Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    blossom
    13. Srpanj 2020. 09:20

Ninnach sretno 

Meni je ovo prva trudnoća i nemam s čime usporediti, ali slušajući iskustva prijateljica sve su bile različite, a i neke koje imaju dvoje klinaca nisu im bili isti simptomi.
    Nemojte se zamarati - sve je onako kako treba biti 

di nam je malamarelica? kako si? nadam se da je sve ok

EmEn9 moj dragi se uvijek tako osuje od kreme i suca - jedne godine je bilo baš jako i počelo ga svrbiti i peci - otišla sam u lokalnu ljekarnu objasnila sam ih i smiksali su neku kremu i olakšalo mu je...probaj pitat ako ima koja ljekarna i napomeni da si trudna da znaju sta smiju staviti

• EmEn9
    13. Srpanj 2020. 09:25

Blossom hvala ići ću vidjeti do ljekarne.
    I da zaboravila sam vam prije napomenuti da sam prije neki dan i ja kupila neke tablete Novalac i počela ih piti čisto radi vitamina kad mi je pregled tek u 8 tjednu pa da kao nešto poduzmem prije. ;-)

blossom
    13. Srpanj 2020. 09:41

Ja za sad pijem samo od Solgara Folacin - za dodatne vitamine nisam pametna šta da uzmem još proučavam koji prenetal...
    Trudim se barem 1,2 vocke pojesti, slata je svaki dan neka...tako da vjerujem da barem nekih vitamina unesem...i pijem kraš piše da i u njemu ima vitamina 

malamarelica
    13. Srpanj 2020. 09:47

Bok, cure. Tu sam lezim po 24 sata. Psihicki sam bas lose i osjecam se ko da nikad necu imati dijete. I da, nemam mucnine ni nikakve simptome

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ninnach
    13. Srpanj 2020. 10:01

Hvala cure, ja se javim iza pregleda, nadam se s lijepim vijestima.

Ninnach
    13. Srpanj 2020. 10:06

malamarelica

Bok, cure. Tu sam lezim po 24 sata. Psihicki sam bas lose i osjecam se ko da nikad necu imati dijete. I da, nemam mucnine ni nikakve simptome

Baš mi je žao što ti je toliko stresno i teško. Doći će sve na svoje, samo treba biti malo strpljiv. Želim ti sve najbolje ❤️🍀😊

blossom
    13. Srpanj 2020. 10:08

malamarelica

Hej malamarelica vjerujem da ti je teško, ali barem za tu mrvu nade probaj ne razmišljati negativno...
    Spominjala si da bi išla ranije privatno, ako bi ti to olakšalo (a vjerujem da bi) i možeš odi

Bilo je tu na forumu cura koje su imale mutacije kao i ti i izgurale su...naravno da ćeš imati dijete 

malamarelica
    13. Srpanj 2020. 10:09

Hvala i ja tebi. I svima vama

malamarelica
    13. Srpanj 2020. 10:13

blossom

malamarelica

Hej malamarelica vjerujem da ti je teško, ali barem za tu mrvu nade probaj ne razmišljati negativno…
    Spominjala si da bi išla ranije privatno, ako bi ti to olakšalo (a vjerujem da bi) i možeš odi

Bilo je tu na forumu cura koje su imale mutacije kao i ti i izgurale su…naravno da ćeš imati dijete

Da, sad necu ici jer me nema tko voziti, a sama ne smijem. Cekat cu 22.pa ce muz biti sa mnom barem tamo. Za ovu moju mutaciju se navodno nista ne daje, tako da ja nemam nikakvu terapiju. Ne znam, voljela bih barem da imam nekakve simptome. Nadala bih se. Samo da ovo sve prodje...ako lose prodje, necu vise pokusavati, ne znam, bolje cu svu energiju uloziti u posvojenje djeteta. Jednostavno nemam snage

blossom
    13. Srpanj 2020. 10:23

malamarelica

blossom

malamarelica

Hej malamarelica vjerujem da ti je teško, ali barem za tu mrvu nade probaj ne razmišljati negativno…

Bilo je tu na forumu cura koje su imale mutacije kao i ti i izgurale su…naravno da ćeš imati dijete

Da, sad necu ici jer me nema tko voziti, a sama ne smijem. Cekat cu 22.pa ce muz biti sa mnom barem tamo. Za ovu moju mutaciju se navodno nista ne daje, tako da ja nemam nikakvu terapiju. Ne znam, voljela bih barem da imam nekakve simptome. Nadala bih se. Samo da ovo sve prodje…ako lose prodje, necu vise pokusavati, ne znam, bolje cu svu energiju uloziti u posvojenje djeteta. Jednostavno nemam snage

Žao mi je što moraš kroz sve to prolaziti
    Želim ti puno strpljena i najbitnije je da je dragi uz tebe <3
    Oprosti ako je pre intimno - ali koliko dugo pokušavate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.