Ja sam zbog oskudnog smeđkastog ostala 2 dana u bolnici, iako je nakon prve tablete Duphastona stalo.. plod i srčeko se pojavilo tek sa 6+4.. sada sam u 8tt.. beta pravilna, poslali me doma uz mirovanje.. 21.7 na kontrolu.. nadam se da bude sve uredu 🤰💞
Ja sam zbog oskudnog smeđkastog ostala 2 dana u bolnici, iako je nakon prve tablete Duphastona stalo.. plod i srčeko se pojavilo tek sa 6+4.. sada sam u 8tt.. beta pravilna, poslali me doma uz mirovanje.. 21.7 na kontrolu.. nadam se da bude sve uredu 🤰💞
Ja sam imala ružičasti isjedak 3 dana, pa smedji jedan dan. Nisu mi ništa prepisali za to, samo me pustili kući bez objašnjenja i bez savjeta. Nisu mi čak ni betu vadili, pa valjda kako bude😕🥺
Ja sam imala ružičasti isjedak 3 dana, pa smedji jedan dan. Nisu mi ništa prepisali za to, samo me pustili kući bez objašnjenja i bez savjeta. Nisu mi čak ni betu vadili, pa valjda kako bude😕🥺
Meni su rekli da je to česta pojava.
Jutro svima, nitko se ne javlja, nitko ne piše ništa... Nadam se da ste sve dobro! Ja danas imam pregled popodne pa ću vidjeti kako je, moram priznati da me strah što ću saznati. Bojim se nekog lošeg scenarija jer nisam već čula srce zadnji put. Ah, svatko ima neke svoje brige i probleme. Želim svima zdrave bebice i da bude onako kako si same želimo.🍀🍀🍀
Jutro!
Od srca ti želim da pregled prođe i da ima najbolji mogući ishod.
Moj prvi ultrazvuk je u četvrtak, moram priznati da su me pomalo uznemirile informacije koje sam ovedje vidjela što nije dobro za nikoga od nas.
A prava istina jest da se čuvamo koliko možemo a na neke stvari ionako ne možemo utjecati.
Stoga biti će kako bude, držim ti velike fige!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Jutro!
Od srca ti želim da pregled prođe i da ima najbolji mogući ishod.
Moj prvi ultrazvuk je u četvrtak, moram priznati da su me pomalo uznemirile informacije koje sam ovedje vidjela što nije dobro za nikoga od nas.
A prava istina jest da se čuvamo koliko možemo a na neke stvari ionako ne možemo utjecati.
Stoga biti će kako bude, držim ti velike fige!
U pravu si, slažem se s tim da ne možemo utjecati na sve. Bit će kako bude, a nadamo se najboljem. Hvala ti na lijepim željama
Jutro cure,moj pregled ne sutra. Brinem jer eto, prošla trudnoća mučnina od 5tt i rigoleto od 6tt, sad ama ništa. Čudno mi je da trudnoće mogu biti tako različite ni bojim se da nešto nije ok... Vidjet ćemo ...
Sretno ninach danas i javi 😘
MareiKate, shvatam te potpuno! Ja sam povraćala svaki dan u prvoj trudnoći, a u ovoj nisam ni jednom. Čak mi nije ni muka pa skoro nikako. Pokušavam se nekako naviknuti na ovo stanje hahaha. Povraćanje i muka u stomaku je meni kao neka potvrda trudnoće, ali izgleda da nije uvijek tako. Sretno ti na pregledu! Vjerujem da će biti sve u redu.
Ninnach sretno ti danas na pregledu i neka sve prodje u najboljem redu ! 🌸
Ninach sretno na pregledu,
evo kod mene situacija ovakva, mučno mi je ali ne da ću povraćati nego je stalno prisutna kao blaga mučnina s tim da mi se ne razlikuje puno od inače jer sam operirala žuč tj nemam žuči pa mi i inače zna biti mučno od neke hrane a sada nije povezano s hranom nego stalno traje taj čudan osjećaj.
I da na g.o. sam na moru i dobila sam neki osip po nogama i trbuhu kao puno malih crvenih točkica mislim da je od suca tj reakcija kreme i suncaa. Neznam baš sta niti da uzmem za to jer nemam baš ništa pri ruci a ni neznam šta mogu tako da sam jučer popila samo onaj šumeći kalcij.
Eto toliko od mene ;-)
Sortiraj odgovore
Najstariji