Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2020. 08:34

Emmie

Super Lussi, čestitam ti na pozitivnom testu i dobrodošla!

Hvala😍 sad se druskamo ☺️☺️

zabica
    18. Rujan 2020. 08:46

Sto se tice odnosa, u prva dva mjeseca smo zbog mojeg stalnog umora i stalnog spavanja imali rjedje, ali zato sada sve nadoknadjujemo jer se meni javila oogromna zelja i ja bih stalno

18. Rujan 2020. 09:15

zabica

Sto se tice odnosa, u prva dva mjeseca smo zbog mojeg stalnog umora i stalnog spavanja imali rjedje, ali zato sada sve nadoknadjujemo jer se meni javila oogromna zelja i ja bih stalno

Ej pa tocno to je i meni hahahah onda se ljuti kaze prije bi stalno a sada ti se nikad nedq🤣🤣 jos ja uvijek mislim sta ako se nesto dogodi ili nesto, fiks ideje u glavi

zabica
    18. Rujan 2020. 09:17

Ako je uredna trudnoca, ne moze se nista dogoditi-samo njezno i nema frke

Emmie
    18. Rujan 2020. 09:21

MissGraz, imam pitanje za tebe i nadam se da ti neće biti teško odgovoriti.
    Spomenula sam već da mi je krvna grupa B-. Primila sam injekciju poslije prve trudnoće u 2001, sve ok.
    Ali...imala sam spontani u 7 tjednu trudnoće u 2018, i nisam dobila nikakvu injekciju poslije toga. Nitko se nije sjetio ni tada, a ni sada da mi možda to treba.
    Sada se brinem za bebicu. Da li misliš da je ona u nekoj opasnosti jer nisam primila injekciju poslije spontanog? 
    Hvala ti mnogo unaprijed!  

18. Rujan 2020. 09:29

zabica

zabica

E to cemo tek vidjeti, zvala sam neki dan gin. i rekli su da zovem krajem mjeseca da me naruce do 15.10, to bude vec i dva mjeseca onda.. a prvi pregled je tek

Ovo mi je prva trudnoca pa sam skroz ne upucena u sve, 100 pitanja u glavi😅

Uglavnom, znaci normalno mozemo njezno i do kraja, nista ne moze biti?🤷🏼‍♀️

• ružica
    18. Rujan 2020. 09:35

Curke dobro jutro, danima već osjećam nešto za što neznam jeli beba ili crijeva🤦🏻‍♂️.
    Ali evo sad ležim na leđima i lijevo od pupka neznatno ispod neznam kako opisati, kao mjehur koji se lagano prsne, joj ne znam kako opisati i da li je to uopće to😊.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Anna0410
    18. Rujan 2020. 09:37

Cure ja se ne kuzim jos u te testove i stvarno se nemam namjeru plasit oko toga. Kolegici s posla kada je bila trudna su kod nas rekli da mu nedostaje pola mozga. Na pregledu u Zagrebu su rekli da je sve u redu i da su nasi blago receni pa idioti. Djecak je zdrav 6 godina ima sve je bilo u najboljem redu... 

01.02.2019.kiret. Missed ab
    22.8.+💜

zabica
    18. Rujan 2020. 09:38

Da, ako nema krvarenja, smedjeg iscjetka, bolova i slicno-ako se dobro osjecas.. mozda malo ipak opreznije do prvog pregleda, a ako ti nista po tom pitanju ne kazu-znaci da mozes u krajnjem slucaju ako se bojis- postoji 100 drugih nacina, upotrijebite malo i mastu

Miki94
    18. Rujan 2020. 10:00

zabica

Da, ako nema krvarenja, smedjeg iscjetka, bolova i slicno-ako se dobro osjecas.. mozda malo ipak opreznije do prvog pregleda, a ako ti nista po tom pitanju ne kazu-znaci da mozesu krajnjem slucaju ako se bojis- postoji 100 drugih nacina, upotrijebite malo i mastu

I ja sam do sada sve normalno praktikovala kada je to u pitanju. Međutim, prije par dana je neko spomenuo da ejakulacija moze omeksati rodnicu, sto sam procitala i na internetu, kao i to da orgazam kod zena takodjer moze po tom pitanju napraviti neke promjene, tako da sad fakat ne znam. Nisam doktoricu do sada nista pitala, niti mi je ona rekla sta vezano za intimne odnose, trudnoca je uredna, pa vjerovatno bi napomenula da postoji rizik. Medjutim, sada cu ipak pitati vezano za ove dvije pretpostavke, kakvog je misljenja. Pomalo mi bed pitati je takve stvari, ali sta, bolje da znam sigurno nego da napamet nesto odlucujem. Najbitnije mi je da mi nista sto radim ne napravi neki problem, kada ga do sada hvala Bogu nije bilo. :) 

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.