Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SamoSeOpustiTiSeOpusti
    11. Srpanj 2020. 09:42

Ninnach, koliko si bila trudna kad si bila na pregledu?
    Meni je nekako smiješno čuti da je netko rekao mužu, meni se to podrazumijeva...pravo pitanje mi je kome smo MI/VI rekli :D Mi zasad samo jednoj prijateljici :D

blossom
    11. Srpanj 2020. 10:52

malamarelica

Da, uzimaj ti cisti folat. Imas od solgara. Folna kiselina nije aktivna, a s tom mutacijom ju ne mizes aktivirati. I ja sam se o tome ouno informirala.
    Ja imam pai heterozigot i rekle su mi i doktorica i hematologinja da mi ne treba terapija. S obzirom da ja i dan danas evo smeđarim, ja ocekujem da ce mi i ova trudnoca zavrsiti kao i prosla, a mozda bas zbog te mutacije.
    Uzasno mi je samo sto moram cekati pregled jos 11 dana

ovo kako si napisala da očekuješ, možda ti je lakše tako se sada postaviti...žao mi ja kako je završila prošla :( 
    ali molim te ne gubi nadu...miruj što više možeš..cure su pisale da su znale jako dugo imati smeđarenje, na zadnjem pregledu rekla si da su se čuli otkucaji...tako da ja ipak vjerujem da će biti u redu

blossom
    11. Srpanj 2020. 10:56

nemoj se brinuti ,nema pravila kad se čuju prvi otkucaji, kod svake je drugačije - može biti u 6,7,8,9tj mislim da nema nekog pravila
    a možda ti je bila i kasnija ovulacija pa ti 6+4 nije skroz točno
    svakako se javi u pon i sretno <3

blossom
    11. Srpanj 2020. 10:59

ovo gore je za Ninnach - mislila sam da sam kliknula citiraj ali nisam 
    želim vam svima miran i lijepi vikend

malamarelica
    11. Srpanj 2020. 11:13

blossom

malamarelica

Da, uzimaj ti cisti folat. Imas od solgara. Folna kiselina nije aktivna, a s tom mutacijom ju ne mizes aktivirati. I ja sam se o tome ouno informirala.
    Ja imam pai heterozigot i rekle su mi i doktorica i hematologinja da mi ne treba terapija. S obzirom da ja i dan danas evo smeđarim, ja ocekujem da ce mi i ova trudnoca zavrsiti kao i prosla, a mozda bas zbog te mutacije.

ovo kako si napisala da očekuješ, možda ti je lakše tako se sada postaviti…žao mi ja kako je završila prošla :(
    ali molim te ne gubi nadu…miruj što više možeš..cure su pisale da su znale jako dugo imati smeđarenje, na zadnjem pregledu rekla si da su se čuli otkucaji…tako da ja ipak vjerujem da će biti u redu

Je, lakse mi je. Odlucila sam i da cu traziti tabletu, da ne zelim ici na kiretazu opet. Ovaj put sam se koliko toliko pripremila. Lezim po cijele dane  samo na wc idem cak i jedem u krevetu, a smedje ne prestaje ni unatoc tome ni unatoc utrogestanima. To sto se vidjelo srce je jako lijepo, ali vidjelo se i prosli put tako da mi to nije nikakva garancija. S jedne strane zelim sto prije otici na pregled, a s druge mi se ne ide  mrcvarit po ovim vrucinama. Da mi je pricekat taj 22., a tako je daleko. Da znam da da srce kuca imala bi motivaciju i nimalo mi ne bi bilo tesko cekati, a opet da ne kuca bar bi se ranije rijesila svega. Ovako traje i traje. Bit ce tocno mjesec dana 22.7. A meni se cini kao godina. Jos mi je gore jer sam od plusa na komplikscijama i vec pola ljudi na poslu zna i znaju da je ovo drugi put jer radim takav posao da je obavezna zamjena, i ti mora natjecaj ici i sve. Tako da mi je sve to uzasan stres

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Ninnach
    11. Srpanj 2020. 11:26

SamoSeOpustiTiSeOpusti

Ninnach, koliko si bila trudna kad si bila na pregledu?
    Meni je nekako smiješno čuti da je netko rekao mužu, meni se to podrazumijeva…pravo pitanje mi je kome smo MI/VI rekli :D Mi zasad samo jednoj prijateljici :D

Bila sam točno 6 tj, znači prije 4 dana... U prošloj trudnoći mislim da se srce čulo na 6+3

Ninnach
    11. Srpanj 2020. 11:28

Javim se svakako nakon pregleda😌

• EmEn9
    11. Srpanj 2020. 12:48

malamarelica

blossom

malamarelica

ovo kako si napisala da očekuješ, možda ti je lakše tako se sada postaviti…žao mi ja kako je završila prošla :(
    ali molim te ne gubi nadu…miruj što više možeš..cure su pisale da su znale jako dugo imati smeđarenje, na zadnjem pregledu rekla si da su se čuli otkucaji…tako da ja ipak vjerujem da će biti u redu

Je, lakse mi je. Odlucila sam i da cu traziti tabletu, da ne zelim ici na kiretazu opet. Ovaj put sam se koliko toliko pripremila. Lezim po cijele dane samo na wc idem cak i jedem u krevetu, a smedje ne prestaje ni unatoc tome ni unatoc utrogestanima. To sto se vidjelo srce je jako lijepo, ali vidjelo se i prosli put tako da mi to nije nikakva garancija. S jedne strane zelim sto prije otici na pregled, a s druge mi se ne ide mrcvarit po ovim vrucinama. Da mi je pricekat taj 22., a tako je daleko. Da znam da da srce kuca imala bi motivaciju i nimalo mi ne bi bilo tesko cekati, a opet da ne kuca bar bi se ranije rijesila svega. Ovako traje i traje. Bit ce tocno mjesec dana 22.7. A meni se cini kao godina. Jos mi je gore jer sam od plusa na komplikscijama i vec pola ljudi na poslu zna i znaju da je ovo drugi put jer radim takav posao da je obavezna zamjena, i ti mora natjecaj ici i sve. Tako da mi je sve to uzasan stres

Baš mi je žao šta ti je trudnoća sada tako rizična ali evo držim palčeve za sve nas da bude sve ok i opet je malo lakše sve to isčekivanje prebroditi ovako kad možemo s nekim podijeliti slična iskustva nadam se stvarno da ćemo za mjesec dana nakon svima ključnih pregleda biti sve dobro te biti stvarno prave trudnice ;-) te da ćemo moći uživati do kraja trudnoća sve skupa. Sretno svima 🤗

Emmie
    11. Srpanj 2020. 13:13

Ninnach, sretno na pregledu! Malamarelica, shvatam kako ti je, ali se nadam i vjerujem da će sve biti u redu. 🌸

Ninnach
    11. Srpanj 2020. 13:31

Emmie

Ninnach, sretno na pregledu! Malamarelica, shvatam kako ti je, ali se nadam i vjerujem da će sve biti u redu. 🌸

Hvala ti! 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.