Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    J3ll3na
    17. Rujan 2020. 15:54

Emmie, hvala ti, umirila si me. ☺️ Nije me narucila na pregled nego mi dala duphastone i rekla mirovanje dok prodje prehlada i vidimo se ako ne daj boze bude gore ili do sljedeceg pregleda... Nadam se da je sve ok jer simptomi su i dalje tu i trbuh je sve veci, al ipak se brinem kao i sve vi... Svaka ima neku svoju dvojbu😊

• Bebanomoje
    17. Rujan 2020. 16:10

Evo mene doma napokon. Nasli mi bakterije u urinu i nisu 100% sigurni da je to uzrok svemu, ali dali su mi antibiotik pa nakon sto ga popijem onda ponoviti urinokulturu. Ovako je sve ok, bebica je dobro, vidjela sam ju opet kratko 🥰
    Kad sam pitala jel moguce da je viroza, rekli su da je moguce, ali smo se na kraju zadrzali na urinu i bakterijama. I ko za inat na hitnoj nisam imala temp, sad dodjem doma i osjecam da mi ruke pocinje biti vruce 🙄

zabica
    17. Rujan 2020. 16:26

Ninnach ne mogu vjerovati da ti ne pokazu bebu na uzv-to stvarno nije u redu od njih.
    Ja sam kod soc.gin. i uvijek meni okrene ekran da sve vidim i uvijek dobijem slikicu-dvije..

zabica
    17. Rujan 2020. 16:29

I u bolnici su mi isto pokazali, ugl. isto sam 16 tj i vidjela sam bebicu do sada vec 4 puta (2 puta na vaginalni i 2 puta preko trbuha)

• Ninnach
    17. Rujan 2020. 16:49

zabica

Ninnach ne mogu vjerovati da ti ne pokazu bebu na uzv-to stvarno nije u redu od njih.
    Ja sam kod soc.gin. i uvijek meni okrene ekran da sve vidim i uvijek dobijem slikicu-dvije..

Jooj, a šta da kažem... Kad god sam pitala, ignorirali su me. Moja ima prastari uzv i nema uopće opciju da napravi slikicu i da mi ju. Dok zamjenski doktor, kad je on na godišnjem, ima svemirski uzv i slikice i sve al već jako dugo ne primaju nove pacijentice tamo. Ma zvala sam jednu polikliniku i otići ću privatno. 

Mimi20
    17. Rujan 2020. 16:51

Heej cure evo ja došla sa pregleda😇 tek smo 6+6, jako smo malecki, sve je u redu hvala Bogu, srceko maleno kucaa❤️ imamo još za vaditi krv i još nešto ali mama ima zaboravljivi mozak pa nije zapamtila🙄

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Miki94
    17. Rujan 2020. 17:03

Emmie, stomacic ti je mnogo simpa, i neka se vidi, bas je lijepo😊😊
    .
    Sto se tice pregleda, znam kakva sam i sama, ja jedva cekam svaki sledeci i obavezno kad ulazim, muz mi kaze da ponesem slikice da i on vidi. Doktorica uvijek sama da, obicno 4 slicice, h razlicitim pokretima, tako da mi je to mnogo slatko. Kada dodjemo doma, gledamo ih i muz i ja po nekoliko puta 😊 Tako da znam da su mi mnogo znacajne 🥰

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Miki94
    17. Rujan 2020. 17:08

Ninnach, a mozda se pak desi da do sljedeceg pregleda i osjetis bebu. Daleko je 6 oktobar 😊 A ako mozes, odi privatno cisto da malo bolje vidis, analiziras i da dobijes sliku. Ja bih tako uradila bar sada, a poslije opet nastavi ici kod soc.dr. ili kombinuj, kao sto radi vecina trudnica 😊
    Ja sa svojom dr bas dugo ostanem, pitam je svasta, ona to sve nekako smireno odgovara, siroko objasnjava, onda gledam bebu koliko zelim, bas dugo zastanem, drugacije je ipak nego sto bi bilo da idem nekom soc ginekologu 🙃

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

• ertzui
    17. Rujan 2020. 17:09

Cure koje imate migrenu upravo sam procitala da je zena jedna pisala da joj grickanje svjezeg đumbira pomaze. Tko ne moze grickat mozda moze piti naribani u vodi s malo limuna ili meda ili kako vec kome pase. I sad se sjetih da nisam provjerila dal se smije đumbir konzumirati u trudnoci..ako me sjecanje dobro sluzi (od prije 4,5 god) moze..🤔 

[/ url

zabica
    17. Rujan 2020. 17:26

Koliko sam informirana, svjezi djumbir moze, ali u prahu ne-zaboravila sam zasto

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI