Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    13. Srpanj 2020. 12:53

I ja mislim da je možda bolje kasnije ići na pregled...naravno ako je sve u redu i nema krvarenja i slično. Jer ovako kreneš prerano, poveseliš se i na kraju te dočeka "hladan tuš" od doktora i slično i samo si u sto briga. 

busybee
    13. Srpanj 2020. 14:12

Slažem se, zato i izbjegavam rani pregled ovaj put, zadnji put mi je baš bio hladan tuš kad je rekla- a realno još vam ništa ne možemo potvrditi.

• EmEn9
    13. Srpanj 2020. 15:17

E da Vas pitam dali netko od Vas koristi neku aplikaciju za praćenje trudnoće i ukoliko da koja Vam se čini najbolja?
    Hvala

MareiKate
    13. Srpanj 2020. 16:48

Ako ste sigurne koliko toliko u to kad je bila ovulacija, odnosno ako su ciklusi redovni od 28-30 dana, od 6tt na dalje je dobar trenutak za pregled...
    Ja imam aplikaciju Pregnancy week by week solidan je.. svi su oni manje više slični.
    Busybee što se tiče razmaka između beba, ja ne mogu zamisliti da npr za 2 godine kad mi se prva stabilizira krenem s drugim... Radije ja to sve odjednom, koliko god teško bude, a bit će 😅
    Mene najviše brine ostanak u bolnici bez nje, još nismo bile razdvojene za noć s kamoli više dana...

Saramala
    13. Srpanj 2020. 17:12

Nemam ni ja simptoma osim grudi i malaksalosti , malaksalost i one hladne znojeve sam imala
    U svakoj trudnoći i meni je pregled tek 21.7 i bas sam nestrpljiva sada sam 6+1 Ninnach javi nam🙏🏻

• MissGraz
    13. Srpanj 2020. 17:49

Evo cure da se javim. Meni su pocele mucnine, doduse ne povracam, ali na sve zivo mi je muka. Na mirise hrane pogotovo. I vise sigurno ne jedem piletinu i rajcicu 😅, svaki dan nesto novo izbacim iz jelovnika zbog mucnina. Non stop spavam i osjecam nekakvo "zujanje" u glavi, kao da tlaka nemam. 😅 prvi pregled mi je u petak i ne mogu docekatiiii. Nadam se da ste sve dobro 🧡 

Fancy
    13. Srpanj 2020. 18:55

EmEn9

E da Vas pitam dali netko od Vas koristi neku aplikaciju za praćenje trudnoće i ukoliko da koja Vam se čini najbolja?
    Hvala

Pregnancy+, tu imas animacije bebe i razvoj svake sedmice, bas realne slike koje se bukvalno pomicu i mozes ih okretati i proucavati sa svih strana. Cak ima i slika uzv-po sedmicama. Moje preporuke.

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    13. Srpanj 2020. 18:56

MissGraz

Evo cure da se javim. Meni su pocele mucnine, doduse ne povracam, ali na sve zivo mi je muka. Na mirise hrane pogotovo. I vise sigurno ne jedem piletinu i rajcicu 😅, svaki dan nesto novo izbacim iz jelovnika zbog mucnina. Non stop spavam i osjecam nekakvo "zujanje" u glavi, kao da tlaka nemam. 😅 prvi pregled mi je u petak i ne mogu docekatiiii. Nadam se da ste sve dobro 🧡

I meni su pocele mucnine ujutro, od jucer ujutro, a jutros je bilo bas gadno. Al sreca zasad su samo jutarnje i ne prate me kroz dan. A kafu vise ne mogu ni da primirisem, nikakav gust mi vise nije .

Not that fensi, ekšli..

Fancy
    13. Srpanj 2020. 19:50

https://i.postimg.cc/mrF2NWYJ/Screenshot-20200713-194513-Pregnancy.jpg
    https://i.postimg.cc/Pr3tg5K0/Screenshot-20200713-194754-Pregnancy.jpg
    Animacija se pomjera i imitira stvarne pokrete ploda

A uporedo sa Pregnancy+ pratim i Pregnancy week by week koja je super jer svaki dan stize novi savjet ili neka informacija (daily tips)

Not that fensi, ekšli..

• EmEn9
    13. Srpanj 2020. 19:57

Hvala puno, idem odmah instalirati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.