Jutro curke. Ja jucer odradila pregled, sve je super i skolski za sada. Kombinirani i ostale testove necu raditi, vadaila sam krvni sliku, uzeo mi briseve tako da sad cekam nadam se dobre rezultate 😅 Dosli mi nalazi stitnjace i papa, sve uredno.
Stvarno mi je zao kad cujem vasa losa iskustva s ginekolozima, moj je u domu zdravlja i ooodlican mi je, ne bih ga mijenjala za nista.. sve odradimo, pokaze svaki puta sve na ultrazvuku, da slicice, suprug je u proslim trudnocama od drugog pregleda mogao doci samnom.. a spol mi je u protekle 2 trudnoce rekao vec s 12 tjedana 😁
Bajo, ne mogu vjerovati da ti se dogada ovako nesto i da svi lijecnici tvrde isto iako sami testovi navode drugacije.. jel moguce da jednostavno nisu educirani o tocnosti tih testova? Nadam se svakako da ce na kraju ipak oni biti u krivu i da ce sve biti dobro 🙏🏻

A jesam ja to super objasnila svaka mi čast🙄
AnaAn, samo da nadodam da se za kombinirani probir radi ultrazvuk gdje mjere nuhalni nabor kod bebe izmedju 11tt i 13tt, vade krv, i uzimaju u obzir tvoje godine pri računanju rizika za Down/Edwards i Patau sindrome. Meni je rizik za Down 1 u 105, ali poslije kombiniranom moj stvarni rizik je 1 u 2830. Naravno, ovo je sve vjerovatnost i samo amniocinteza ili cvs može reći sa sigurnošću.

Bok svima! Evo i mene u ovoj temi😍
https://ibb.co/NVt788P
Cekamo pregled kod ginekologice, ali tri testa su pozitivna koja su radena u razmaku po par dana.. a po menstrualnom kalendaru od zadnje mjesecnice, termin nam je oko 20.5.2022 🤞🏽😊
Zvala sam za pregled, no rekla je da zovem krajem rujna da me naruci za listopad, po kalendaru to bude skoro dva mjeseca vec, jel to okej? Ili ste vi isle i ranije?
I jos jedno pitanje imam😅 odnose i dalje normalno imate ili sad puno rjede?
Hvala svima i eto, sad se druzimo😍😍🙈
2021*, fulala sam broj godine hahaha
Super Lussi, čestitam ti na pozitivnom testu i dobrodošla!
Hvala😍 sad se druskamo ☺️☺️
Sto se tice odnosa, u prva dva mjeseca smo zbog mojeg stalnog umora i stalnog spavanja imali rjedje, ali zato sada sve nadoknadjujemo jer se meni javila oogromna zelja i ja bih stalno
Sto se tice odnosa, u prva dva mjeseca smo zbog mojeg stalnog umora i stalnog spavanja imali rjedje, ali zato sada sve nadoknadjujemo jer se meni javila oogromna zelja i ja bih stalno
Ej pa tocno to je i meni hahahah onda se ljuti kaze prije bi stalno a sada ti se nikad nedq🤣🤣 jos ja uvijek mislim sta ako se nesto dogodi ili nesto, fiks ideje u glavi
Ako je uredna trudnoca, ne moze se nista dogoditi-samo njezno i nema frke
MissGraz, imam pitanje za tebe i nadam se da ti neće biti teško odgovoriti.
Spomenula sam već da mi je krvna grupa B-. Primila sam injekciju poslije prve trudnoće u 2001, sve ok.
Ali...imala sam spontani u 7 tjednu trudnoće u 2018, i nisam dobila nikakvu injekciju poslije toga. Nitko se nije sjetio ni tada, a ni sada da mi možda to treba.
Sada se brinem za bebicu. Da li misliš da je ona u nekoj opasnosti jer nisam primila injekciju poslije spontanog?
Hvala ti mnogo unaprijed!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji