (vjerojatno zbog godina i što dugo pokušavamo) - tek 23 mi je pregled, nadam se najboljem
Evo kak ocure pišu neke nisu imale uopće simptome :) nadam se da si i ti ta sretnica koje neće imati simptome i bit će sve u redu drzi se i čuvaj - poduzela svi sve što možeš
Hvala vam svima, jako ste drage. Nadam se da ce vam sve biti dobro u trudnocama i zelim vam sve najbolje ❤
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Malamarelica, ja sam imala uspjesnu i urednuproslu trudnocu, osim 1 povracanja nikakvi simptomi. Tako da se ne trebas brinuti zbog toga! Stvarno je to svakome individualno!
Pa eto i tebe tu ☺️ čestitam! Ne znam jel me se sjećaš sa zimskih bebica ali eto opet ćemo imati vršnjake ☺️
Emmie, lakše mi je kad mi netko napiše da mu je prišla trudnoća bila rigoleto a sada ništa jer većina mojih frendica je imala goru drugu trudnoću od prve a kod mene za sad obrnuto. .
MareiKate, i kod mene je obrnuto, baš kao i kod tebe. Izgleda da nismo jedine.
Prema ultrazvuku, beba se smjestila vrlo visoko u maternici. Da li netko zna je li to dobro, loše ili možda to ipak ne pravi nikakvu razliku?
Da, naravo da se sjecam :) Bas mi je drago da vidim poznata lica.
Sad guglam je li to optimalan razmak medju djecom (ok, to sam prije trebala istrazivati🤣), jer kod nas u obitelji su veci razmaci (po 4 godine) pa se brinem koliko je tesko hendlat 2 tako malih. A mislim da ce mi ova trudnoca proletit, prije sam samo zbrajala dane, sad necu bas imat vremena za to uz ovu malu haharicu.
Nemojte se brinut zna stvarno svašta bit na početku. Ja sam isto prvu i drugu trudnoću imala slabe simptome tek sad u trećoj imam više kao da je tijelo već pripremljeno pa zna šta ga očekuje. Grudi mi izgledaju jednako kao i kad sam dojila. Koma.izgledaju uglavnom hehe. I u prvoj i udrugoj trudnoći mi je bila ista stvar sa 7 tjedana mi je gin dala duphaston da pijem i da nikom niš ne govorim da sam trudna jer da je hematom odmah pokraj ploda i da vjerojatno ništa od toga, i da ću najvjerojatnije prokrvarit. I na kraju na sljedećim pregledima sve ok , sve se povuklo. Tako da ovaj početak stvarno niš ne mora značiti, možda onda i bolje da sad naručuju tek u 8 tjednu da bude jasnija slika.
Sortiraj odgovore
Najstariji