Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    17. Rujan 2020. 17:38

Cure eco i mene migrena ubija od utorka od kad sam saznala za nuhni. Uglavnom meni je neurologica rekla da popijem 2 lupoceta i 2mg normabel. Nekad pokogne, nekad ne
     Nekad samo kratko bude bulje, pa stavljamnobloge hladne od onog ohladjenog gela. Rekli su mi u breyeru da pricekam 11 tj za nifty jer se pik sa fragminom da ne bude premali postotak fetalne krvi

Emmie
    17. Rujan 2020. 19:36

Cure hvala na lijepim riječima za trbuh i savjetima za migrene. Probudila sam se sa nešto manjom migrenom pa ćemo vidjeti šta će biti danas.

Avama, vjerujem da oni moraju napraviti ultrazvuk i izmjeriti bebu prije uzimanja krvi za Nifty jer beba mora biti dovoljno velika.

Ninnach, žao mi je za ultrazvuk i što nisi uspjela dugo vidjeti bebicu. Čak te nisu pozvali na 12tt kombirinani?
    Imala sam već 3 ultrazvuka, jednom poslije smeđeg isjedka u bolnici (7tt), jednom prije Nifty testa (privatno) i onaj od 12tt u bolnici. Taj privatni je bio nešto posebno jer su imali ogromni ekran na zidu gdje se vidjela bebica, tako da nisam morala okretati glavu da ju vidim. Onaj u bolnici je bio standardni. Ako možeš otići privatno bilo bi super, čisto da se smiriš i malo vidiš bebicu.

BAJOMAPE
    17. Rujan 2020. 19:39

Cestitam na urednim pregledima🥰😍

BAJOMAPE
    17. Rujan 2020. 19:46

Emmie kad  si ti dobila pozitivan test . Da li su tebi dr rekli to je to i amnio ce to potvrdi ili su ti ipak davali šansu.
    Jer meni 3 dr su rekli to je to a amnio ce samo to potvrdit. Jer Nifty ne grijesi , jos mi je dr Šparac rekao da bi mi on dao šanse da ima ali nema i jos mi kaze dobro vam je sakrila taj sindrom mjerio joj je glavicu i bedrenu kost. I kaze mi ko vam je rekao za nifty bravo za njega.
    Sory na dugom postu ali nemam nigdje pitati.

MareiKate
    17. Rujan 2020. 19:52

Ninnach

Blago vama koje već osjetite pokrete bebica… Ja još ništa, a s obzirom da je posteljica sprijeda tko zna kad ću osjetiti… A baš bih voljela, to bi me umirilo bar malo do slijedećeg pregleda. Daleko je 6.10. I još k tome ja nijednom kod svoje ginekologice nisam vidjela bebu, samo orivatno kad sam išla mi je pokazala i dala slikice. Ova moja ima pradtari aparat… Užas. Trebala sam se maknuti od nje odmah nakon prve trudnoće. Sad šta je tu je. Možda ovih dana odem privatno jer nisam vudla bebicu već dugo, nitko mi je ne pokaže od doktora. Ni u bolnici na uzv nisu mi pokazali. Uglavnom, nadam se da je sve u redu.

Ninach, ja nemam pojma di mi je posteljica i još uvijek ništa ne osjetim ništa, a druga trudnoća...
    Također, za utjehu, od početka idem privatno na preglede (poliklinika Eljuga) i doktorica se fakat posveti svemu na uzv i rekla bih da ima moderan uzv a bebu vidla nisam, samo neke fleke, sve mi nešto čudno 🤣 nakon zadnjeg uzv došlo mi je da plačem od smijeha, toliko je pokušavala uslikati mi bebu i ništa nije mogla pa mi je slikala nešto nemam pojma što, ugl slika iz 14 TT ogromna fleka i ništa više 🤣 

Sara 🌸
    17. Rujan 2020. 19:52

zrnodrece

Emmie kadsi ti dobila pozitivan test . Da li su tebi dr rekli to je to i amnio ce to potvrdi ili su ti ipak davali šansu.
    Jer meni 3 dr su rekli to je to a amnio ce samo to potvrdit. Jer Nifty ne grijesi , jos mi je dr Šparac rekao da bi mi on dao šanse da ima ali nema i jos mi kaze dobro vam je sakrila taj sindrom mjerio joj je glavicu i bedrenu kost. I kaze mi ko vam je rekao za nifty bravo za njega.

Bajo, ovdje potajno čitam samo da vidim hoćeš li se katkad javit. Ne mogu zamislit kako se osjećaš. Želim ti sve najbolje i da sve ovo bude jedna noćna mora iz koje ćeš se uskoro probudit i saznat da je sa tvojom bebicom sve u redu. 🧡 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

BAJOMAPE
    17. Rujan 2020. 19:59

Sara🌻

zrnodrece

Emmie kadsi ti dobila pozitivan test . Da li su tebi dr rekli to je to i amnio ce to potvrdi ili su ti ipak davali šansu.
    Bajo, ovdje potajno čitam samo da vidim hoćeš li se katkad javit. Ne mogu zamislit kako se osjećaš. Želim ti sve najbolje i da sve ovo bude jedna noćna mora iz koje ćeš se uskoro probudit i saznat da je sa tvojom bebicom sve u redu. 🧡

Hvala draga ma ja bih se pomirila s tim da mi je beba u bilo cemu odstupa al ona normalna po svemu . Nemam blage veze nisam pametna. 

Ines
    17. Rujan 2020. 20:27

Emmie - trbusicic je presladak 🔝🤗🙈
    Fancy - meni nije gin rekla gdje mi je posteljica, medutim i sama sam skuzila da je odozada posto sam tako rano pocela osjetit bebicu a prva trudnoca. Prvi put sam osjetila prosli tj, a osjecaj je bio kao da te netko onako lagano prstima lupka, eto tako bi ja najslicnije opisala. I prvi puta se javila ujutro i tokom dana vise ne, dok vec sutradan je kroz cijeli dan i bili su vec udarci na van, osjetila sam pod rukom sve i tako svakim danom sve vise i cesce..po tome sam skuzila da je to stvarno bebica, a ne crijeva jer kazem meni osjecaj ni blizu nije bio kao da mi crijeva rade. 

Nea 💗

• avama
    17. Rujan 2020. 20:38

Zrnodrece koliki je bebi nuhalni nabor bio?

BAJOMAPE
    17. Rujan 2020. 20:58

avama

Zrnodrece koliki je bebi nuhalni nabor bio?

Ma koji nuhalni niko ga nije mjerio tako da neznam ,jedino znam da svi kazu da se normalno razvija tj nema nikavih povečanja ni zadebljanja .e i šparac mjerio bedrenu kost nakon koje je i izjavi da dobro za sada skriva Turnerovo sindrom.
    Znaci u mene nema ni zadebljanja ni povecanja a nifty pokazao xo kromoson. Znaci u mjerenjima niceg nigdi a niko mi ne daje nikakvu šansu da je nifty pogriješio. Tako da se i ja mirim da mi dite ima turnerov sindrom , znaci niko mi ne daje šansu ..e jeb

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI